Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy lúzer lesz a kérdés, de ne nehezteljetek rám. Láttam itt egy jó pár játékot, amit linkeltetek, és megvenném amazonról. Hogy is zajlik ez pontosan? Végbemegy a vásárlás, és a kód e-mail formájában megérkezik az e-mail címemre, és aktiválhatom is a steamen, vagy originen, Köszönöm.
battletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
Szerintetek ez a játék megér 4,99 eurot, -25%-os kupon Spec Ops: The Line? Hátha játszott közületek valaki vele. Úgy vágynék valami jó kis lövöldözős játékra.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Srácok a Greenmangaming-en árult játékok gond nélkül aktiválhatók steam-en ugye?
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
-
bajtokarpi
őstag
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Sanctum Collection-ról vélemény? Mennyire jó játék ez? GG-n most 4 euro.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ez a Legendary ( [link] ) tényleg annyira szörnyű, mint ahogy azt a tesztekben olvasni lehet? 0,74€ most az ára.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Srácok van még ilyen egéralátétes akció.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Meg szeretném vásárolni az Indie Gala Monday Bundle-t, de mikor Paypal-al fizetnék, akkor már euro-ban számolja az összeget. Ez miért van, ilyennel még nem találkoztam?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ezt próbálta valaki aktiválni originen, és steamen is? Dragon Age: Origins - Ultimate Edition Originen ott a magyar nyelv, tisztában vagyok vele, hogy a kiegek nincsennek magyarítva, de ha jól tudom az alap igen.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
Üdv.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Amazonról meg tudná nekem valaki venni az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition [Online Game Code]-ot. Nagyon megköszönném.
Üdv.
-
bajtokarpi
őstag
válasz Sediqwe #70211 üzenetére
Szia!
Köszi a linket Fifa13. Be reggeltem az oldalra, megkaptam a termékkódot, de az Origin azt írja, hogy a megadott termékkód nem érvényes. Origin-termékkód beváltása, ide írtam be. Kicsit kezdek ideges lenni, de szerintem mindent jól csinálok. Akinek van ötlete szívesen veszem.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
válasz wwenigma #70228 üzenetére
Szia!
Ezt írták:
"Ce jeu doit être activé sur Origin. Activez votre jeu dans l'application Origin à l'aide du code d'activation inclus dans cet email.Si l'application Origin n'est pas déjà installée sur votre ordinateur, merci de suivre les instructions suivantes :
1) Téléchargez et installez Origin en cliquant ici
2) Connectez-vous si vous possédez déjà un compte Origin, sinon créez-en un
3) Cliquez sur le menu Origin en haut à gauche.
4) Sélectionnez "Utiliser un code produit".
5) Saisissez le code d'activation de votre jeu. Le jeu sera ajouté dans la section "Mes jeux" sur Origin."Ebben azt írják, hogy originen keresztül történik az aktiválás.
xsanyi77, remek, kezdhetek levelezgetni, de utálom
dadawa, ott sem működik :-(
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Valakinek sikerül jóárasított tescos játékokból betankolnia, akkor legyen olyan kedves, és gondoljon rám.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
A GOG-os witcherek nem regisztrálhatóak be steam-re ugye?
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Skacok, ajánlom mindenkinek a Plants vs. Zombies Garden Warfare-t próbálja ki, egy rendkívül szórakoztató játék, nálam tuti megvétel, ha egy kicsit olcsóbb lesz. Kipróbáltam a Borderlands 2-őt steamen, elég jó kis game-nek tűnik, köszi az ajánlást.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem venni amazon akción belül az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition $7.49.
Persze csak akkor, ha nálunk steamen gond nélkül bereggelhető. Banki utalás, vagy PayPal is lehetsége. Előre is köszönöm.battletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Amazon okosságról tudna nekem valaki segíteni pü-ben.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition aktiválható tőlünk? Nem látok semmiféle korlátozást, pedig eddig mindig pl. GMG, Steam akcióknál "az ön régiójából nem elérhető" felirat fogadott.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Érdemes megvenni a BATMAN: ARKHAM KNIGHT-ot pc-re. Mennyire sikerült javítani benne a hibákat? Tennék vele egy próbát, ha megéri.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz shaddy1027 #104635 üzenetére
Nekem 9,99 euro-t ír rá :-(.
shaddy1027 csudába, pedig de megvettem volna, 2,49-ért ajándék volt.[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Sorry, ha hülyeséget kérdezek, de Batman-re fb kód hol található? Esetleg a cdkeys oldalán a "click here to get 5% off"? Frankó eredeti névvel szoktatok ezekre a szürke oldalakra regisztrálni, vagy esetleg álnévvel?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest