Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Owlet

újonc

Sziasztok!

Adott Minta János és Teszt Béla felhasználó egy vállalaton belül, akik excelben szeretnék rögzíteni, mely napon melyik telephelyen dolgoztak, ezeket legördülő listából adatérvényesítésen keresztül teszik meg.

János csak a saját oszlopában lévő adatokat módosíthatja, Béla pedig a sajátjaiét.
    A B2 és C5 közötti területetn kívül minden levédtem jelszóval, amivel a dátumok és neveik módosítását megvontam, viszont így egymás adatát még át tudják írni.
    Próbáltam írni egy makrót, amely ellenőzi, mely windows AD felhasználó nyitja meg a munkafüzetet, de nem jártam sikerrel.
    A csavar benne még az, hogy minden név mellett szerepel egy fix 6 karakter hosszú számsor, mely nem szerepel az AD névben.
    További csavar benne (ami nem biztos, hogy csavar, de érdemesnek találom megemlíteni), hogy a munkafüzet online térben közös használattal lesz feltöltve, tehát többen egyszerre is nyitva tarthatják azt majd.

Próbáltam megoldani tartományszerkesztés engedélyezése funkcióval is, de ezzel sem sikerült kielégítő eredményt elérnem.

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák