- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azura
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7204 üzenetére
Igazából egy eszköznyilvántartást szeretnék csinálni, amiben fel van tüntetve az eszköz megnevezése (notebook, PC, fax, Monitor...), majd az eszköz gyártója végül a típus.
Eddig meg is vagyok
Ehhez listákat határoztam meg, amiket össze is fűztem, hogy ne lehessen nem létező dolgokat bevinni, de mivel elképzelhető olyan eset, hogy mondjuk van olyan PC, amit nem vettem bele a listába, ezért megengedtem, hogy a Data validation ne csak a listákból vegyen bele adatot, hanem a feltöltő maga is bevihessen újabbat.
És mivel ez egy több ezres lista lesz, ezért szeretnék egy olyan ellenőrző oszlopot, ami megmondja, hogy a cellában szereplő érték a korábban meghatározott listák része-e?
A Megnevezéssel még nincs is gond, mert ott a Megnevezés listára hivatkozok, de utána már hivatkozni kéne, az összes eszköz listára, illetve ugye arra amit a felhasználó kiválasztott.
Nem tudom, hogy így érthetőbb-e? lehet, hogy kicsit bonyolult a megfogalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest