Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz cyberkind #116568 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudtam eldönteni hogy mi az igazság a játékkal kapcsolatban.
Örülök hogy van már 4k meg nagyobb felbonáts és a youtube is támogatja, csak rettentő kevés 4k anyag kerül fel - már amiket én nézek. Szóval amit találtam 4k ingame videókat az alapján tetszett.
Tetszett hogy nagy világ, loot rendszer, farmolás és számos melléküldetés. Mellékküldetések konkrétan semmire nem jók - legalábbis szerintem. Loot - borzalmas, konkrétan a lootnak az lenne a lényege - most az hogy nyersanyagot találsz és alap cuccaid fel tudod magasabb szintűre húzni rendben van - de az hogy konkrétan fegyverből, hogy gyorsabban tudj haladni, SEMMI ÍRD ÉS MOND SEMMI nem esett. Az UPLAY pontjaimat beváltottam, kaptam érte fegyvert és aztokat upgradelem - ez így vicc.
Gondold el hogy a DIO 3-at alapfegyverrel a legnehezebb fokozaton végigtolod úgy hogy a kovácsnál a statjait húzodWitcher 3 - igen játszottam vele, most kapott pro patchet, szerintem ha ezt a csoda játékot végigvittem akkor megveszem a GOTY-t, kemény 6 ezer volt ha jól emlékszem.
A másik meg amit köszönök mr UBInak:
előrendelői ajándék
Köszi, tényleg ez WTF? -
szallasi007
őstag
válasz cyberkind #116563 üzenetére
Szégyen vagy nem megvettem pro-ra. Nem tetszik, szerintem konkrétan ronda lett. Megnéztem FHD-n meg de szép 4k-ban és egyszerűen vicc. Ma átjött egy haverom és konkrétan azt mondta hogy a witcher 3 szebb a 970 gtx-el FHD-ban mint ez 4k-ban.
Borzalmas szilikonszájak a karakterek arcán beszédet imitálnak, a fű a fa olyan mint 5 éve, az AI buta.
Az állatok, meg a víz és a panoráma szép, de ennyi.
Az átvezető videók akadnak?!?! Néhol tevegelés közben a városban a ház falak között keresztül látni!!!
Gyorsan lenyomom és megy apróra.Pc-n nem tudom milyen mega ultra grafikán, de én megint megbántam hogy nem exkluzív játékot vettem
Ja és mindenhol olyan pontokat adtak neki hogy nem értem milyen játékkal játszanak.
A repetatív küldetéseken meg már nem is csodálkozom. Ja és a loot, van de minek?
Ezt kb 18 óra játék után mondom.[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Én nem tudom szerver oldalon hogy váltod ki pl a Skype for Businesst, a Sharepoint 2016-ot, az exchange 13 v 16-ot, a DAG-ot, az UM-et, az Azure-t (cloud bérlést, szerverek, license, tárhely és társai)?
Az tény hogy a winfos szerverek is botrány mód működnek, de alternatíva ami jól működik és vállalati szektorban is megállja a helyét szerintem cseppet kevés van. Amik vannak azokat meg szépen megveszik a nagyok és ugyanúgy fizetnek érte a cégek. -
szallasi007
őstag
Stabilabb rossz szó volt látom Gondolom most jön a megkövezős rész hogy miért nem tudom megmagyarázni, de ha nem váltottál intelre amd-ről akkor úgy sem lesz elfogadható a válasz, ha meg megtetted akkor meg tudod miről beszélek.
Tervező részleg: futtas le egy teljes stadion katasztrófa tesztet i7 vs ezzel AMD szerint megeggyező CPU-n. Hát nem sokszor nyert az AMD sajnos és itt most nem elfogultságról van szó részemről.
Azon természetesen nem csodálkozom hogy drágább a holmi, de váltás előtt nem számítottam arra amit kaptam a pénzemért. Duron-tól az APU-ig végiglépcsőztem az AMD-ket, aztán 270x mellé raktam egy i5-öt, majd 270X cserélve lett 970-re az is brutál volt - termsézetesen árban is
A felső kategóriában jobb lesz - legyen úgy, csak vannak bizonyos dolgok amik számomra nem értelemszerűek.
Pl.: 4 évig fejlesztesz egy hw-t, az utolsó néhány hónapban kézikamerás videókon meg marketing bullshit anyagokkal elárasztod a világot, és beraksz mellé egy Nvidia kártyát és megmutatod hogy hasít - szerintem az lett volna a fair ha saját termékkel csinálják a teszteket, elvégre ez azoknak van kitalálva akik nem akarnak 1000+$-ért procit venni. Így legalább tudná akinek 4xx szériás AMD-je van hogy mit is tud vele kezdeni a Zen. Vegát meg meg sem említem, az is nálam már a közröhely tárgyát kezdi súrolni.Számítási eredményeket mutogatsz mindenhol majd kiderül hogy a szemét windows olyan technológiát alkalmaz ami a te 4 éve készülő prociddal nem bánik jól - a 4 év alatt nem beszélek soha MS mérnökökkel és vitatom meg velük a helyzetet? Ti ezt el tudjátok képzelni az AMD részéről mikor az MS konzolokba is AMD proci van? Ugyanmár
BIOS: ezt meg aztán pláne nem értem, kiadnak egy teljesen új készletet úgy hogy konkrétan nincs letesztelve rajta a BIOS? Oké Intel is megcsinálta ezt már na de könyörgöm, ezzel akarják visszahódítani a piacot.
Az a véleményem hogy túl sok a véletlen vagy most az AMD tudja hogy igenis vissza tudna szedni ezzel a szériával egy nagyobb szeletet a vásárlók tortájából de el lett kapkodva. Miért nem lehetett mondjuk 3 hónapot várni és kiadni mindent úgy ahogy kell?
A legkisebb AMD-t egyébként nem az 1600-ot, érdemes lesz HTPC-nek megépíteni de egyenlőre elkeserít amit egy ilyen márkával az utóbbi X évben tesznek PC piacon.
ui.: szerverügyileg meg csak annyi hogy nagyjából eddig 1 AMD-t sikerült megcsodálnom az is kb 10 éves pedig elég sokat szerelek-telepítelek és felügyelek.
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
AMD procik nálunk a cégnél asztali gépekbe mennek a könyvelőknek és azoknak akik excel és word-öt tekernek egész nap.
A tervező-mérnök gárda i7 4770 és 4790 vagy ezeknek aktuális generációs k-s megoldásait használják 32GB rammal, mert a CAD szoftverek kihajtják ahogy kell.
Programozó kollégák bepróbálták az AMD vonalat 5-6 fő, aztán mikor a maradék 80 emberke Intel CPU-val röhögve lefordít feleannyi idő alatt egységnyi kódot akkor került a szekrénybe az AMD világmegváltó gépe megrohadni.VGA - itt most ilyen 180-200 gépről beszélünk, ha a 20%-ban van AMD akkor az is azért van mert az laptop és a tulajdonosa tényleg csak excel és word dokumentumok szerkesztésére használja értsd nem gémer. A többi arc meg ha gépcsere van adott összegért akkor úgy keres gépet hogy NV kártya legyen benne, értsd gémer.
Rendezvényekre grafikai munkához csak és kizárólag 980ti SLI (ez a rossz eset) de inkább már Quadro kártyák.Saját tapasztalatom az hogy amíg AMD-t használtam irigykedtem az Intelesekre mert rohadt nagy az árkülönbség a két cég között, nem tudtam venni. VGA-nál ugyanez; a pirosak meg a zöldek között, aztán összeraktam i7-et meg egy nv kártyát és eltüntek a mikrolagok és egyébként is sokkal stabilabb a rendszer. Persze MR Ryzen meg a Vega ár érték arányban remek lesz, de sajnos nem hiszem. Talán nálunk is beszerzésre kerül egy kettő a felső kategóriából és megváltozik a véleményem de nem tartom valószínűnek
-
szallasi007
őstag
Új Mass Effect Andromeda early access, hogy fog működni tudja már valaki? Meg most vajon érdemes előrendelni vagy egy randa paca lesz végül? Van már rá valahol előrendelői akció jelenleg?
-
szallasi007
őstag
Hol tudok hardverapros eladót nem túl korrekt információ miatt feljelenteni vagy jelezni a modiknak?
-
szallasi007
őstag
válasz djculture #110446 üzenetére
Értem, egyébként a jelenlegi closed béta nálam rosszabbul fut mint az alpha állapotú, pedig nekem is nagyjából a plafon van minden hw-ból amit lehet kapni.
Grafika viszont fullon szerintem kifejezetten szép lett pc-n.
Gamesplaneten volt olcsóért még tavaly akkor megvettem de most komolyan gondolkozom a refundon.[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz cyberkind #108149 üzenetére
Hát nekem azért hiánycikk ez a fajta ember, szerinte mindenki hülye csak ő helikopter. Ha meg jó napja van akkor egyébként segítőkész.
Alapjaiban nem lehet egy hülyegyerek csak kissé alpári a stílusa, szerintem politikus vagy Trumpista.Mondjuk ha kiderül miért került ban-ra írjátok már meg akár privátban is
Lackki: emiatt nem hiszem hogy banánt kapna
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Djculture&cyberkind: akkor wd2 kimarad
i2k: megszoksz vagy megszöksz
Warcat: legyen igazatok[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz djculture #108116 üzenetére
Teljesen igazad van, csak most pl dishonored 2 meg watch dogs 2 is érdekel, mindegy majd nyomott áron megveszem. Előre rettegek mit alkotnak a Mass Effectel mert csilivili videót már tettek közzé de biztos ez is nyamvadt port lesz
Lassan ott tartok megint veszek konzolt meg egy értelmesebb tv-t vagy monitort csak akkor az asszony pajtitól meg jön majd az ezt meg már megint minek kérdés -
szallasi007
őstag
Azért ne bannoltassunk (ejj de szép szó) mert más a véleménye, lemajmozott engem is de azért még nem áll meg a világ
Abban igaza van hogy az a mostani játékokat kiadni ebben a formában a pofátlanság netovábbja. Vannak akik nem tudnak gépet fejleszteni sokáig és a minimum gépigénynek megfelelnek mégsem megy a játék élvezhető módon míg minimumom sem náluk.
Engem az is érdekelne hogy pl steam nyavajgók közül kik azok akik ténylegesen meg is veszik a játékot és kik azok akik "bérlik" mondjuk százalékos arányban?[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz Crytek #108081 üzenetére
Fura egy figura vagy Van amivel egyetértek veled de van ami megmosolyogtat.
Azzal egyetértek hogy nem kéne félkész programokat elénk rakniuk, de egy évben max két játékot veszek meg preorder - aztán ebből egyet tuti meg is bánok ~ Mafia 3. Eddig nem volt gépem hogy a legújabb AAA címeket maxon toljam de az elmúlt fél évben sikerült összeraknom egy konfigot amin ha mindent csutkára tolok WHQD-ben akkor is gyönyörmámorban úszok.
Azért mert valaki (tegyük fel azt a hihetetlen feltételezést,hogy havi 400-500.000 netót keres tisztességel) hogy havi 15-20,000 forint költ egy játékra és nem vágja földhöz, ráadásul preorder megveszi ami tetszik neki annak te az életbe nem fogod megmagyarázni hogy ne tegye mert miatta olyan fos minden második AAA game.
Most gondold el hogy egy 30 körüli jól kereső emberke vagy (lehet az vagy nem tudom) és konkrétan a PC-s játékok a hobbid akkor most azért ne vegyél pre-order gémet mert a hozzád hasonlók egy fórum oldalon höbörgnek hogy majom vagy
Szerintem Mr.Steam-nek kellene erőltetnie a Demókat megint, ebből le lehetne szűrni mi az ami fosul van portolva - ez is milyen már konzolra előbb van kész és azt portolják pc-re - azt igenis tiltsák be és addig ne lehessen Steamen megvenni amíg az nem oké, valós esélye persze ennek is nulla amíg vmi unatkozó milliárdos ámerikában be nem perel egy nagyobb kiadót, mondjuk szándékos félrevezetés/tajékoztatás miatt vagy netán minőségi dolgokra hivatkozva.Az oké hogy olcsón akarsz játszani a legtöbb játékkal, de te aki nem vagy PreOrder hanem hónapokkal és/vagy évekkel késöbb olcsón játszol valamivel az azért van mert a "majmok" eltartják a kiadókat.
Ok->okozatMegoldás még az lenne hogy veszel konzolt, de az se jó mert ott is fps droppok vannak és igazi UHD-t még egyik sem tud fix 60 fps-el.
ui.:ha idegből írsz akkor nem figyelsz a helyesírásodra
-
-
szallasi007
őstag
válasz bullseye #101698 üzenetére
Már vártalak, végülis biztos mindig azt írtok amit lehet na de majd kijavítasz és megmondod a tutit
Nyilván ti megírtátok a frankót WD ügyben annak idején mikor megjelent ha már úgyis UBI-t szidja mindenki?
Fizetést miért kaptok? Biztos mert jók az eladások
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz djculture #101692 üzenetére
Már a másik topikban is leírtam neked, ez nem a te játékod. Írsz itt olyanokat hogy visítok a röhögéstől ezzel a rendőr mentő tűzoltó kaszttal kapcsolatban. Ez legalább olyan tuti mint amikor belinkelted a TR videót és leírtad hogy 2xTitanon beesik 30 fpsre a játék, renderelt átvezető videó ami fix 29.9 fps-en ment jó hogy beesik - ez a dolga ugyanis.
Pc Guru meg aztán tudja, ott is olyan okosakat írnak a "nem" fizetett bérenc "szakírók" hogy az már fáj.
Kapsz egy durván 8 órás bétát de te már tudod hogy sz@r a játék. Próbáld ki hardon, csapatban a pve meg a pvp zónát lehet meggondolod magad. Multi, erre megy rá már mindenki, mindennel, szokj hozzá.
Öregem tőled azért többet vártam
Ja és senki nem várja el hogy megvedd.[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz FollowTheORI #101203 üzenetére
Szia,
privibe el tudnád küldeni a menetét a dolognak mert nekem sehogy nem sikerül
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Minden tiszteletem a tiéd, de gondoltál már arra hogy mondjuk van olyan aki felrakja az nv meg az amd driveret de az életben nem frissíti az alapból hátrányból indul, plusz a windowsat teleszórja mindenféle "szükséges" progival azok min csodálkoznak? Nem kevés gépet és rendszert telepitek fel vagy keltek életre a fenti hibák miatt mert a gyerek nem tud játszani mert sz@r a gép!
Az valóban vicc hogy maga a játék korrekt módon vagy ipari gépeken fut vagy futott rendesen, de senki nem mondta hogy vedd meg pre orderben.
Ezeket a single játékokat egyébként is minek előrendelni? Egy év múlva kb 60-70%-al olcsóbban meg lehet venni, vagy legrosszabb esetben karácsonyi akció idején még olcsóbban[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
mikor ment a de szar batman, akkor is rengetegen streameltek, egyik nem sírt miatta hogy milyen fos, meg összeomlik és társai. kamerakezelési gondok voltak, de azon is röhögtek kb.
komoly hibát az sli rendszereken tapasztaltak, de ott meg valami driveres vagy szoftveres mókával meg lehetett oldaniaz nem lehet hogy van aki nem tud drivert telepíteni rendesen, meg karbantartani egy oprendszert és esetleg amiatt vannak gondjaik?
djculturea gond az sli-vel volt
nem védem a WG mert vicc volt hogy nem tesztelték le csak a szerverparkjukkal, azzal azért biztos nem akadt
-
szallasi007
őstag
válasz Dilikutya #97247 üzenetére
Szerintem valami olyan lesz hogy megint csapatostól megyünk bulizni, bemegyünk vadvízi evezni egy barlangba ahol fejbeveri az egész csapatot valami kén szag, felkel főhősünk és az őskorban találja magát (valami Verne regény-szerűen, Utazás a Föld középpontja felé vagy ilyesmi). Innen meg valami gonosz ásványi anyagok lop magának tonna számra modern cuccokkal felszerelve meg helyi őslakosok akiket elnyom. A haverok a gonosznál mi meg majd az őskori sámán-zeng tudással skillesek leszünk és meglovagolva a mamutokkal t-rexekkel karöltve legyőzzük a gonoszt..........
-
szallasi007
őstag
-
szallasi007
őstag
válasz szallasi007 #94155 üzenetére
közben rájöttem
-
szallasi007
őstag
válasz Crytek #93716 üzenetére
De mikor veszel már egy kurva gépet???????????? Olvasom itt napi szinten a topikot, de pl ezt a witcher 3-at te az életbe nem fogod elindítani ezen a csuda gépeden. Ennyi erővel megvehetted volna olyan 5-6 év múlva is mikor végre konfigot cserélsz.
No Offense SRY
(#93720) micafighter nekem úgy rémlik tavaly is ezt mondta hogy majd év végén, idén meg majd azzal jön mint tavaly előtt hogy a régi játékok a f@szák, meg hogy megvárja a dx12-es vga-kat
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Soroksári úti tesco, The Crew 7192 ft dobozos ha jó az ár van még 3 db
-
szallasi007
őstag
-
szallasi007
őstag
válasz djculture #82457 üzenetére
Na ezért ez már beteg, nálam akkor fixen lenne 10 fps? kb pont a fele a gépem a teszt géptől
Most akkor már hogy ezt sem kell megvennem már csak az új Dragon Age-ben reménykedek, bár ha azt is elb@sszák akkor több pénzem marad. Ja az FC 4-et meg majd megveszem ha az összes DLC-t kiadták hozzá
-
szallasi007
őstag
Kösz mindenkinek a válaszokat, biztos ami biztos elkezdek vga-ra spórolni megint
-
szallasi007
őstag
válasz djculture #82292 üzenetére
Azért most áll egy tömegbe az ember - klónok háborúja , viszont 40 fps már mindjárt több mint a fix 30 konzolon ja és be van neki kapcsolva a vsync - 4k-s monitorra minek?
Egyébként most a multija hogy lesz? Külön sztori ko-opban vagy az alapsztorit lehet nyomni?Hát ennek komolyan xbox 360 grafja van - hányadék még így ultrán is a fák komolyan tök nevetségesen néznek ki, vagy a streamer adja fos minőségben?
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
Dragon Age Inquistition-t nem tudtok valahol olcsón, úgy mint FC-t meg Witchert?
-
szallasi007
őstag
válasz velizare #79729 üzenetére
Köszi, de én nem néztem meg máshol csak ott ahol dj írta. Ő pedig ezt írta eredeti:
The Evil Within minimum gépigény
Operációs rendszer: Windows 7/8.1
Processzor: Intel Core-i7, több mint 4 maggal
Memória: 4 GB
Videokártya: GeForce GTX 460 1 GB VRAM-mal, vagy jobb
Merevlemez-kapacitás: 50 GB HDDÉn erre írtam amit, de azért köszi hogy próbálkozol cukipofa vagy, és ahogy a többiek is írták i7-el megegyező CPU
djcultureén elhiszem, csak csodálkoztam illetve nem értem mi a megoldás? Most vettem 4690-et, de az sem egyezik meg az i7-el, lecserélni meg nem fogom egy játék miatt.
ui.: Shadow of Mordor fullHD 1920*1080, minden High-on mindenféle röccenés nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz djculture #79702 üzenetére
Szerintem ezt ők sem gondolják komolyan. i7 több mint 4 maggal. Faja az új i7-esek is 4 magosak csak 8 szálasak i7 4770k spec Szóval akkor kell alá egy szervert venni lehetőlég a minimum 400-500 k-s kategóriából?
Szerintem valamit csúnyán elírtak.
Más: Ez a Shadow of Mordor tényleg jóra sikerült. Rendesen idegesít hogy nem volt ma 12 órám játszani vele
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Ajjaj, akkor megvárom a karácsonyt vele. Az a bajom hogy az Assasin's creed Unityt is meg szeretném venni meg az új Dragon Age-et. Na ez a három most így hirtelen 30-35 ezer lenne beker áron. És gondolnom kell a karácsonyra - nagy a család
warcat: és tényleg, csak nuuvemről még nem vettem semmit, köszi mégegyszer
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
Shadow of Mordor hol a legolcsóbb? 37 juróért találtam eddig mint best buy, de az nekem még a drága kategória.
Streamereket nézem, tényleg jónak tűnik a játék. Van aki esetleg már megvette és játszik vele? PS4 és XO-n nagyon jól néz ki, PC-t viszont nem igen találok
-
szallasi007
őstag
Köszi akkor megvettem
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, Ghost Recon Future Soldierről mi a véleményetek? 5 juróért találtam ami nem nagy összeg viszont ha grafika és a játék élmény 0 akkor nem veszem meg.
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, Bf 4-et max 20$-ért láttatok már valahol? (Single-t akarom csak végig nyomni és ennél többet nem áldoznék rá)
-
szallasi007
őstag
Köszi a válaszokat mindenkinek
Amazonon hogyan tudok vásárolni? Ha topik-törvényt sért akkor jöhet privibe a megoldás (ha meg már volt akkor nem emlékszem rá )
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Ayo és birorichard köszi az infót. Rent neked csak annyit hogy amikor a fogad letörik az csak úgy megtörténik nem órákig tart. A játékot meg a munkahelyemen vettem ahol nem tudom és nem is akarom kipróbálni. Remélem hogy nyugodtan fogsz aludni és válaszaim békével töltenek el:-D
-
szallasi007
őstag
válasz #79621120 #64042 üzenetére
Nem haragszom, elszámoltam magam anyagilag ilyen egyszerű a sztori (orvosra kell költenem most minden pénzem - fogorvosra egész pontosan az meg ugye nem olcsó ).
Nem az a problémám hogy nem akarják visszaadni, csak hogy 10-15 napot írtak visszautalásra ezért kérdezem van-e tapasztalat? -
szallasi007
őstag
Origin-es pénzvisszatérítésről van itt tapasztalata valakinek?
Lemondtam a bf4-et meg a prémiumot (kb megvétel után 1 órával), kaptam levelet hogy megvizsgálják viszont 10-15 napon belül utalják vissza a pénzt. Ez biztos vagy van esély hogy hamarabb jön meg a pénz?
-
szallasi007
őstag
Ha valaki esetleg kameruni vpnen keresztül akarna originen vásárolni mert olcsó (helyi tarifa szerint BF4 + prémium 2000 ft lenne) ne tegye mert valahogy visszaszorozza dollárra és 22 k lesz a vége.
-
szallasi007
őstag
Ha valakit érdekel olcsóbban Titanfall Deluxe (10.600 Ft) akkor írjon rám privit küldöm a leírást - ez az a megoldás amit valamelyik nap valaki itt írt mexikói módon - az ajánlatt március 25.-ig érvényes!!!
-
szallasi007
őstag
-
szallasi007
őstag
válasz maddionmax #61411 üzenetére
-
szallasi007
őstag
válasz dejaris #61323 üzenetére
Igen csak azt nem értem egyenlőre, hogy a full mivel fog többet tudni? Több Titan már nem lesz meg szerintem kaszt sem (bár valamelyik videóban sniperes emberkét láttam volna), gondolom 4-5 pálya lesz, esetleg több infót nem tudtok?
Most láttam valahol 32 juróért, viszont cdgalaxisba meg 9900 ft tehát mindegy hol veszem olcsóbban én nem látok, ti? - kissé félek ettől a pre-order történettől
-
szallasi007
őstag
Kipróbáltam a csoda Titanfall-t, ha nem rontják el esküszöm megveszem
dejaris és vlaho: igazatok volt teljesen
Hazamész leülsz egy fél órára és teljesen kikapcsol, és még kihívás is van benne - egy Titán-t kézzel leaprítani igazi élvezet Na meg a pálya adottságait kihasználni, állat!
most már csak az a kérdés elrontják-e?
-
szallasi007
őstag
válasz dejaris #61113 üzenetére
Én kérek elnézést hogy van saját véleményem egy játékról aminek semmi értelme hasonlóan a BF és CoD sorozatokhoz amik tele vannak bugokkal amit nem javítanak a fejlesztők, amit nem én mondok hanem ha az/azok akik napi szinten játszanak velük. Megyek lövök hú de izgi stratégia nekem nem bejövős ezt jól látod Semmi taktika nem szükséges ezekhez a játékokhoz, gondolom csak be kell gyakorolni a pálya pontjait és csókolom ezzel nem megbántva azokat akik profi szinten űzik ezeket a játékokat és olyan reflexük van mint a macskáknak. SZERINTEM Titanfall ugyan ez lesz.
Sot, amint latom, neked a stilussal van bajod, mert hasonloak sem tetszettek, igy aztan vegkepp semmi erteleme a velemeny-nyilvanitasodnak. - mondjuk az eleje igaz, de az hogy semmi értelme ne lenne az nem.
Titanfall Streamek - nézd egy fél órát bármelyik streamet és kb 3 mondatban össze tudod foglalni a játékot, NEKEM azért több élményre lenne szükségem ahhoz hogy 40-50 eurót kiadjak egy játékért aminek néhány hónapra le kéne hogy kössön, de természetesen én megértem azokat akik szeretik a csőjátékokat. -
szallasi007
őstag
xsanyi77 és vlaho hát ha open béta lesz megnézem, boxom van de azon csak akkor fps/tps-ezek ha xbox only(halo és gears of war pl)
ami viszont nagyon durva lesz szerintem az ez a játék lesz, hacsak megint nem rontják el idő előtt:
Tom Clancy's The Divisionna offoltam az offom
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz dejaris #61100 üzenetére
Azért írtam, hogy csak láttam de lehet hogy ha játszol vele akkor meg van a feelingje. Viszont ha már meg akarsz győzni az ellenkezőjéről akkor vitassuk meg miért is olyan jó játék a Titanfall.
Futok, ölök 4-5 embert kapok egy robotot amivel megint ölhetek 1-2 robotot aztán kiszednek és elölről vagy vége a mapnak mert vagy az én vagy az ő csapatuk megcsinálja az adott feladatot.
Ezek után kapsz csoda kártyákat amik adnak valamit, de kb azon kívül hogy másképp néz ki a fegyó nem látok értelmet benne.
Źşë': Keresek valami multis játékot ami nem COD, BF vagy buta MMO WoW klón de eddig nem találtam semmit Dio 3 elég volt durván másfél évig meguntam a végtelen farmolást bár kerestem vele szépen , csoda WoT is unalmas már, azért nem költök játékra hogy farmolhassak valamit amivel nem leszek előrébb.
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Titanfall szerintem hatalmas bukó lesz. Bár lehet hogy nem is kéne mást várni az EA-sektől?
Twitch-en legalábbis amit eddig láttam kb a dögunalom kategória, bár lehet hogy játszva meg van a feelingje.Csak azért írtam ide mert mintha ment volna néhány napja a gondolkodás hogy megéri-e megvenni.
-
szallasi007
őstag
Titanfall-osok írjatok valamit a játékról ha már pár órát toltátok, nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre.
Köszi
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, nem tudom megéri-e megvenni, de nem tudja valaki hol a legolcsóbb a Might & Magic Heroes VI Gold Edition?
Eddig 18.22 $-ért találtam SteamGift-ként, ami nem tudom hogy jó-e vagy sem
-
szallasi007
őstag
Most látom valamiről lemaradtam nagyon Thiefet kaptatok legalább vagy valami mást?
Ha Thief akkor majd várom a tapasztalatokat, mert egyenlőre nem tudom megvegyem-e, de ha pozitívat írtok róla majd akkor veszem is már csak a Mantle miatt is.
-
szallasi007
őstag
válasz FollowTheORI #59970 üzenetére
Köszönöm közben megtaláltam
-
szallasi007
őstag
Megvettem a CIV csomagot, köszi az infóért. Viszont a Gods & Kings valamiért nem látszódik a steamen (8.25$-t adtam nekik biztos ami biztos) ez normális vagy kéne külön látnom mint a 4ik résznél?
-
szallasi007
őstag
Ha van valakinek olcsóért Bf4-e (amazonom többet vett a kelleténél akció és társai), akkor privátban árral keressen meg pls.köszi
-
szallasi007
őstag
Tomb Raider 8.3 fontért - hogy olcsó-e nem tudom ja és még 18 óra van az akcióból
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz cskamacska #58050 üzenetére
"A legrosszabb amikor a kelet-ruméliai sefterek nyugati webshopnak álcázzák magukat."
Én nem tudom ők mely ország vagy gyarmat lakói, de ha ügyesek akkor a cég úgyis a Seychelles-szigetekre van bejegyezve, hogy ha para van még véletlen se lehessen őket felelősségre vonni
pár napja 2 font volt a crysis 2 is nálunk, azt hogy minek nem tudom, de annyiért megvettem azt is - nekem megérte, bár hogy mikor fogok vele játszani azt nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Nem tudom olcsó-e de Far Cry 3 7.85 fontért
Far Cry 3ugyanitt Simcity 2013 16.5 fontért bár ezt szinte senki nem keresi
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Köszi, akkor megsasolom ott bár kicsit félve teszem (nem bízok az emberekben baj? - hacsak nem ajánlotok valakit fixre )
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
tudom, hogy a BF4 egyenlőre nincs optimalizálva (vagy lehet csak valami ipari legenda), de 27 eurónál olcsóbban nem találok sehol. Esetleg ti nem tudtok megbízható helyet, olcsón?
Köszi
-
szallasi007
őstag
válasz Mike Farrel #57179 üzenetére
Szia, megbízhatóak én C&C ultimate editiont meg SC1et vettem tőlük kb 5 percen belül jöttek a kulcsok. Battlenet és Origin is azonnal elfogadta őket.
UI.: az normális hogy originbol eltűnt a Mass Effect 1 és helyette kaptam Mass Effect 3 demot?
-
szallasi007
őstag
válasz FollowTheORI #54493 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest