Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz Devil Smile #30158 üzenetére
Amazonon csak 16.49$.
-
Razuel
aktív tag
válasz huskydog17 #29728 üzenetére
De hát ők is kifizették az egész játékot nem? Akkor nekik is legyen már magyar meg orosz felirat..
Ez ugyan olyan.. Nekem mi a jóistennek kéne spanyol meg francia, ha ők is megvannak a magyar, orosz nélkül?ui: De inkább tényleg hagyjuk.
Amúgy most vettem meg a Humble Bundle-t, ez a Beat Hazard nagyon nagy játék, akinek bejön az ilyen space shooter annak szerintem 1$-ért kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
Razuel
aktív tag
válasz huskydog17 #29725 üzenetére
Dishonored Languages: English*, German*, French*, Italian*, Spanish*
Akkor most az amcsik sírjanak, hogy nem kapnak magyar és orosz nyelvet a játékba?"te kifizeted az összes nyelvet is, de nem használhatod"
Nem az összes nyelvet fizeted ki, hanem azt amit kapsz. Konkrétan leírják, hogy milyen nyelv van a verziónkba, innentől kezdve ha kell megveszed, ha nem, nem. -
Razuel
aktív tag
válasz huskydog17 #29718 üzenetére
"de a kiadó úgy gondolja, hogy neked az nem jár, mert csak"
Nem, a kiadó úgy gondolja, hogy minek még + 1-2GB-ot belerakni a játékba, ha a játékosok 95+ %-a úgyis vagy az anyanyelvén vagy angolul játszik.
Amúgy a Németeknél nem tudom, hogy mi folyik, nem is nagyon érdekel, csak beugrott, hogy ott zöld vért raknak 1-2 játékba. A lényeg az, hogy mi nem kapunk semmilyen "korlátozott" vagy cenzúrázott játékot, max a nyelvi fileok terén, dehát ez nagyon kevés embert érint..
-
Razuel
aktív tag
válasz csaba951 #29712 üzenetére
Publisher: Bethesda Softworks
Akkor úgy mondom, hogy Bethesda játékokon kívül mondj olyan játékot ami... De amúgy ezzel se tudom, hogy mi a baj. Van benne magyar és angol nyelv, innentől kezdve minek még 6 nyelv bele? Örülni kell, hogy egyáltalán magyar van, én csak angolul adnék ki minden játékot a fejlesztők helyében.
A DLC tényleg nem elérhető még és ezért lehet is "szeretni" bethesdát, de a többi kiadó ilyeneket nem nagyon csinál.
-
Razuel
aktív tag
A Skyrimmel és a Fallouttal csak a bethesda h*lye régiós politikája miatt volt probléma, de mostmár ezek is fent vannak és semmilyen korlátozás nincs bennük, ugyan az mint a többieké. Én egyetlen játékról se tudok amiben bármi féle módosítás lenne, a többi ország verziójához képest. Inkább a Németekért aggódjatok, akik csak zöld vért látnak..
-
Razuel
aktív tag
válasz csaba951 #29703 üzenetére
Te milyen korlátozásokról beszélsz? Pontosan ugyan azokat a játékokat vehetjük meg mind a boltban mind a steam storeban mint az amcsik és a többi európai ország. Bár az igaz, hogy mi drágábban kapjuk meg mint az amerikaiak, de nem csak mi hanem a többi ország is az EU régióba. (kivéve egy párat pl az ukránok)
-
Razuel
aktív tag
Starcraft 2 50%-ot kapott a blizzard storeban.
ui: Szerintem csak a dobozos fogyott ki, digitális van még (abból hogy fogynának ki?), bár nem vagyok benne biztos, elég érdekesen van ez a shop megcsinálva..
[ Szerkesztve ]
-
-
Razuel
aktív tag
válasz #57919488 #29173 üzenetére
Persze, jóhogy nem az ajtót berúgva egyből a fogyvéddel kell nyitni.. De végső esetben őket kell hívni, ha máshogy nem megy. Amúgy láttam már olyat, hogy a fogyvéd hallatára egyből készségesebbek lettek az eladók, szóval hajrá, azért vannak, hogy ilyenekkel zaklassák őket..
[ Szerkesztve ]
-
Razuel
aktív tag
válasz ForRedGlory #29152 üzenetére
Őszintén te mit csinálnál, ha a nagynehezen összespórolt CE játékod (ami több tízezernél kezdődik) törötten érkezik meg? Jó, persze bontsd fel a csomagot a futár előtt.. szerintem nem sok ember kezdi el bontogatni a csomagot a futár előtt (egyébként is sok esetben úgy be vannak csomagolva, hogy láncfűrésszel kell átvágnod magad a ragasztószallagon ). Szvsz engem nem érdekelne, hogy milyen módszerrel, vagy kinek okozva kárt, de vagy cserét, vagy pénzvisszafizetést kérnék. De te biztos beletörődnél és vennél egy másikat.. ugye?
Egyébként nemtudom, hogy mért lenne fenyegetés a fogyasztóvédelem megemlítése. Ők azért vannak, hogy az ilyen eseteket megoldják..
Más:
Mostanában nem volt időm CAGs-ot olvasni, valaki nem tudja, hogy mivan a Kingdom of Amalur és az esetleges The Elder Srolls packokkal?[ Szerkesztve ]
-
Razuel
aktív tag
válasz JoolsNOS #29146 üzenetére
"Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."
Szóval igen, ilyenkor az amerikában élő rokonok címét szoktuk megadni..
Ha érdekel az enyém címe, privátba megadhatom.(#29142) ForRedGlory Ez nem fenyegetőzés. Nehogy már én szégyeljem el magam, mert törött árút küldtek és vissza akarom cserélni.. Amúgy általában be szokott jönni a fogyasztóvédelem megemlítése. Nem nagyon szeretik a boltok, ha rászállnak inkább visszacserélik azt a párezer forintot.
[ Szerkesztve ]
-
Razuel
aktív tag
válasz ForRedGlory #29133 üzenetére
Habzó szájjal megemlíted nekik a fogyasztóvédelmet meg ezt azt és még ők fizetnek neked, hogy visszavehessék.. (kis túlzással)
-
Razuel
aktív tag
válasz #57919488 #27964 üzenetére
Egy későbbi patchben megcsinálták az irányítást. Én bill+egérrel játszottam végig és szerintem semmi probléma nem volt vele, élveztem. Egyébként magát a játékot nagyon jól összerakták, sehol egy bug és feltűnően "smooth" az egész, sokkal jobb mint más AAA-s címek. A gameplay igaz, hogy nem egy év játéka, de szerintem egyáltalán nem rossz. Ami még szembetűnő volt, hogy piszok nehéz az eleje. Én a legkönnyebb fokozaton is megszennvedtem egy pár helyen, pedig nem vagyok kezdő az ilyen játékokban. Úgyhogy szvsz az eredeti árát nem éri meg (bár nekem egyik játék se), de egy 75% os akcióért nagyon jó vétel.
ui: Gondolom aki fikázza, az megjelenéskor a virágboltból megszerezte és az első 5 perc alapján ítéli el..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest