- sh4d0w: Árnyékos sarok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Szia!
Igen, ez egy összesítő tábla, végül is kimutatáshoz hasonló. Negyedévente 9 fájl, külön 9 fájl terv adatokhoz, valamint a bázishoz is negyedévente 9 fájl tartozik.
Tehát 2024Q4-re be lesz linkelve 36 tábla 2024-hez, 36 tábla 2023-hoz (már be van linkelve), valamint 9 tábla a tervhez, ez összesen 81 fájl van "megszólítva". Természetesen fájlonként több adat van átvéve, akár különböző munkalapokról is.
Ezek most direkt linkek, munkatársam az új negyedéves adatok linkjeiben az útvonalat kézzel írja át, és ez elég sokáig tart neki. Ezt gondoltam quick&dirty módon dinamikus linkeléssel megoldani, nem akartam elmenni makró és PQ irányba. Csak hát úgy látom, nem biztos, hogy megúszom, túl egyszerű lett volna. Ugyanakkor nem értem, miért nincs ilyen lehetőség az Excelben, szerintem annyira kézenfekvő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- ZIDOO médialejátszók
- Arch Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50