Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
A nuuvem-en lévő Bethesda cuccokról van info régiózárasak-e vagy akármi?
Egész jók az árak:
Doom3 BFG, Fallout 3 Goty, Fallout New Vegas Ultimate, Quake 4, Oblivion Goty 1100FT/db
Dishonored Goty 6000FT[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
válasz FollowTheORI #49195 üzenetére
de kozben eltuntettek a -25% kuponokat az inventorybol..
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
válasz cskamacska #49123 üzenetére
GMG-n a Marlowból kuponnal még lejön -20%. Ha valakit érdekel még.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Wolverine
félisten
válasz FollowTheORI #49195 üzenetére
Friss játék, kissé korai lenne még.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
EczkE
veterán
-
nagyúr
-
EczkE
veterán
Call of Juarez Gunslinger + Far Cry 3 - Blood Dragon -50% 12,49€
- Hotline Miami 2,12€
- Shadow Warrior 16,74€
- Shadow Warrior Classic Redux 2,49€
- stb.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
WayneGace
őstag
válasz morvaigaben #49190 üzenetére
Warner bros megvette az activisiont nem tudtad?
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
joe-ker
senior tag
válasz morvaigaben #49190 üzenetére
Csak gyorsan összedobtam nem is figyeltem.
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #49188 üzenetére
tudod vannak olyanok is sokan akik meg Justin Biebert szeretik....
-
nagyúr
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #48492 üzenetére
gondolom azért mert a csapat szerződött humblival és az oldalukon a humblin keresztül lehet megvenni a játékot --> http://redbarrelsgames.com/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
fuwiradis
aktív tag
ejnye, egy Edna&Harvey The Breakout, de jó lett volna 1 dolcsis csomagba. ettől függetlenül, akinek nem lenne meg, bátran tudom ajánlani a Harvey's New Eyes-t és a Deponia-t, igen jó cucc mindkettő.
-
echterion
nagyúr
Az igaz, de ebben azért különösen zavaró, mert a több futamos mini bajnokságokban mindig ugyanaz az a gépi ellenfelek sorrendje, ami miatt gyakorlatilag csak akkor nyerheted meg ezt, ha csak első vagy. Egy elrontott futam már nem fér bele, ami engem személy szerint nagyon zavar (nagyon nem reális, leszámítva az idei forma 1-et), ezért is hagytam abba. Amúgy tetszett volna, de ez tönkrevágta az egész feeling-et.
(#49175) dadawa: Miben is?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ugye , hogy igazam volt ?
-
hoffman_
nagyúr
ez a mostani humble bundle nagyon odapirít. azt szeretném kérdezni, mert ez nem teljesen tiszta: ha megveszem giftnek is a játékokat, akkor ráérek aktiválni? beújítanék öcsémnek a batman-ekre, de még nem érdemli meg, majd talán karácsonykor aktiválnám neki. lehet ilyet?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Csapoati
nagyúr
válasz batai15 #49166 üzenetére
Az nem szimulátor, de nekem tetszett. Viszont a Gridnél mindenképp kevésbé árkádos (sínautó jelleg van ott). De a multija tuti halott.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
-
batai15
félisten
NEm tudom jó helyre írok e, de nem tudnátok valami aktuális pc-re való autós (főleg szimulátor ) játékot? aminek nagy a multiplayer tábora? Köszi!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Wolverine #49161 üzenetére
Akkor benéztem.
Amúgy már fel is emeltem 6 dollárra a Humble csomagot, mert az asszony azonnal rácuppant a csótányos játékra, én meg szemeztem a másik két cuccossal. Ja, és mindjhárom kártyás, nem is szar értékűekkel (0,2+, összesen 11 kártya.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Wolverine
félisten
válasz Csapoati #49056 üzenetére
Japánok? EverQuestet? Szerintem sehogy sem játszanak vele Még a WoW-ból sem készült japán lokalizáció hivatalosan, pedig az komolyabb tömeget szólított meg, mint az EQ.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Csapoati
nagyúr
Senki nem szereti a p&c kalandjátékokat rajtam kívül?
-
-
Heavyrain
őstag
Megérkezett a The Humble Weekly Sale: Daedalic Entertainment
Min 1$:
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- The Whispered World
- A New Beginning - Final Cut
- The Chronicles of Shakespeare: Romeo & Juliet
- The Chronicles of Shakespeare: A Midsummer Night's DreamBTA: (6$)
- Journey of a Roach
- Deponia
- The Dark Eye: Chains of Satinav[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Joe Swanson #49148 üzenetére
Már adta.. Bereggelve vettem, így visszanézve már dobta is a kulcsot
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
djculture
félisten
válasz Joe Swanson #49148 üzenetére
Ha rámész az akkor küldött your humble bumble linkedre, nagy nehezen én is megtaláltam még nem töröltem ki.
[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
Neighbours From Hell Compilation Greenlight után végre megjelent Steamen, a Humble Weekly Sale: Nordic Games már adja is a Steam kulcsot!
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Dilikutya
félisten
Nézzetek már az oldal tetejé a kék sávra a Stacksocial-on b+....
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz maddionmax #49140 üzenetére
Humble Direktazilyenkérdésekmiattjöttlétreezatopik Bundle
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #49140 üzenetére
Valaki linkelt Pinball FX2-es csomagot steamdb-ről.
-
Ryder62
őstag
Batman 1 megszerezve humble bundle-n. És most kivételesen a tranzakció is zökkenő mentes volt
-
maddionmax
senior tag
Van sejtés mai Humble Weekly Sale-ről?
-
ooooobi
senior tag
válasz Wizard of Oz #49130 üzenetére
Maga a müfaj se olyan nagyon izgalmas De ha van kormánya az embernek és a kamionok is érdeklik akkor elég jól el lehet lenni vele. Csak nem szaban olyan hatalmas szimulációt várni töle, pár alap dolog jól feldobná pedig.
off: link[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Wizard of Oz
aktív tag
Euro Truck Simulator 2 Gold £6.80
Euro Truck Simulator 2 £5.10
Euro Truck Simulator 2 Going East! £4.00Megér 2000 forintot az EUTS2 Gold? Mennyire repetitív? Nem válik hamar unalmassá?
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz Wizard of Oz #49125 üzenetére
Szóval ezért árul dirt 2-öt a nép tömegesen.
Csak engem zavar, hogy szinte összes bundlenél nem gameplayt mutatnak? Sok trailerből nem lehet megmondani milyen is a játék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Zamery
senior tag
Má' veszem is a Marlow Briggset! Sőt, szólok Agyzúzónak is, szerintem neki is tetszeni fog!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
EczkE
veterán
Én épp ezért már le is szoktam az aprón való játékkeresgélésről. Itt vagy a trades topikban nézelődök vagy a kedvenc seftereimnél ha kell valami játék.
Asszem mindenféleképpen!
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #49005 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Hardveraprós linket sajna nem volt gyomrom berakni, az egész egy nagy szeméttelep. Mintha a Vatera lomis részére tévedtem volna. Minden második gyökér a bundli kulcsok, és a -90%-os leárazások több ezer forintos haszonnal való túladásán fáradozik.
más:
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
válasz Agyzuzo #49117 üzenetére
A call of duty 2 óta ha igy nézzük mindegyik gáz. Annál nem számit a grafika mert a kampány nagyon jó, De azóta kapány egy nyúlfraknyi a grafika meg semmit se változott. Már olyan szinten megy a másolás hogy legújabb botrány hogy a ghost-ban komplett jelenetek vannak a régi részekböl átmásolva.
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Trine 1+2+ soundtrack dobozos verzió, gyűjtői kiadás a Lidl-ben 599 Ft!
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
-
WayneGace
őstag
Kösz, mindkettőtöknek.
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #49114 üzenetére
Nem egy nagy akció de te tudod MW2 is meglehet csipni néha 10 euroért, (most épp 12.90 €) az kétezerszer többet ér.
[ Szerkesztve ]
-
-
WayneGace
őstag
Nekem van egy első napos cod négyem, dobozos, azt be lehet valahogy regisztrálni steamre?
-
djculture
félisten
válasz morvaigaben #49106 üzenetére
Viszont a regeditbe megkeresve a bejegyzését ott a serial amit a goog-on megadva ad plusz egy példányt..
maddionmax: 3 napig él a cod4 akció bőven ráérsz, én is még alszom rá egyet nem egy mai gyerek az a játék alig 6 éves...[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
Komolyan mondom felnőtt emberek nem tudnak egy rohadt átutalást elintézni...nem lesz ma COD 4 MW vásárlás -
törölt tag
válasz morvaigaben #49104 üzenetére
Csak a GOG-on .
-
djculture
félisten
válasz morvaigaben #49104 üzenetére
Nem mert régi cdprojectes magyar feliratos(az első az szinkronos is) az első meg a második dobozos is.
-
morvaigaben
tag
válasz Darth_Revan #49019 üzenetére
A dobozos Witcher 2-t be lehet regisztrálni "steamon" ?
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Agyzuzo
addikt
válasz maddionmax #49099 üzenetére
Thx, + a többieknek is. Fanyüvő kolléga akkor megnyugodhat és megveheti.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest