Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
válasz
loszerafin
üzenetére
Már rájöttem hogy nem igazán illeszthetem ezt excel makróba, hiszen ez VBScript. Maga a script tökéletesen működik csak el kell indítani (katt2-t a vbs kiterjesztésű fájlra). Ilyennel még nem foglalkoztam (VBScript) és először azt hittem simán beilleszthetem, hiszen nagyon hasonló.
Viszont még mindíg adott a probléma, mer excelből nem tudom sem elindítani ezt a *.vbs fájlt sem beágyazni nem tudom. Olvastam róla hogy htm-be be lehet, de nem működik úgy sem
.
Bár itt biztos azért mert nem értek hozzá. Csak olyan mintákat találtam ahol beírják a VBscript kódokat, olyannal nem ahol magára a fájlra van hivatkozás. Én meg hiába illesztem htm-be, asp-be, hta-ba sehogy sem működik.
A hibát egyébként a ''Set objWSch = Wscript.CreateObject(''Wscript.Shell'')'' sornál jelzi, már nem emlékszem valami hiányzó object valamit ír ki.
Ja, xp és office2003.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Fferi50