Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, SimCity-re (2013) nincs valami csoda kódotok vagy ötlet hol a legolcsóbb? 34 dollárért találtam csak.
Köszi
-
szallasi007
őstag
Sziasztok Magic 2014 csoda játékra valami olcsó beszerzési oldalt nem tudtok esetleg? 10 font steamen de van hozzá egy rakat dlc amivel összesen 20 fontba állna meg azt meg kicsit sokkalom (még csak a demót nyúzom), viszont ha nincs de azt mondjátok megéri akkor kénytelen leszek megvenni annyiért.
Előre is
-
szallasi007
őstag
válasz cskamacska #51586 üzenetére
Az ős wow-osoktól előre is elnézést kérek, de mivel kő buta vagyok a wowhoz, ha most megveszem a macisat, akkor ez egy hónapos kulcs, vagy már nem havidíjas a történet és végtelen történet lett belőle?
Illetve a Battlechestet ha megveszem akkor az hogy is van?
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ, de most nagyon hezitálok mert ez így pont jó lenne (jó ár, 1 hónap kipróbálásra stb.), csak az a gond hogy megöregedtem és nincs időm játszani Pár éve úgy gondoltam ha lesz melóm, veszek játékokat és lesz időm játszani, na minden van de még sincs semmi
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
segítséget kérnék
Gamefly-on van egy csomó akció összefoglalva (gondolom hogy már mindenki ismeri de hátha nem) - építs magadnak bundle-t xx juróért stb.:
GameFly-akciók.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy amit GameStop-on mutat 20 dodós SimCityt, az valójűban 40 $. Valahol van valami kupon amit nem látok vagy a GameFly-osok néztek be valamit?ui.: egyáltalán gamefly-ról lehet M.o.-ról vásárolni vagy ez is csoda vpn megoldásos?
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Kösz mindenkinek most már értem, 20$ körül nem tud valaki simcity-t? 20 fontért van de mivel nem tudom kipróbálni ezért annyit meg sajnálok érte.
-
szallasi007
őstag
válasz FollowTheORI #54493 üzenetére
Köszi
-
szallasi007
őstag
válasz Mike Farrel #57179 üzenetére
Szia, megbízhatóak én C&C ultimate editiont meg SC1et vettem tőlük kb 5 percen belül jöttek a kulcsok. Battlenet és Origin is azonnal elfogadta őket.
UI.: az normális hogy originbol eltűnt a Mass Effect 1 és helyette kaptam Mass Effect 3 demot?
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
tudom, hogy a BF4 egyenlőre nincs optimalizálva (vagy lehet csak valami ipari legenda), de 27 eurónál olcsóbban nem találok sehol. Esetleg ti nem tudtok megbízható helyet, olcsón?
Köszi
-
szallasi007
őstag
Köszi, akkor megsasolom ott bár kicsit félve teszem (nem bízok az emberekben baj? - hacsak nem ajánlotok valakit fixre )
-
szallasi007
őstag
Nem tudom olcsó-e de Far Cry 3 7.85 fontért
Far Cry 3ugyanitt Simcity 2013 16.5 fontért bár ezt szinte senki nem keresi
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz cskamacska #58050 üzenetére
"A legrosszabb amikor a kelet-ruméliai sefterek nyugati webshopnak álcázzák magukat."
Én nem tudom ők mely ország vagy gyarmat lakói, de ha ügyesek akkor a cég úgyis a Seychelles-szigetekre van bejegyezve, hogy ha para van még véletlen se lehessen őket felelősségre vonni
pár napja 2 font volt a crysis 2 is nálunk, azt hogy minek nem tudom, de annyiért megvettem azt is - nekem megérte, bár hogy mikor fogok vele játszani azt nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Tomb Raider 8.3 fontért - hogy olcsó-e nem tudom ja és még 18 óra van az akcióból
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Ha van valakinek olcsóért Bf4-e (amazonom többet vett a kelleténél akció és társai), akkor privátban árral keressen meg pls.köszi
-
szallasi007
őstag
Megvettem a CIV csomagot, köszi az infóért. Viszont a Gods & Kings valamiért nem látszódik a steamen (8.25$-t adtam nekik biztos ami biztos) ez normális vagy kéne külön látnom mint a 4ik résznél?
-
szallasi007
őstag
válasz FollowTheORI #59970 üzenetére
Köszönöm közben megtaláltam
-
szallasi007
őstag
Most látom valamiről lemaradtam nagyon Thiefet kaptatok legalább vagy valami mást?
Ha Thief akkor majd várom a tapasztalatokat, mert egyenlőre nem tudom megvegyem-e, de ha pozitívat írtok róla majd akkor veszem is már csak a Mantle miatt is.
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, nem tudom megéri-e megvenni, de nem tudja valaki hol a legolcsóbb a Might & Magic Heroes VI Gold Edition?
Eddig 18.22 $-ért találtam SteamGift-ként, ami nem tudom hogy jó-e vagy sem
-
szallasi007
őstag
Titanfall-osok írjatok valamit a játékról ha már pár órát toltátok, nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre.
Köszi
-
szallasi007
őstag
Titanfall szerintem hatalmas bukó lesz. Bár lehet hogy nem is kéne mást várni az EA-sektől?
Twitch-en legalábbis amit eddig láttam kb a dögunalom kategória, bár lehet hogy játszva meg van a feelingje.Csak azért írtam ide mert mintha ment volna néhány napja a gondolkodás hogy megéri-e megvenni.
-
szallasi007
őstag
válasz dejaris #61100 üzenetére
Azért írtam, hogy csak láttam de lehet hogy ha játszol vele akkor meg van a feelingje. Viszont ha már meg akarsz győzni az ellenkezőjéről akkor vitassuk meg miért is olyan jó játék a Titanfall.
Futok, ölök 4-5 embert kapok egy robotot amivel megint ölhetek 1-2 robotot aztán kiszednek és elölről vagy vége a mapnak mert vagy az én vagy az ő csapatuk megcsinálja az adott feladatot.
Ezek után kapsz csoda kártyákat amik adnak valamit, de kb azon kívül hogy másképp néz ki a fegyó nem látok értelmet benne.
Źşë': Keresek valami multis játékot ami nem COD, BF vagy buta MMO WoW klón de eddig nem találtam semmit Dio 3 elég volt durván másfél évig meguntam a végtelen farmolást bár kerestem vele szépen , csoda WoT is unalmas már, azért nem költök játékra hogy farmolhassak valamit amivel nem leszek előrébb.
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
xsanyi77 és vlaho hát ha open béta lesz megnézem, boxom van de azon csak akkor fps/tps-ezek ha xbox only(halo és gears of war pl)
ami viszont nagyon durva lesz szerintem az ez a játék lesz, hacsak megint nem rontják el idő előtt:
Tom Clancy's The Divisionna offoltam az offom
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz dejaris #61113 üzenetére
Én kérek elnézést hogy van saját véleményem egy játékról aminek semmi értelme hasonlóan a BF és CoD sorozatokhoz amik tele vannak bugokkal amit nem javítanak a fejlesztők, amit nem én mondok hanem ha az/azok akik napi szinten játszanak velük. Megyek lövök hú de izgi stratégia nekem nem bejövős ezt jól látod Semmi taktika nem szükséges ezekhez a játékokhoz, gondolom csak be kell gyakorolni a pálya pontjait és csókolom ezzel nem megbántva azokat akik profi szinten űzik ezeket a játékokat és olyan reflexük van mint a macskáknak. SZERINTEM Titanfall ugyan ez lesz.
Sot, amint latom, neked a stilussal van bajod, mert hasonloak sem tetszettek, igy aztan vegkepp semmi erteleme a velemeny-nyilvanitasodnak. - mondjuk az eleje igaz, de az hogy semmi értelme ne lenne az nem.
Titanfall Streamek - nézd egy fél órát bármelyik streamet és kb 3 mondatban össze tudod foglalni a játékot, NEKEM azért több élményre lenne szükségem ahhoz hogy 40-50 eurót kiadjak egy játékért aminek néhány hónapra le kéne hogy kössön, de természetesen én megértem azokat akik szeretik a csőjátékokat. -
szallasi007
őstag
Kipróbáltam a csoda Titanfall-t, ha nem rontják el esküszöm megveszem
dejaris és vlaho: igazatok volt teljesen
Hazamész leülsz egy fél órára és teljesen kikapcsol, és még kihívás is van benne - egy Titán-t kézzel leaprítani igazi élvezet Na meg a pálya adottságait kihasználni, állat!
most már csak az a kérdés elrontják-e?
-
szallasi007
őstag
válasz dejaris #61323 üzenetére
Igen csak azt nem értem egyenlőre, hogy a full mivel fog többet tudni? Több Titan már nem lesz meg szerintem kaszt sem (bár valamelyik videóban sniperes emberkét láttam volna), gondolom 4-5 pálya lesz, esetleg több infót nem tudtok?
Most láttam valahol 32 juróért, viszont cdgalaxisba meg 9900 ft tehát mindegy hol veszem olcsóbban én nem látok, ti? - kissé félek ettől a pre-order történettől
-
szallasi007
őstag
válasz maddionmax #61411 üzenetére
-
szallasi007
őstag
-
szallasi007
őstag
Ha valakit érdekel olcsóbban Titanfall Deluxe (10.600 Ft) akkor írjon rám privit küldöm a leírást - ez az a megoldás amit valamelyik nap valaki itt írt mexikói módon - az ajánlatt március 25.-ig érvényes!!!
-
szallasi007
őstag
Ha valaki esetleg kameruni vpnen keresztül akarna originen vásárolni mert olcsó (helyi tarifa szerint BF4 + prémium 2000 ft lenne) ne tegye mert valahogy visszaszorozza dollárra és 22 k lesz a vége.
-
szallasi007
őstag
Origin-es pénzvisszatérítésről van itt tapasztalata valakinek?
Lemondtam a bf4-et meg a prémiumot (kb megvétel után 1 órával), kaptam levelet hogy megvizsgálják viszont 10-15 napon belül utalják vissza a pénzt. Ez biztos vagy van esély hogy hamarabb jön meg a pénz?
-
szallasi007
őstag
válasz #79621120 #64042 üzenetére
Nem haragszom, elszámoltam magam anyagilag ilyen egyszerű a sztori (orvosra kell költenem most minden pénzem - fogorvosra egész pontosan az meg ugye nem olcsó ).
Nem az a problémám hogy nem akarják visszaadni, csak hogy 10-15 napot írtak visszautalásra ezért kérdezem van-e tapasztalat? -
szallasi007
őstag
Ayo és birorichard köszi az infót. Rent neked csak annyit hogy amikor a fogad letörik az csak úgy megtörténik nem órákig tart. A játékot meg a munkahelyemen vettem ahol nem tudom és nem is akarom kipróbálni. Remélem hogy nyugodtan fogsz aludni és válaszaim békével töltenek el:-D
-
szallasi007
őstag
Köszi a válaszokat mindenkinek
Amazonon hogyan tudok vásárolni? Ha topik-törvényt sért akkor jöhet privibe a megoldás (ha meg már volt akkor nem emlékszem rá )
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, Bf 4-et max 20$-ért láttatok már valahol? (Single-t akarom csak végig nyomni és ennél többet nem áldoznék rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest