Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz KubanitoS #81091 üzenetére
Értem!
Steamen ezt hogy lehetne ócsóért beszerezni? Steam tradereket zaklassak?
csaba951: Köszönöm!
(#81091) KubanitoSszerk: igen emiatt szeretném beszerezni, + hogy FHD-ra bírjam.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #79038 üzenetére
Az tegnap óta ennyi. Ahogy a kínálat nagy része is, mert már nem dobtak fel több komoly leárazást az utolsó napra.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
djculture
félisten
válasz KubanitoS #75971 üzenetére
Nem lesz semmilyen magyar lokalizáció pc-n a mostani állapot szerint sőt a nextgen konzolokon se, csak a régi konzolokon marad a magyar kommentár/felirat. De a sims4 se lesz magyar, az is érdekes lesz. Pont azért vették itthon mint a cukrot, tescoban is külön részlege volt a simseknek meg a simulatoroknak
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz KubanitoS #75830 üzenetére
Szeptember valamennyire emlékszek, vagy legalábbis ilyen környéki időt mondtak talán. De erre nem vennék kavintont.
u.i.: Lehet, hogy a Pre-Sequellel keverem, csak annyit találtam most, hogy 2014 vége.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz KubanitoS #75743 üzenetére
Jó hát ezt mondani sem kell, annyira egyértelmű. Csak kicsit idegesítő, hogy más oldalak úgy akarják a dolgot beállítani, hogy kötsög NAV, meg Magyarország, most rászáll a STEAMre is és megadóztatja az utolsó indie játékból kifacsart, kártyákat eladni akaró usert és a 0.001 euró értékű fóliás kártyát már csak féláron tudja majd eladni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
albert8
veterán
válasz KubanitoS #73056 üzenetére
Igen teljesen! Mondjuk az 1 magyarul felejthetetlen nekem.
Meg lehet tudni a 2-ben az 1 történetét is, igy nem esik ki semmi nagyjából.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
-
nagyúr
válasz KubanitoS #70243 üzenetére
Ez mondjuk azért szerintem már túlmutat a DRM jellegen... inkább a felhő alapú szolgáltatások közé sorolnám, mégha minimális is a mérték.
De a legtöbb játék nem tudna így sikeres lenni szerintem, van 1-2 aminél ezt eltűrik, mert amugyis online a játék jellege (co-op, vagy multi) amihez kell a net, de minden más esetben eddig az ilyesmi megbukott és offline módot csináltak hozzá vagy kivették ezt.
Ráadásul a D3 is elégé döcögősen indult emiatt... óriási kockázat ez egy játék sikerében és nem vállalják be többségében a kiadók.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
warcat
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
nagyúr
válasz KubanitoS #65797 üzenetére
Így van... és szerintem mindegyik jó a "maga nemében".
Nekem legalábbis tetszett az MP3 is, és nem hagynám ki.
De az L.A. is jó csak más, hiába tűnik hasonlónak.
Ha "újdonság" kell akkor L.A.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
arty
veterán
válasz KubanitoS #64568 üzenetére
1 szépséghiba van az amazon mp3 storeban: vízjelezettek a zenék... ahogy jött, dobtam is ki a kódot, nehogy véletlen elköltsem és figyelmetlenségből egyszercsak lecsukassam magam (vagy kapjak valami röhejesen magas pénzbüntit)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
törölt tag
válasz KubanitoS #62923 üzenetére
Heartwild Solitaire Ingyenes .
Esetleg : Fairway ™ Collector's Edition $5.99 , ha a NEW599 kupont használod . ( Jó tanács : vedd ki a pipát a " Big Fish Game Club Free Trial" elől a bevásárlókosárnál , mert akkor havonta automatikusan levonnak a számládról $6.99 klubtagsági címén . )
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz KubanitoS #62920 üzenetére
Olyat nem tudok, amit kértél, de én most ezzel játszom: Faerie Solitaire. Van története, sok pályája. Nekem bejön. Decemberben volt Humble Bundle csomagban, ha tetszik, lehet olcsón hozzájuthatsz.
(#62923) KubanitoS: Értem.
A Hardwood széria: úgy 7-8 éve játszottam a Solitaire demójával, egész jó volt.
Nem tudom mennyibve kerülnek a játékok, és hogy a demó mennyire korlátozott. Nézegesd az oldalt.[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz KubanitoS #62209 üzenetére
Amazon akcióra én a camelcamelcamel.com -ot tudom neked ajánlani, nekem már segített többször is. Ha valami probléma vagy kérdés merülne fel vele kapcsolatban, akkor privátban keress és megpróbálok segíteni.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
VoidXs
nagyúr
válasz KubanitoS #59901 üzenetére
Steamen havonta lemegy 5 euróra. Annyit már megér. És nagyon jó játék, főleg koopban mókás. Nekem 22 órányi örömöt okozott, egy percét sem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Heavyrain
őstag
válasz KubanitoS #59837 üzenetére
Én is szemezgetek vele egy ideje,de csak most szántam rá magamat,hogy kipróbáljam.
Tesztek alapján úgy hallottam,hogy a free to play rendszer egyáltalán nem zavaró,teljesen ingyen is végigjátszható,ráadásul egyedül is. (Hátránynak mindenhol a többjátékost részt emelték ki,hogy még kiforratlan)
De majd meglátjuk,holnap kipróbálom,addig nem tudok még átfogóbb véleményt mondani.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz KubanitoS #59422 üzenetére
Én is a kedvencek közé raktam a Bundle topikot.Egyébként ott is ugyanazok az arcok vannak.
-
nagyúr
válasz KubanitoS #58987 üzenetére
Most tesztelem mi ez... én gyakran veszek walletet is aztán azzal fizetek később.
Igen... valóban $20.00=14,65€
Így vált a Steam.
9.99EUR-ért megéri tényleg annak aki vesz ilyesmit, mint én.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz KubanitoS #57941 üzenetére
Nekem fontban van 12-ért meg persze nem kapok mellé plussz két játékot....alszom rá egyet,az sajnos nem egy jó jel ha már bundléban van egy játék alfa állapotában.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KubanitoS #57656 üzenetére
Esetleg tudsz valami best buy akciót?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
nagyúr
válasz KubanitoS #57279 üzenetére
Én személy szerint pontosan értem mire gondolsz, meg valószínű mások is.
De azért te nagyon a másik oldalra estél azon a bizonyos lovon dettó, és te is terjeszted azért a butaságot akkor.
Persze vannak a kiadók akik a Valve rendszerén keresztül árulják a portékát, aztán van pár "hivatalos" bolt akinek szintén engedik hogy adjanak kulcsot "hivatalosan" a Valve rendszeréhez, biztos van itt egy háromoldalú szerződés akkor nemde a Valve-GMG-kiadók között (?), ami véletlen nincs meg máshol.
Szerintem aközött "hivatalossági" szintben semmi különbség hogy bemegyek a CDgalaxisba megveszek egy üres műanyag tokot (pl DLC) és bepötyögöm a kódot a steambe, vagy a BattleNetre/Originre... mint aközött hogy "lusta" vagyok/vagy épp "hatékonyabb" és megveszem csak a kódot pl egy Go2Arena, vagy Game.co.uk oldalon... stb.
Azt meg hogy egy CDgalaxis vagy 576 nem hivatalos vagy hivatalos e... megint másik téma akkormár.
Alapvetően én már rég léptem volna a helyükben is az online értékesítés felé. Persze biztos oka van hogy nem teszik... de megoldható lenne biztosan. Pl mekkora spórolás lenne az őrületben mikor ég a BF láz és azon parázik a fél magyar világ tud e a rajt előtt előtölteni már, a hülye posta stb meghozza e időben...stb. Aztán lehetne őket is szürkézni meg ilyesmi...Na de túl off és elég volt részemről is befejeztem.
Ez már lassan kezd olyan parafaktor lenni, mint azért nem fent lenni a facebookon nehogy kiderüljön a születési dátumod vagy hogy hova jártál suliba kb...
Miközben ez tök publikusan beszerezhető máshol is ha valakit érdekel...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz KubanitoS #57273 üzenetére
Ezt nem tudhatod... másrészt meg az hogy valamit offline hazaviszel és kibontos és beírod a kódot, vagy emailben elküldik neked ilyen szempontból "tökmind1".
Itt nem tradelésről van szó, és nem is arról hogy valahol feketén veszik és továbbadják vagy lopják.
Ez egy bolt, mint a CD galaxis, a SimplyCDKeys, Game.co.uk...stb lehetne sorolni.
Senkit nem fognak bannolni.
Azt a traderektől kitudja honnan származó sokkézen átfutó kulcsoknál meg gifteknél szokás max. De még ott se nagyon.
-
nagyúr
-
reelc
veterán
válasz KubanitoS #54415 üzenetére
Én azért sajnálom azokat, akik csinálták. Rengeteg munkaórát, tudást, beleöltek. Nem a marketingesekre gondolok, hanem akik valóban csinálták a játékot, akik nem tudták befejezni a munkájukat azok miatt az okok miatt, amik miatt ez lett ebből az ígéretes játékból.
Mindíg az egyszerű emberek szívják meg. Meg most a vásárlók is.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
reelc
veterán
válasz KubanitoS #54324 üzenetére
Steames játékot GOG-ra regisztrálni? Nem is gondoltam, hogy lehet ilyet csinálni.
Valaki ismeri a Tales of Monkey Islandot? Most elég jó áron van a GOG-on.
[ Szerkesztve ]
-
Pedro78
senior tag
válasz KubanitoS #51670 üzenetére
En emiatt nem vettem meg a 4-et, Osszes resz megvan, minden kieggel, 3-at limited elorendelokent vettem, erre kiadnak egy plusz premium pakkot h fizessek meg...na onnantol egy percet nem jatszottam bf-el...
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Dilikutya
félisten
-
Źşë'
addikt
válasz KubanitoS #51666 üzenetére
egyenlőre erre azért nem vennék mérget, 100%osan nem javítják ki szvsz, a Dice játékokra ez jellemző, én pont ez miatt nem vettem meg a 4et... Bad Company 2 szerverek nem mentek induláskor kb fél hónapon keresztül, lagos multi, hitbox failek, bf3 átszabott játékmenet, szvsz rosszabb fizika, itt is hitbox és hit regisztrációs gondok... ezek után nem kértem a 4ből mert annyira kiakadtam a bandára hogy mindig ekkora fost adnak ki, h eldöntöttem nem veszem meg, hiába nyomatnak agyonhypolt trailereket, az nem az amiből a játék lesz a legvégén hanem egy olyan valami amin csak az ember felhúzza magát... elvégre a játékot azért játszod h élvezd és ne idegeljen ki! olyan hibák miatt ami nonszensz! ésss ami a durva h ezek után még egy call of duty-t is jobban élveztem mint a bf3at... mert ott nincsenek ilyenek! persze a hibáitól eltekintve már, de bc2 viszi a pálmát, annyi idő után még mindig megvannak a főbb hibái
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cskamacska
addikt
válasz KubanitoS #51677 üzenetére
Szerintem nézz szét az idei kínálatban, láthatod hogy a leárazások extra korán jönnek, mostanság a 0. day hozzáférésért fizeted ki általában a teljes árat(illetve ott sem az előrendelői bónuszok miatt)
Woodslave: Azért ne nagyon gerjedj be a Gamefly akciókra, évekre visszamenőleg a leggyengébb leárazásokkal jönnek elő, ráadásul mi a drágább angol boltjukat érjük csak el, ahol a dollár akciók sokszor korlátosak, vagy sokkal drágábbak. Ami teljesen nonszensz, mert ha valahol, hát Nagy-Britanniában nem vesznek PC játékot, csak ha nagyon olcsó. Ki vesz helyben játékot így tőlük?
És ha már ilyen vidám lett a kedvünk: Holiday Sale all the way with Matrix Games
-33%/-35%-os leárazás az egyébként is túlárazott kinálatból. Persze nem mindenre érvényes, érintett játékok listája itt.De legalább a Panzer Korps kapott valami leárazásfélét. Egyedül talán ez ami a rakásból megéri.
mod: lemaradtam mint a borravaló
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bullseye
addikt
válasz KubanitoS #51677 üzenetére
Pedig hosszabb távon, mint szórakoztatóipari termék, szerintem ez lesz. Moziban is premier után talán egy kicsit már olcsóbb a dolog, pár hónap és kint a DVD/BR, aztán már tévé adja. Az, hogy 2-3 éves játék tartja az árát, szinte nonszensz.
Aki igazán szereti, megveszi nyitáskor, vagy előrendelésben, ha nincsenek elegen, adjanak olyan extrákat nekik, ami miatt érdemes, de nem kiszúrás a többiekkel (1-2 DLC ingyen, kozmetikai dolgok, zene, könyv, mittomén), és 1-2 hónap után már lehet olcsóbb, hogy még az elején behúzzák a tömegeket. Itt azért az USA féle árroham is bejátszik, de 25$ csak pár órán át lesz, utána szépen megy vissza "normál" akciós árra.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
szami777
addikt
A hűséges rajongó sztem már rég megvette és vele játszik , nem erdekli h kesobb olcsobb, hiszen 0. Napon vele tolta. Én a bétával jatszottam megjelenes elott, es abban a változatban már jobb volt mint az a kutyas lovolde az iw től. Töröm a fejem megvegyem e de lehet maradok a bf3 premiumnal.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
maddionmax
senior tag
Mindent félretéve én is meg fogom venni a BF4-et, de csak jövőre, amikor már mindent kijavítottak (mint pl. multiplayer laggolás/fagyás), remélem akkor már $25-nál lényegesen nyomottabb áron.
Elkapkodottnak érzem a mostani megvételét, persze mindannyian mások vagyunk.
-
-
-
ruti
Közösségépítő
válasz KubanitoS #37351 üzenetére
én is már régen szeretném, nagyon gondolkozom...ott vannak a dobozosak a polcomon az "újabb" részekből,
steam sale előtt költsek? nem tudom, győzzetek megeddig is benne voltak amiket írsz, csak cca. 15 dollárért volt akcióban, most először 10
(illetve kuponnal volt 10-ért elérhető)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
Vertigo18
addikt
-
daneeeeee
aktív tag
válasz KubanitoS #31990 üzenetére
Az elsővel még játszottam amikor megjelent, azóta semmi. Mostanába újra megjött a kedvem, gondoltam most újra játszanám és akkor már mind a 3-mat zsinórba végigviszem, csak ugye a 3. rész nem volt meg.
Medal-t meg csak azért kérdeztem mert már szerettem volna játszani valami olyan fps-el amit még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz KubanitoS #30325 üzenetére
Szerintem agyatlan lövölde, mert a sztoritól én nem vágtam magam hanyatt, főleg egy Deus Ex után.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
SenorGrande
senior tag
-
finest
addikt
válasz KubanitoS #29192 üzenetére
Itt a szűk keresztmetszet az, h akad-e cserének abból a motyóból. Engem már a sok itteni panasz a boltra elriasztott, h náluk vásároljak. Ha cserélnék neki, az bekerülne ide, és építené az amúgy kibontott, fiókban tartott CD-ék által megtépázott renoméjukat.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest