- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
KubanitoS #75971 üzenetére
Nem lesz semmilyen magyar lokalizáció pc-n a mostani állapot szerint sőt a nextgen konzolokon se, csak a régi konzolokon marad a magyar kommentár/felirat. De a sims4 se lesz magyar, az is érdekes lesz. Pont azért vették itthon mint a cukrot, tescoban is külön részlege volt a simseknek meg a simulatoroknak
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KubanitoS #75743 üzenetére
Jó hát ezt mondani sem kell, annyira egyértelmű.
Csak kicsit idegesítő, hogy más oldalak úgy akarják a dolgot beállítani, hogy kötsög NAV, meg Magyarország, most rászáll a STEAMre is és megadóztatja az utolsó indie játékból kifacsart, kártyákat eladni akaró usert és a 0.001 euró értékű fóliás kártyát már csak féláron tudja majd eladni.
-
válasz
KubanitoS #70243 üzenetére
Ez mondjuk azért szerintem már túlmutat a DRM jellegen... inkább a felhő alapú szolgáltatások közé sorolnám, mégha minimális is a mérték.
De a legtöbb játék nem tudna így sikeres lenni szerintem, van 1-2 aminél ezt eltűrik, mert amugyis online a játék jellege (co-op, vagy multi) amihez kell a net, de minden más esetben eddig az ilyesmi megbukott és offline módot csináltak hozzá vagy kivették ezt.
Ráadásul a D3 is elégé döcögősen indult emiatt... óriási kockázat ez egy játék sikerében és nem vállalják be többségében a kiadók. -
-
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #62923 üzenetére
Heartwild Solitaire Ingyenes .
Esetleg : Fairway ™ Collector's Edition $5.99 , ha a NEW599 kupont használod . ( Jó tanács : vedd ki a pipát a " Big Fish Game Club Free Trial" elől a bevásárlókosárnál , mert akkor havonta automatikusan levonnak a számládról $6.99 klubtagsági címén . )
-
reelc
veterán
válasz
KubanitoS #62920 üzenetére
Olyat nem tudok, amit kértél, de én most ezzel játszom: Faerie Solitaire. Van története, sok pályája. Nekem bejön. Decemberben volt Humble Bundle csomagban, ha tetszik, lehet olcsón hozzájuthatsz.
(#62923) KubanitoS: Értem.
A Hardwood széria: úgy 7-8 éve játszottam a Solitaire demójával, egész jó volt.
Nem tudom mennyibve kerülnek a játékok, és hogy a demó mennyire korlátozott. Nézegesd az oldalt. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
KubanitoS #62209 üzenetére
Amazon akcióra én a camelcamelcamel.com -ot tudom neked ajánlani, nekem már segített többször is. Ha valami probléma vagy kérdés merülne fel vele kapcsolatban, akkor privátban keress és megpróbálok segíteni.
-
Heavyrain
őstag
válasz
KubanitoS #59837 üzenetére
Én is szemezgetek vele egy ideje,de csak most szántam rá magamat,hogy kipróbáljam.
Tesztek alapján úgy hallottam,hogy a free to play rendszer egyáltalán nem zavaró,teljesen ingyen is végigjátszható,ráadásul egyedül is. (Hátránynak mindenhol a többjátékost részt emelték ki,hogy még kiforratlan)
De majd meglátjuk,holnap kipróbálom,addig nem tudok még átfogóbb véleményt mondani. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
KubanitoS #59422 üzenetére
Én is a kedvencek közé raktam a Bundle topikot.Egyébként ott is ugyanazok az arcok vannak.
-
-
válasz
KubanitoS #57279 üzenetére
Én személy szerint pontosan értem mire gondolsz, meg valószínű mások is.
De azért te nagyon a másik oldalra estél azon a bizonyos lovon dettó, és te is terjeszted azért a butaságot akkor.
Persze vannak a kiadók akik a Valve rendszerén keresztül árulják a portékát, aztán van pár "hivatalos" bolt akinek szintén engedik hogy adjanak kulcsot "hivatalosan" a Valve rendszeréhez, biztos van itt egy háromoldalú szerződés akkor nemde a Valve-GMG-kiadók között (?), ami véletlen nincs meg máshol.
Szerintem aközött "hivatalossági" szintben semmi különbség hogy bemegyek a CDgalaxisba megveszek egy üres műanyag tokot (pl DLC) és bepötyögöm a kódot a steambe, vagy a BattleNetre/Originre... mint aközött hogy "lusta" vagyok/vagy épp "hatékonyabb" és megveszem csak a kódot pl egy Go2Arena, vagy Game.co.uk oldalon... stb.
Azt meg hogy egy CDgalaxis vagy 576 nem hivatalos vagy hivatalos e... megint másik téma akkormár.
Alapvetően én már rég léptem volna a helyükben is az online értékesítés felé. Persze biztos oka van hogy nem teszik... de megoldható lenne biztosan. Pl mekkora spórolás lenne az őrületben mikor ég a BF láz és azon parázik a fél magyar világ tud e a rajt előtt előtölteni már, a hülye posta stb meghozza e időben...stb. Aztán lehetne őket is szürkézni meg ilyesmi...Na de túl off és elég volt részemről is befejeztem.
Ez már lassan kezd olyan parafaktor lenni, mint azért nem fent lenni a facebookon nehogy kiderüljön a születési dátumod vagy hogy hova jártál suliba kb...
Miközben ez tök publikusan beszerezhető máshol is ha valakit érdekel... -
válasz
KubanitoS #57273 üzenetére
Ezt nem tudhatod... másrészt meg az hogy valamit offline hazaviszel és kibontos és beírod a kódot, vagy emailben elküldik neked ilyen szempontból "tökmind1".
Itt nem tradelésről van szó, és nem is arról hogy valahol feketén veszik és továbbadják vagy lopják.
Ez egy bolt, mint a CD galaxis, a SimplyCDKeys, Game.co.uk...stb lehetne sorolni.
Senkit nem fognak bannolni.
Azt a traderektől kitudja honnan származó sokkézen átfutó kulcsoknál meg gifteknél szokás max. De még ott se nagyon.
-
-
reelc
veterán
válasz
KubanitoS #54415 üzenetére
Én azért sajnálom azokat, akik csinálták. Rengeteg munkaórát, tudást, beleöltek. Nem a marketingesekre gondolok, hanem akik valóban csinálták a játékot, akik nem tudták befejezni a munkájukat azok miatt az okok miatt, amik miatt ez lett ebből az ígéretes játékból.
Mindíg az egyszerű emberek szívják meg. Meg most a vásárlók is. -
-
reelc
veterán
válasz
KubanitoS #54324 üzenetére
Steames játékot GOG-ra regisztrálni? Nem is gondoltam, hogy lehet ilyet csinálni.
Valaki ismeri a Tales of Monkey Islandot? Most elég jó áron van a GOG-on.
-
Źşë'
addikt
válasz
KubanitoS #51666 üzenetére
egyenlőre erre azért nem vennék mérget, 100%osan nem javítják ki szvsz, a Dice játékokra ez jellemző, én pont ez miatt nem vettem meg a 4et... Bad Company 2 szerverek nem mentek induláskor kb fél hónapon keresztül, lagos multi, hitbox failek, bf3 átszabott játékmenet, szvsz rosszabb fizika, itt is hitbox és hit regisztrációs gondok... ezek után nem kértem a 4ből mert annyira kiakadtam a bandára hogy mindig ekkora fost adnak ki, h eldöntöttem nem veszem meg, hiába nyomatnak agyonhypolt trailereket, az nem az amiből a játék lesz a legvégén hanem egy olyan valami amin csak az ember felhúzza magát... elvégre a játékot azért játszod h élvezd és ne idegeljen ki! olyan hibák miatt ami nonszensz! ésss ami a durva h ezek után még egy call of duty-t is jobban élveztem mint a bf3at... mert ott nincsenek ilyenek! persze a hibáitól eltekintve már, de bc2 viszi a pálmát, annyi idő után még mindig megvannak a főbb hibái
-
cskamacska
addikt
válasz
KubanitoS #51677 üzenetére
Szerintem nézz szét az idei kínálatban, láthatod hogy a leárazások extra korán jönnek, mostanság a 0. day hozzáférésért fizeted ki általában a teljes árat(illetve ott sem az előrendelői bónuszok miatt)
Woodslave: Azért ne nagyon gerjedj be a Gamefly akciókra, évekre visszamenőleg a leggyengébb leárazásokkal jönnek elő, ráadásul mi a drágább angol boltjukat érjük csak el, ahol a dollár akciók sokszor korlátosak, vagy sokkal drágábbak. Ami teljesen nonszensz, mert ha valahol, hát Nagy-Britanniában nem vesznek PC játékot, csak ha nagyon olcsó. Ki vesz helyben játékot így tőlük?
És ha már ilyen vidám lett a kedvünk: Holiday Sale all the way with Matrix Games
-33%/-35%-os leárazás az egyébként is túlárazott kinálatból.Persze nem mindenre érvényes, érintett játékok listája itt.
De legalább a Panzer Korps kapott valami leárazásfélét. Egyedül talán ez ami a rakásból megéri.
mod: lemaradtam mint a borravaló
-
bullseye
addikt
válasz
KubanitoS #51677 üzenetére
Pedig hosszabb távon, mint szórakoztatóipari termék, szerintem ez lesz. Moziban is premier után talán egy kicsit már olcsóbb a dolog, pár hónap és kint a DVD/BR, aztán már tévé adja. Az, hogy 2-3 éves játék tartja az árát, szinte nonszensz.
Aki igazán szereti, megveszi nyitáskor, vagy előrendelésben, ha nincsenek elegen, adjanak olyan extrákat nekik, ami miatt érdemes, de nem kiszúrás a többiekkel (1-2 DLC ingyen, kozmetikai dolgok, zene, könyv, mittomén), és 1-2 hónap után már lehet olcsóbb, hogy még az elején behúzzák a tömegeket. Itt azért az USA féle árroham is bejátszik, de 25$ csak pár órán át lesz, utána szépen megy vissza "normál" akciós árra.
-
szami777
addikt
válasz
KubanitoS #51670 üzenetére
A hűséges rajongó sztem már rég megvette és vele játszik , nem erdekli h kesobb olcsobb, hiszen 0. Napon vele tolta. Én a bétával jatszottam megjelenes elott, es abban a változatban már jobb volt mint az a kutyas lovolde az iw től. Töröm a fejem megvegyem e de lehet maradok a bf3 premiumnal.
-
maddionmax
senior tag
válasz
KubanitoS #51670 üzenetére
Mindent félretéve én is meg fogom venni a BF4-et, de csak jövőre, amikor már mindent kijavítottak (mint pl. multiplayer laggolás/fagyás), remélem akkor már $25-nál lényegesen nyomottabb áron.
Elkapkodottnak érzem a mostani megvételét, persze mindannyian mások vagyunk.
-
-
ruti
Közösségépítő
válasz
KubanitoS #37351 üzenetére
én is már régen szeretném, nagyon gondolkozom...ott vannak a dobozosak a polcomon az "újabb" részekből,
steam sale előtt költsek? nem tudom, győzzetek megeddig is benne voltak amiket írsz, csak cca. 15 dollárért volt akcióban, most először 10
(illetve kuponnal volt 10-ért elérhető) -
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
KubanitoS #31990 üzenetére
Az elsővel még játszottam amikor megjelent, azóta semmi. Mostanába újra megjött a kedvem, gondoltam most újra játszanám és akkor már mind a 3-mat zsinórba végigviszem, csak ugye a 3. rész nem volt meg.
Medal-t meg csak azért kérdeztem mert már szerettem volna játszani valami olyan fps-el amit még nem próbáltam.
-
finest
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest