- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Az angol szöveg fordítása a következő:
Nem következetes az, ahogy a kimenetét képezi. Olykor képletek alkalmazásával, így módosíthatod az adataidat, az eredmények automatikusan frissülnek. Más eljárásokban az Excel értékekként tárolja az eredményeket, így aztán hiába változtatod az adatokat, az eredmények nem tükrözik a változásokat. Mindig ellenőrizd, érted-e, hogy mit csinál az Excel.
Szerintem az Excel csak hülye kérdésre ad hülye választ. A hangsúly az utolsó mondaton van. Aki használni akar egy programot, ismerkedjen meg vele. Az első mondatot hamisnak tartom.
Szerintem ezen a fórumon magyarul kellene írni, azt is helyesen, szabatosan, hogy érthető legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50