Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Owlet
újonc
Sziasztok!

Adott Minta János és Teszt Béla felhasználó egy vállalaton belül, akik excelben szeretnék rögzíteni, mely napon melyik telephelyen dolgoztak, ezeket legördülő listából adatérvényesítésen keresztül teszik meg.
János csak a saját oszlopában lévő adatokat módosíthatja, Béla pedig a sajátjaiét.
A B2 és C5 közötti területetn kívül minden levédtem jelszóval, amivel a dátumok és neveik módosítását megvontam, viszont így egymás adatát még át tudják írni.
Próbáltam írni egy makrót, amely ellenőzi, mely windows AD felhasználó nyitja meg a munkafüzetet, de nem jártam sikerrel.
A csavar benne még az, hogy minden név mellett szerepel egy fix 6 karakter hosszú számsor, mely nem szerepel az AD névben.
További csavar benne (ami nem biztos, hogy csavar, de érdemesnek találom megemlíteni), hogy a munkafüzet online térben közös használattal lesz feltöltve, tehát többen egyszerre is nyitva tarthatják azt majd.
Próbáltam megoldani tartományszerkesztés engedélyezése funkcióval is, de ezzel sem sikerült kielégítő eredményt elérnem.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50