- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Owlet
újonc
Sziasztok!
Adott Minta János és Teszt Béla felhasználó egy vállalaton belül, akik excelben szeretnék rögzíteni, mely napon melyik telephelyen dolgoztak, ezeket legördülő listából adatérvényesítésen keresztül teszik meg.
János csak a saját oszlopában lévő adatokat módosíthatja, Béla pedig a sajátjaiét.
A B2 és C5 közötti területetn kívül minden levédtem jelszóval, amivel a dátumok és neveik módosítását megvontam, viszont így egymás adatát még át tudják írni.
Próbáltam írni egy makrót, amely ellenőzi, mely windows AD felhasználó nyitja meg a munkafüzetet, de nem jártam sikerrel.
A csavar benne még az, hogy minden név mellett szerepel egy fix 6 karakter hosszú számsor, mely nem szerepel az AD névben.
További csavar benne (ami nem biztos, hogy csavar, de érdemesnek találom megemlíteni), hogy a munkafüzet online térben közös használattal lesz feltöltve, tehát többen egyszerre is nyitva tarthatják azt majd.
Próbáltam megoldani tartományszerkesztés engedélyezése funkcióval is, de ezzel sem sikerült kielégítő eredményt elérnem.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Le Mans Ultimate
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest