Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Azt írja, hogy a játékhoz origin kell, de még nem mertem megvenni, bár 3 eur-t megéri kockáztatni.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Aidan85
aktív tag
válasz djculture #79780 üzenetére
Ha már így belejöttünk az NFS témába van hozzá most 0 €-ért KOENIGSEGG ONE:1 add-on.
-
ooooobi
senior tag
Akinek esetleg van németországi ismeröse: Titanfall 3€
(Aktiválni kell az accountot hogy elmúltál 18, ezt meg csak postán lehet személyesen.)
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
eami
veterán
válasz Anonymus X #79791 üzenetére
és ez így logikus, ugyan ki akarna kicseszni a barátjával, hogy origines játékot ad neki
-
csaba951
veterán
Vigyázz, mert a Origin Russia mindkét játékból csak orosz nyelvű változatot árusítja! Az Origin Mexico viszont a nemzetközi, több nyelvet is tartalmazó változatot árusítja. Viszont érdekes módon ez nem tartalmazza az orosz nyelvű változatot.
Kizárólag USA-ban élő fórumtársaknak!
GetGamesGo USA
Far Cry 4 Gold Edition & Assassin's Creed Unity Gold Edition;134,98 USDUbisoft is elmehet a fenébe! Csak az EU lakosokat szívatják a 89,99 €/játék árukkal!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
ÁÁ , őrület hogy 7végén nem lehet utalni, most buktam ezt a remek ajánlatot, ugyanis ez a 'life is feudal' annyira tetszik az első pillanattól kezdve hogy képes lennék egy kis megfontolás után még a steames árat is odaadni , erre meg kidobják egy szép szombati napon egy csinos csomagba amikor is ugye nem lehet pénzt mozgatni a számláim között. Ha esetleg a KÉSŐBBIEKBEN BÁRMIKOR!!! valaki bárhol belefut ebbe a játékba a steam-es ár alatt az kérem jelezze mindenképpen itt vagy privátban ,mert megmagyarázhatatlan okokból megőrülök érte !!!
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
i2k
őstag
"Tomb Raider (2013) GOTY" - GMG-STEAM
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Hunork
veterán
válasz djculture #79784 üzenetére
Nem vettem semmit 3 hónapja itt... Mondom, három alkalommal eljutottam a fizetés ablakhoz, aztán már semmi. Remélem, a kártyámat nem tiltják le, ezektől még ez is kitelik.
Holnap megpróbálom, aztán nem érdekel az Origin, amit tudok, a Steam-en veszem meg, így is ott vagyok lelkesebb, max az arány még nagyobb lesz."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
szami777
addikt
Érdekes, ha rámegyek a napi ajánlat indítására, bf4 akciót dob ki, nfs rivals nincs sehol. Tavaly már megvettem a játékot, lehet nekem azért nem mutatja?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Hunork
veterán
Értelek, nem vagyok már kezdő eme téren. SEMMI! NEM fogadja el a bankkártyámat. Ennyi. Vörös háttérben az elutasító szöveg. Tegnap fizettem vele CBA, és Steam-en. Beléptem az OTP rendszerébe is, minden rendben. A lényeg, hogy tehetségtelen, idióta emberek dolgoznak az origin táborában. Várom a Support válaszát, bár nem nagyon érdekel, nyilván majd csodálkoznak, ha letöltöm torrentről.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
djculture
félisten
válasz #79621120 #79777 üzenetére
Ja szoros is lesz a hétfőm reggel 10 ig van rá akció addig csiholok pénzt a paypalomra. Szerintem mindkettőt megveszem. Gondolkodtam dobozosan de a jó nénikéjük vegyen szétvagdalt fél játékot 11 ezrekért
Hunork
Simán megveheted most is belépsz az origin fiókodba ha van a kosaradba bármi azt kitörlöd:Utána rámész erre elinditod a napi ajánlatot:
Utána bejön a napi ajánlat rámész a nfs ikonjára és rákattintasz a sárga sprólj most feliratra:
És lőn bejön harry potter varázslása nélkül is az olcsó de elég gagyi nfs..
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
A tegnapi NFS Rivals őrülethez...
Háromszor eljutottam a fizetés ablakig, aztán semmi.
Negyedik után már a bankkártyámat sem fogadta el, tehát a második ablaknál beragadtam.
Most beszéltem a Live Supporttal, fingjuk sincs, fiókom rendben, egy rakat játékot vettem már, online is.
Nem értem ezt az Origin xarakodást, nem hiszem el, hogy még mindig nincs értelmes programozó csapatuk erre.
Ha valakinek van hasonló élménye, és megoldása, kérem ossza meg velem! Köszönöm!Mod: a Support azt mondta, hogy vagy ma, vagy 5 napon belül megoldják. Remek, hátha addig vége a 70%-os akciónak.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
djculture
félisten
1. Nincs tiltva nincs régiós korlát nem ugy mint a steam-en
2. Dobozosan csak egy megcsonkított játékot kapsz, míg originen a gold teljes van.
3. Isten bizpny a dobozosat venném meg drágábban is ha teljes lenne de fillérb ubi erre nem képes. Majd 1 év múlva kiadja újra az egészet külön 10 ezerért[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Greenmangaming - Tomb Raider GOTY 4,99GBP még 6 óráig
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
Gondolom , hogy már mindenkinek megvan a Terraria , ami jelenleg $2.49 a GOG-on .
-
arty
veterán
válasz csaba951 #79770 üzenetére
1.) mexikói origin nem épp "hivatalos"
2.) cdgalaxisnál 12k az acu/fc4limited, ami jócskán olcsóbb, mint mehikói 14.5k, ráadásul itthoni vállalkozást támogatsz, ide adózol, ésatöbbi."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
bul07
nagyúr
greenmangaming.com-on megújult a Welcome Pack
Gun Monkeys (Steam)(kártyás)
Kung Fu Strike the Warriors Rise (Steam)
Kung Fu Strike the Warriors Rise Master Level DLC (Steam)
Onlive 7 day Trial (Other)
Nosgoth Veteran Pack (Steam)
The Journey Down Chapter One (Steam)(kártyás)Friss regisztráció után kupont küldenek amivel ingyenes
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csaba951
veterán
Kizárólag Mexikóban élő fórumtársaknak!
Origin Mexico
Far Cry 4 Gold Edition;59,99 USD
Assassin’s Creed Unity Gold Edition;59,99 USDEddig ez a legalacsonyabb ár értük, hivatalos boltban.
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
Ez a szívás, venném akcióban Mexikóból, erre $8.49 az ára, drágább,mint nálunk
-
tomsolo
addikt
Akinek nem akarja - kliensből - a Rivals 5 ojróért adni, az ürítse a kosarát (ha már a 20 euróst belerakta) majd Napi ajánlat elindítása és itt a Spórolj gombra a Rivalson.
Ér ez 5 eurót egyébként?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
djculture
félisten
válasz szallasi007 #79765 üzenetére
Ja pc gurun tényleg igy írták
-
szallasi007
őstag
válasz velizare #79729 üzenetére
Köszi, de én nem néztem meg máshol csak ott ahol dj írta. Ő pedig ezt írta eredeti:
The Evil Within minimum gépigény
Operációs rendszer: Windows 7/8.1
Processzor: Intel Core-i7, több mint 4 maggal
Memória: 4 GB
Videokártya: GeForce GTX 460 1 GB VRAM-mal, vagy jobb
Merevlemez-kapacitás: 50 GB HDDÉn erre írtam amit, de azért köszi hogy próbálkozol cukipofa vagy, és ahogy a többiek is írták i7-el megegyező CPU
djcultureén elhiszem, csak csodálkoztam illetve nem értem mi a megoldás? Most vettem 4690-et, de az sem egyezik meg az i7-el, lecserélni meg nem fogom egy játék miatt.
ui.: Shadow of Mordor fullHD 1920*1080, minden High-on mindenféle röccenés nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Haha....origin töltés le is halt...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
djculture
félisten
Jó hogy szóltatok rubelba betyár árak vannak kb 89 rubel vagy 100 féle játék. syndicate már régen kellett 550 forintért ajándék.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
NFS rivals témához
akinek nem jön fel az ablak, az állítsa előre az órát 1 órával, hogy szombatot érzékeljen.
Privátot hamarabb észreveszem
-
Hunork
veterán
Feladtam. Most majd kapnak egy remek levelet...
-
arty
veterán
válasz DJGABI #79758 üzenetére
az, de van rá megoldás (ha bírja a géped a 60at)
http://www.cinemablend.com/games/Gamers-Fix-Need-Speed-Rivals-60fps-Issue-EA-Says-They-Look-Issue-60726.html
cmd line:
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60.0
The only drawback is that if you're going to run the game at 60fps and expect it to work,
you have to have a computer to match the required performance of the game at 60fps.
If your PC can't handle it and the game dips down below 60fps, you're not just going
to see dropped frames, you're going to run into actual slowdown of the entire simulation process,
the same way that the physics and simulation were sped up when running the game
at 60fps on the 30fps simulation cycle."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Hunork
veterán
Hát nagyon sajnálom. Ami a legidegesítőbb, hogy már egy rakat játékot vettem! Mit kéne csinálnom? Vegyem meg a céget?
És nekem csak kártya jöhet szóba...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Paypalt azonnal bevette...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Hunork
veterán
Hát én elég művelt ember vagyok és türelmes.
De most elmennek a ku...va anyjukba. Negyedik belépésnél már a bankkártyámat sem tudja azonosítani.
Remélem, nem valami orosz paraszt írta a kliens kódját...
Háromszor eljutottam a Pay now-ig, most meg semmi. Egy fos az egész..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
TTomax
félisten
válasz BoneDragon #79751 üzenetére
Mert font,nem euro...
-
Hunork
veterán
Ablak van, kosárban az elejétől ott van, de a fizetés gombra semmit nem csinál, mintha ott sem lenne...
HÁROMSZOR léptem ki-be... mi a retek van ezzel?
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Hát ez tök jó. Én is újraindítottam, nekem semmi. Folyton ott a kosárban, de a Pay now gombra semmi...
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #79738 üzenetére
Szerintem 5 eurót is megér ez. Utánaolvastam, a legtöbb helyen dicsérték, elég jól is néz ki, na meg Ferrarik.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
szami777
addikt
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #79736 üzenetére
A kliensben ilyen pop-uppal is kezd belogolás után.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
arty
veterán
NFS Rivals 5 EUR originen
berántottam
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Dilikutya
félisten
válasz #79563158 #79733 üzenetére
Próbáltam, ezért agyalok rajta. A Steam-en van egy rövid demója, az tetszett, mire belejöttem, vége is lett. Meglássuk, ma már nem, majd vasárnap ránézek, akkor érek rá legközelebb.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #79726 üzenetére
Én azzal nem játszottam, de ez az új elvileg csak egy remake, tesztek szerint jó. Amúgy a Shadow Warrior Classic ingyenes a Steam-en. Még van 3 napom megálmodni, mitévő legyek.
Off: a Steam-en nem lehet valahogy a könyvtáramhoz adni azokat az ingyenes játékokat, amiket szeretek?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
válasz szallasi007 #79714 üzenetére
értő olvasás ftl. i7 VAGY vele megegyező, 4+ magos proci.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
pigster
senior tag
GreenMan Codemastersre keresek társat. http://www.greenmangaming.com/bundles/#bundle-152
£2,00-ért PayPalon a következők:
- Damnation
- Overlord II
- Hospital Tycoon -
Dilikutya
félisten
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #79721 üzenetére
http://www.mnb.hu/arfolyamok - brazil reál: 98,14 Ft középráfolyamon
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Hogyért adják a brazil reált? Épp a hét elején játszottam végig a Steam-es demóját, kicsit csalódott is voltam, mert elég rövid, fél óra alatt végig vihető. Mondjuk nem tűnik sokszor végigjátszósnak, de jól esett az eszetlen kaszabolás, kicsi pénzt megérne.
-
laceszgamer
addikt
-
Lackki
őstag
Ubi Arcade Pack
hopp hopp mi van steamen
Valiant Hearts leleldzik benne és nincs rajta zárPrivátot hamarabb észreveszem
-
szallasi007
őstag
válasz djculture #79702 üzenetére
Szerintem ezt ők sem gondolják komolyan. i7 több mint 4 maggal. Faja az új i7-esek is 4 magosak csak 8 szálasak i7 4770k spec Szóval akkor kell alá egy szervert venni lehetőlég a minimum 400-500 k-s kategóriából?
Szerintem valamit csúnyán elírtak.
Más: Ez a Shadow of Mordor tényleg jóra sikerült. Rendesen idegesít hogy nem volt ma 12 órám játszani vele
[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
Eddig úgy tűnik, minden MAC játék, ami STEAM-es, az egyben PC kódot is ad.
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Lemaradtam az ismerősöm a Borderland 2 akcióról. Ez tartalmazza a PC-verziót? Köszi!
-
i2k
őstag
http://www.nuuvem.com.br - Devolver fejlesztő akció
Nem tudom még, hogy régiókorlát van-e...Szerk.:
Ezt például engedte:[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz prtvlogan #79703 üzenetére
Kezdetben én is szöszöltem ilyenekkel, de ha megnézed a belefeccölt időt és kockázatot, akkor rájössz, hogy marhára nem éri meg. Úgyhogy én például mindig csaba951 kollégától veszem a szajrét, mert gyakran a kulcsos market áraknál is olcsóbban adja. Egyedül az 1 kulcsos tételek azok amiket gyakran magamnak hajtok fel, mert az olyan érték amivel nem sokan foglalkoznak.
-
Lackki
őstag
Bundles Weekend Codemaster ~2050Ft
DiRT Showdown
DiRT 3
Damnation
Overlord II
Hospital Tycoon
GRIDnem tűnik rossznak
Privátot hamarabb észreveszem
-
Dilikutya
félisten
válasz prtvlogan #79698 üzenetére
"És tulajdonképp kifizetem közel ugyanazt a pénzt a mintha lemezen venném játékot a semmiért, mert bármikor bárki úgy dönt, hogy elvesz egy játékot, vagy hozzáad, vagy zárolja a fiókom, benyelhetem, mert a supportal nem megyek sokra. (nem történt még ilyen velem, nem ezért írom)."
Ez így igaz. Az más kérdés, hogy mikor szokott sor kerülni ilyen esetekre... Játékot valóban vettek már el itteni srácoktól is. Csak épp a traderhez, vagy valakihez, akitől vették, pl. lopott bankkártyás tranzakción keresztül került a kulcs, így amikor a Steam felé azt jelzik, a Steam (jogosan) deaktiválja ezeket a kulcsokat. Az már nem az ő saruk, hogy azokat időközben már továbbértékesítették csóri magyaroknak. Én ezért nem bízok egyetlen külföldi és magyar traderben sem, mert nem tudhatom, mit ad el nekem. A napokban volt régiózáras gift is, bár azt elvileg az eladó visszatérítette.
Fiókot viszont csak úgy nem zárolnak, ahhoz neked valami nagy disznóságot kell csinálni. Velem biztos nem fog se a játéktörlés, se fiókzárolás megtörténni, a játékaim mind vagy magáról a Steam-ről, vagy legális viszonteladótól vannak. Ha egy évvel később veszem meg, akkor akkor veszem meg, sokkal olcsóbban, és dilemma nélkül, hogy ha a melóból hazajövök, meglesz-e még.
-
cskamacska
addikt
Sajnos nem az egyszeri fillérbaszó topiklakó hibája, hogy a nagy kiadók a nálunk 5-10x többet kereső nyugatiakkal raktak minket egy kupacba, míg más vadkeleti országok harmadannyit fizetnek ugyanazért.
Viszont ne csüggedj, mert a topikba kirakott ajánlatok nagyrészt bárkinek elérhetőek, csak épp egy picit kell utánajárni.
Amazon.com fiókja bárkinek lehet, játék és szoftver letöltéshez csak egy amerikai barátod címét kell megadnod, így teljesen legális. Nuuvem.com.br-hez sem kell semmi trükközés, az is teljesen legális. Djculture képecskéin szereplő Gamersgate árakat őmagától megkaphatod, számtalan embernek segített már. Felvetődő Dispenser.tf és Steamtrades.com "kulcsos árakat" Mann Co. Supply Crate Key Tour of Duty Ticket CS:GO Case Key Treasure Key tárgyakkal egyenlítheted ki kliensen belül automatizált Steam csereajánlat, vagy kézi csere keretén belül. Egyes esetekben Bitcoin vagy Paypal utalás is szóbajöhet, megegyezés kérdése.
A dont ask dont tell szabálya pedig még abból a korból eredeztethető, mikor VPN-el akartak sokan ingyen játékot behúzni, és hajbakapás lett a vége. Modik szétcsaptak közöttük, és teljes régióugra tiltás lett a topikban, ami azóta már langyulni látszik.
mod: Vagy úgy, te egyből kereskedelmi kirendeltség nyitásán törted a buksid, és ehhez hiányzik az infó. Hát, aki egy újabb Hardvaterapró boltot nyitna, a szenvedjen meg érte.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
prtvlogan
aktív tag
válasz bladegery #79699 üzenetére
bladegery Úgy vélem, össze is állt a kép. 95%-ban meg is csináltam, egy dolgot nem találtam meg, mégpedig csaba951 fáradt gőz/ webmoney kiváltásának a lehetőségét. Nyilván, aki régóta csinálja, annak már mindegy, de újként valahogy fel is kell tölteni.
Lackki Nem egészen értem, mit írsz, én nem parasztoztam le senkit, akármennyiért vesz is játékot. Csak annyit mondtam, hogy szerintem durva, hogy egy akciós ajánlatra be lehet írni, hogy bíbí, a braziloknál 3000 helyett 300 Ft, viszont ha megkérnéd, vagy megkérdeznéd, hogy figyu már, elmondanád nekem is, hogy hogy kell csinálni, akkor már a topik szabályaiba ütközöl...
csaba951 Ha nem lennének bizonyos hozzászólások moderálva, már menne. És kövezzetek meg érte, de nem szeretnék traderekkel operálni, jobb szeretem a saját ügyeimet magam intézni.
Bár nem értek vele egyet, de nem akarok a topik szabályaiba ütközni, ezért itt most lezárom a dolgot, viszont leírni jól esett,..
Mindenkitől bocs az OFF-ért...
-
djculture
félisten
Evil within minimum gépigényét bejelentették, jobban hangzik a dolog bár a proci igénye nem lesz gyenge ha minimum egy i7. Ha igaz akkor nem érdemes egy fillért se fizetni a játékért legalább is a pc verzióért:
The Evil Within minimum gépigény
Operációs rendszer: Windows 7/8.1
Processzor: Intel Core-i7, több mint 4 maggal
Memória: 4 GB
Videokártya: GeForce GTX 460 1 GB VRAM-mal, vagy jobb
Merevlemez-kapacitás: 50 GB HDD[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Jó, jó,de ha nem mennek neked ezek a dolgok önállóan, akkor a legegyszerűbb, ha körülnézel az Aprón! Rengeteg megbízható trader van, aki elintézi ezeket helyetted, némi felárért. Cserébe meg nem kell figyelned állandóan egy csomó dologra, buktatóra. És még így is 25%-50%-ot tudsz fogni a Magyarországon kínált akciós árakon. Ha sokat költesz játékra, akkor ez nagyon nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest