Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fityo
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Privot tábla
Van egy csomó termékem, ezeket termékcsoportba lehet csoportosítani, és ezen kívül fő termékfajták vannak.
Pl. Desszertek (fő termékfajta) / Túrócsoki (termékcsoport) - és itt jönnek a túrócsokik felsorolásai.
Egy Excel állományban van egy munkalap (''Összes''), mely az összes terméket tartalmazza minden infóval (nettó ár, bruttó ár, termékkód termékcsop., termék fő kategóriája stb.)
És kialakítottam minden termék fő kategóriára egy munkalapot (''Desszertek'', ''Tej'', ''savanyútej'' stb.) Ezekbe a munkalapokba kell az összesből a termék fő kategóriájába tartozó termékeket. Ez még nem gond. A kérés az volt, h. ezt Privot táblával oldjam meg. Ez sem gond. Jelenleg viszont úgy tudom megoldani, h. A oszlop - termékcsop. megnevezése; B oszlop - az ebbe a termékcsoportba tartozó termékek külön soron.
Viszont így nem jó.
Úgy kellene elkészítenem a táblát, hogy az A oszlopban pl. A3 - term.csop. megnevezése, és ezalatt lennének az ide tartozó termékek az A oszlopban (tehát A4, A5 ....)
Aztán mondjuk jön a következő termékcsop. az A25-be, és A26-tól a köv-ő termékcsop-hoz tartozó termékek A26, A27 stb.
Eddig akárhogy húzogattam a mezőket, ezt nem tudtam megoldani.
Nincs vkinek tippje, mi lehet a megoldás?
Köszi Erika
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- War Thunder - MMO Combat Game
- Tesla topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50