Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az szuper, de en mar arra gondoltam hogy kivalasztottad benne a star citizent ajandek jateknak.
Congratulations on reserving Star Citizen! The code will be delivered closer to the game release. We will update your account and notify you as soon as the game code is available.
Star Citizen Key: Coming Soon
Bar eskudni mernék, hogy amikor bevaltottam egy-ket hete még szerepelt benne a "Steam" szo, direkt neztem. Es ebbol kiindulva most mar jo esellyel nem lesz steames.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
duvi
nagyúr
válasz maross #78497 üzenetére
Mert a választható címek között vannak steames játékok is.
-
-
duvi
nagyúr
válasz cskamacska #78493 üzenetére
Csak a téves infók miatt pár részlet:
-Azért tettem be az Elite linket, mert láttam, hogy többeket is érdekelhet. A Star Citizen még mindig pre alfa állapotban van. Ennek ellenére van már játszható modulja. Arena Commander (free flight+dog fight+racing) A végleges megjelenésre szerintem még 1-2 évet kell várni. Jelenlegi Project Status. Szerintem Steamre jó pár évig nem fog kikerülni (ha kikerül egyáltalán), ahogy az Elite se.
"AMD Never Settle promóba(már Silver szinten!!), így az nem kapja meg a teljes változatot(exkluzív skinnel amit a balek backer nem kap meg!) szaré-húgyé, aki nem akarja."
Ez nem így van Ugyanis egy alfa backer jóval többet kap a támogatásáért (minden modult ingyen, alfa, béta végleges hozzáférésekkel), mint egy AMD kuponos vásárló-Az Elite viszont már béta állapotban van, sokkal magasabb készültségi fokkal. Hamarabb is fog megjelenni (idén év végén), mint a SC. Ingame trailer a játékról.
[ Szerkesztve ]
-
válasz cskamacska #78493 üzenetére
star citizenre bekohogtek mar valami idopontot a fejlesztok? még steamen sincs fent.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cskamacska
addikt
Aha, mint amikor tavaly ilyenkor én is azt hittem hogy a Star Citizen 45 dolláros "előrendeléssel" mekkora boltot csinálok, decemberben kipróbálható változat, warm fuzzy feeling, hogy én is hozzájárulok a Freelancer utódjának elkészüléséhez, és még olcsóbb is mint a végleges.
Nos, a dogfightot addíg nyújtották, amíg elment tőle az életkedvem is, Freelancer utódlás kérdéses, játék meg amúgy bekerült az AMD Never Settle promóba(már Silver szinten!!), így az nem kapja meg a teljes változatot(exkluzív skinnel amit a balek backer nem kap meg!) szaré-húgyé, aki nem akarja. Mint warmacska is mondotta volt, az élelmes/jóllakott Alienvérarénások meg nettó null forintból kihozták egy másik játékkal együtt.
Szóval így jártak, kivárom míg bebundlizzák. Nem fogok beleöregedni úgy hiszem.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
szami777
addikt
Humble store
Medieval II: Total war 0.79 €Tessék lecsapni rá, kiváló játék.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
i2k
őstag
válasz cunnir #78483 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy jól döntöttél.
Nem szabad túladagolni a játékot és remek szórakozás lesz.
Nekem csak az alapjáték volt ~80 óra.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
válasz maross #78467 üzenetére
Abból kb 2 használható - egyébként messze nem brutál cuccok(majd rájössz). Később is jók lesznek még mert sztem jól néznek ki és lehet ellensúlyozni velük a túlfejlesztés áldásos hatásait - készített ruha/fegyver ellen kb nincs esélye senkinek.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
duvi
nagyúr
válasz Allien #78479 üzenetére
Nem kötelező bétázni Viszont a véglegesért megéri most a 40 €, mert csak elővételben lesz ennyi. Nemrégiben jött a hír, hogy megjelenéskor 50 € lesz az ára. Akit érdekelnek a fejlesztés részletei, azoknak itt vannak a hírlevelek visszamenőleg.
-
törölt tag
Ha valaki lemaradt volna, akkor most bepótolhatja az elmúlt 6 nap GOG leárazásait. Minden ami akciós volt, újra akciós!
-
i2k
őstag
válasz eszement24 #78478 üzenetére
Nagyon nagy kár, hogy only multiplayer...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
eszement24
aktív tag
Akit érdekel egy kis Shattered Horizon játék most hirdettem egyet a ninja és trade topicban
Azért raktam be ide is, hogy minél több emberhez eljusson, akit érdekel és szeretné kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz szjoci #78448 üzenetére
Bocs az offért, de látom, hogy többeket is érdekelhet.
Nem muszáj várni az új Elitre. Már jelenleg is fut a béta ELITE: DANGEROUS. Van elővételi és béta vásárlási lehetőség is. Év végére várható a hivatalos megjelenése. ED PH topic, ha valakit érdekel a játék. Egyre többen játszunk már a bétával az itteni társaságból.(#78452) genndy
A Star Citizen is készül, de más a koncepciója mint az ED-nek. Jelenleg pre alfa fázisnál tart és két játszható modulja van. Részletek az SC PH topicban.[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
válasz warcat #78471 üzenetére
A Cheat Engine-es baromkodásról beszélsz. Hagyjuk kategória...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
warcat
veterán
Amennyire tudom vannak különböző rebalance stb modok,amik eléggé kötelezőek ha belevágsz,én azért hagytam ott anno a simát megjelenés környékén a fenébe,mert unalmassá vált,hogy elképesztően tápos lettél seperc alatt a világ kihívásaihoz képest,modokkal rendbe lett rakva elvileg.
EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
Így van - nem kötelező használni a ládából a kiválasztott osztályú hősödnek / hősnődnek dobott felszerelést.
A játék így is kellően nehéz lesz az elején. Később pedig kellő kihívást kapsz ahhoz, hogy sose érezd magad teljes biztonságban.Persze, félistenné lehet válni [ehhez nagyon kell a jó loot is!], de az oda vezető út nagyon rögös és hosszú
-
i2k
őstag
válasz maross #78467 üzenetére
Ha a játék nagyon elején vagy, akkor ne kiabáld el ezt a "pay2win dlc" dolgot... ugyanis, a karakter osztályoknak adott felszerelések [amik a ládából egy alkalommal kivehetőek] semmit sem érnek a játék egynegyede után...
-
-
i2k
őstag
válasz cunnir #78464 üzenetére
Amennyiben abszolúte 0-ról induló karakterrel kezdesz [nincs a PC-den korábbi, kipróbált verzióból mentés], akkor mindhárom DLC hasznos lehet.
De részletesen:
* "Weapons & Armor Bundle" - az elnevezése beszédes. Újszülött karakternek, az első települése lévő ládából kiszedhető, meglehetősen jó kezdő felszerelést ad.
Természetesen, milliónyi jobb cuccra tehetsz szert később, így ez a DLC nem létfontosságú.* "Legend of Dead Kel" DLC: kötelező. Sztori kiegészítő.
* "Teeth of Naros" DLC: kötelező. Sztori kiegészítő.A képemen láthatod, hogy mit adnak a kiegészítők - a bal sarokban az egyik, a jobb felső sarokban a másik új területet, baromi jó küldetésekkel, mellék történetekkel:
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Dreamscapes: The Sandman Collector’s Edition, még 18 óra van hátra.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
cunnir
tag
Sziasztok.
A Kingdoms of Amalur: Reckoning- hoz melyik dlc-t érdemes megvenni?Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
i2k
őstag
Legjobb! Imádtam - haverral nyomattuk középsuliban, suli után Pentium-on.
-
Dilikutya
félisten
válasz regener #78425 üzenetére
Mi számít nálad rossznak, ha ez nem?
A játékmenet a 20 évvel ezelőtti platformokat idézi, a pályadizájn rettenetes, konkrétan csak alig több a pálya, mint valami háttér. Sokkal inkább játszanék a 20 éves Prehistorikkal, Superfroggal... mint ahogy utóbbival, igaz a felújítottal nemrég is játszottam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
regener
veterán
Nemis mondtam hogy olyan jó, csak ez a rögtönzött beszólás hogy semmitse ér elég agresszív egy kicsit.
Egy ismerős megkért, hogy ha tudom akkor próbáljam terjeszteni mert nagyon sok munkája van benne. S ha már idáig eljutott akkor had fejezze be. Maga a játék nem a legjobb a szakmájában, de én szivesen kipróbálnám ha már a mai AAA címek olyan silányak amennyire.
Az árazás szerintem is vicces, de sok beleszólásom nincs.
S nem, nem én voltam a 100Eurós Backer, mivel még 1Euróm sincs amit elkölthetnék.Néhányan meg úgy írtok mintha aztírtam volna hogy kötelező adakozni.
(#78453) 75razor75
Kihagytad hogy Biztonságos...[ Szerkesztve ]
-
-
reelc
veterán
válasz Lackki #78440 üzenetére
Csak kontrasztként álljon itt 1987-ből a Test Drive.
-
i2k
őstag
-
Lackki
őstag
ezért is utálom az ilyen," adj zöld utat nekünk és kapsz ingyen belőle egyet" akciókat...
miért kéne támogatnom egy hulladék játékot, amivel soha nem fogok játszani, csak növeli a steampéniszem mert +1 játékom lett.ott van ez a Night Shift játék amit beszavaztak... atyaisten. nem tudom mivel verném szét a kezét annak, aki zöld utat adott nekik.
Privátot hamarabb észreveszem
-
i2k
őstag
válasz cskamacska #78436 üzenetére
De ez nem indok egy konkrétan hulladék játékot támogassunk és istenítsünk "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon...
-
cskamacska
addikt
-
Lackki
őstag
ez az a fajta játék, amiért telefonon kifizetem a 0.89eurot és játszom vele 10 percet, mert semmi extrát nem ad... nekem vhogy a régi virgin játék ugrott be a 90es évekből "Cool Spot" néven volt, de az legalább egyedi volt kategórián belül.
Privátot hamarabb észreveszem
-
i2k
őstag
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez egy eszméletlen ótvar játéknak tűnik, az ilyet még Greenlit szavazáson sem támogatom, nemhogy pénzt adjak a fejlesztésére. És mielőtt nekem is össze kellene raknom egy ilyet 3 év alatt, elárulom, hogy autót sem tudok készíteni, de azt meg tudom mondani, hogy a Suzuki rosszabb a Maseratinál.
-
zone
őstag
válasz regener #78428 üzenetére
"Nem tetszik, ami nekem tetszik? Csinálj jobbat nye-nye-nye!"
Mikor fognak már végre leszokni az emberek erről az értelmetlen és ostoba visszaszólásról? Neked persze biztosan nincs semmiről negatív véleményed, vagy csak olyanról, amiből csináltál már hasonlót...
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
regener
veterán
Egy friss Indie cím KickStarteren, nem tűnik rossznak:
-
zone
őstag
-
addikt
válasz #79563158 #78417 üzenetére
Alapvetően régiózáras, igen. Elvileg AU, DE, RU verzió van külön, és a maradék. De SP-nél voltak kavarások, nem vennék rá mérget hogy az USÁban vett is működni fog (vagy a Steam rág be, mert ezt VPN-nek veszi...)
Szerintem most akkor hagyd ha amúgy magyar az accod.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
fpeter07
veterán
-
törölt tag
válasz ViharVadász #78408 üzenetére
Régiózáras a South Park?
-
szjoci
őstag
Egy felesleges Enclave kód ingyen és bérmentve. Egy köszönömöt talán megér valakinek V04WZ-W6DQ8-9VMLE
-
Crytek
nagyúr
válasz Balesz1899 #78413 üzenetére
Ha neked megér annyit akkor vegyed. Nagyon jó az összes Batman rész csak ajánlani tudom.
Next PC Upgrade: 2022
-
Balesz1899
aktív tag
A Humble Store-os Batman Arkham City €4,99-ért mennyire jó ár? Itt a piacon nem nagyon találtam eladóknál.
Illetve ugyanez a kérdés a LEGO LotR-nál is. (bár a kettőből csak az egyiket venném meg) -
huskydog17
addikt
Mirror's Edge -> -75% (2,49 euró)
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Urguru
aktív tag
Ingyen Knights and Merchants HD .
http://www.dlh.net/de/
-
bullseye
addikt
Akinek anno nem vágták utána a Dead Island Epidemicet, de szeretné, Steamen most free weekend van (ami egy F2P játék esetében nekem misztikus kissé), és utána is megmarad, ha jól értem.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
ViharVadász
őstag
Eljött a 6.-ik nap a Humble Store-ban, főszerepben a South Park: The Stick of Truth játék -50%-os kedvezménnyel [link]
Emellett például a Stealth Bastard most csak 0,79 euró 11 óráig, Amnesia - A Machine for Pigs - 5,94 euró, a Trine: Enchanted Edition 1 euró.[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Zamery
senior tag
Euro Truck Simulator €0.89
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
huskydog17
addikt
-
Dilikutya
félisten
Szerintem én 5€-ért vettem tavaly valahol, az ugyanolyan jó ár. Meg a Stalker részeket mostanában is akciózták eléggé, szóval tényleg semmi extra. Jó ár érte, de nem rendkívüli akció.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest