Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
1 booster 100 gold, 2 egyben 2,7 euró (3 dollár). Ugyanakkor 150 goldért vehetsz belépőt az Arenába, ahol jó teljesítménnyel sokkal több boostert is nyerhetsz
#48397: ha van időd és energiád elég goldot farmolni, akkor beszerezheted az összes kártyát anélkül, hogy egy fillért is fizetnél.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ayo
veterán
válasz dejaris #48395 üzenetére
HS sztem nagyon jol meg van csinalva eteren is. penzert vehetsz konyvet ami 5 random kartyat ad. na most naponta 1-2 konyvet konnyen ki lehet szedni keves jatekidovel is. egy konyv ara 100 gold vagy 1.3? euro kornyeke. ha vasarolsz az is random ha goldert.
jo a matchmaking is szoval folyamatosan izgalmas meccseket lehet tolni akar egy basic pakkal is amelyben semmi extra nincs. en se vagyok ezeknek a hive, de nekem is meglepo volt - annyira hogy most lesz 2? hete hogy folyamatosan tolom[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
Arkennys
addikt
válasz Agyzuzo #48385 üzenetére
Bár az lenne... De sajnos lemezalkatrész kivágóbélyeg tervezés, ellenőrzések, rajzok, etc. Mostanra ott tartok, hogy már a koordinátarendszerek pozitív irányai is okoznak gondot, hogy felismerjem
Olyankor pislantok fel ide is fejlemény ügyben, ha épp valami anyagtulajdonság vagy szabványtáblázatot kell kikeresnem netről.
És bebizonyosodott, hogy ma se lesz pihenés. Végezni kell hétfőre.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
zone
őstag
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Rendo84
senior tag
Bontatlan GTA IV-et keresek, szuper jo aron. Tudnatok esetleg segiteni abban, hogy hol tudnak a legolcsobban hozzajutni?
-
Agyzuzo
addikt
válasz Arkennys #48380 üzenetére
"Voltaképp harmadik napja nem alszom, ma se hiszem, hogy fogok."
Az elég jó játék lehet, ha így leköt...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Arkennys
addikt
Hát, a nem alvás okaként igen, kevertem Ayo riptide sorsolós játékával
(jateknaplos az is, csak ismertető írás kell a jelentkezéshez, arról beszéltem )Most gondold el, hogy ilyen agyi állapotban végzek számításokat....
-
Arkennys
addikt
Hát, na meg némi idő sem árt, pl nekem azért maradt el valamit keresni-írni ismertetőt a jelentkezéshez, mert totál behavaztak. Voltaképp harmadik napja nem alszom, ma se hiszem, hogy fogok.
ja és grat a nyertesnek.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz #57919488 #48378 üzenetére
Tudni kell, hogy nem szeretek embereket felvenni steam-en. Csak ha tényleg kell, akkor kerül fel valaki a barátlistára.
joe-ker-el pont tegnap este, ma délelőtt üzleteltem, így amúgy is a listán volt, úgyhogy örülök, hogy ő nyerte
Rendszeresen figyelni kell a jateknaplo.hu steam oldalát és akkor nem marad le az ember az ingyen játékokról
-
nagyúr
válasz cskamacska #48368 üzenetére
Milyen kuponnal?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Balesz1899
aktív tag
Most vettem meg a Mafia DLC-ket 1,75 eur-ért a kóddal, szóval még működik.
Köszi a tippet, ennyit megért -
gyantaszuz
aktív tag
válasz Heavyrain #48338 üzenetére
Egyébként ebben az a "szomorú", hogy iOS-re ingyenes. Vagy lehet, hogy csak az volt, de akkor írom úgy, hogy ingyen is be lehetett szerezni. Gyanítom, ha van androidos megfelelője, azt is.
Jó, nem egy eget rengető összegről beszélünk, de a fentebb leírtak alapján már annak is tekinthető. -
bijesz
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz cskamacska #48368 üzenetére
Season Pass végre kapott leárazást! Mióta ezt vártam bc-ból meglett ingyé!
Jöhet a 4. végigjátszás![ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
bladegery
senior tag
-
cskamacska
addikt
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #48360 üzenetére
Nem tudnak szamolni amugy? Nalam 25-10=15.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
edemark
csendes tag
válasz edemark #48362 üzenetére
Esetleg ha valaki megvenné azt a kombót amit maddionmax ír (képpel) feljebb és nem kell neki akkor dobjon egy privit, hétfőn szívesen befizetném a 3000Ft-ot a bankszámlájára. (a Civ v god és king valamint brave new world-ról lenne szó 10,06 eur-ért)
És persze ha van ilyen kedves fórumozó akkor
Ha meg mégse akkor egy kis és után játszom majd a sima civ v-val.[ Szerkesztve ]
-
edemark
csendes tag
válasz maddionmax #48360 üzenetére
Sziasztok én is pont most jutottam el addig, hogy ha a maffia II-nél lehet azt a kódot használni akkor a civ v-nél is biztos, és így nekem is a 10 eur jött ki a BNW-re. Már csak azt sajnálom, hogy nincs ennyi a paypalomon .
Azért mindenkinek aki megveszi jó játékot . -
joe-ker
senior tag
válasz maddionmax #48359 üzenetére
Én arra is akarom kérni,nézd mire válaszoltam!
-
maddionmax
senior tag
Ellnőriztem, működik!
-
joe-ker
senior tag
válasz maddionmax #48280 üzenetére
Már nem lehet felhasználni csak a 20% kupont.
Unable to add the voucher[ Szerkesztve ]
-
dokken
tag
Giveaway of the Day - Crazy Duck Hunter háp háp
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
Csak kíváncsiságképpen megnéztem mennyibe fájna a Civilization 5 minden kiegészítője GMG-n.
$10 a vége a kuponok felhasználásával, szerintem az is barátságos ár egy komplett játékért, már aki rajong érte.
A kupon kódok: TAREM-FEUBS-38ND8 & TAREM-23HDF-D9SN3
Persze olyan fiókról kell bejelentkezni,amivel Civilization 5 volt kérve Golden Joystick alatt.
-
warcat
veterán
Deus Ex collection 4.98 angol font,
kedvezménnyel 3,98 font
Igazából annyi az érdekes benne,hogy tartalmazza a Deus Ex: Human Revolution™ - Director's Cut-ot.
Ahhoz képest,hogy az upgrade 3.99 euró volt,rohadt olcsó.EA: It's in the crate!
-
Arkennys
addikt
válasz cskamacska #48342 üzenetére
Azért öten nem ugrunk rá remélem
Másik, amennyit még írni akartam tiedhez kapcsolódva: Igen, bizonyosan...párat ismerek, miféle abból amit sorolsz, többi dolgot nemtudom Én maradnék windowsnál, és élem világomat. Remélem a win7 is kihúzza annyi ideig, mint az XP anno.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Arkennys #48341 üzenetére
Nem azért írtam, hogy öten ráugorjanak a PC játékok halálát cáfolva.
Viszont arra már most fel lehet készülni, hogy a Microsoft a desktop, a tablet, és a mobil Windows vonalakat egybe fogja mosni (kernel már most ugyanaz, UI nagyjából ugyanaz, tényleg csak pár lépés van hátra).
Remélem a SteamOS ütni fog, mert százszor inkább használnék KDE-t az Aero Glass után, mint Metro UI-t, amit még másoknál sem viselek el.[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz cskamacska #48340 üzenetére
Hát azt azért nem hiszem...sokan vagyunk sztem olyanok, akik ameddig csak van rá mód, nem használunk tapicskolós cuccot. Én pl eléggé rühellem őket. PC mindig is hasznosabb és többoldalúbb marad az én szememben, amennyire sejtem. Mert az. (egyéni vélemény)
-
cskamacska
addikt
válasz wwenigma #48315 üzenetére
Earth 2150 - Eurasian Dinasty Day 3
Már a zanéből látszik ki fog nyerni.compass1997: Jó hogy rá tetszik ébredni, már legalább egy éve erősen divat mobilról portolni PC-re. De úgy néz ki most kezdenek csak belejönni. Végén megéljük, hogy nem a konzolok, hanem a tapicskolók hozzák el a PC játék végét.
Meg a PC oprendszerekét is...[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
válasz huskydog17 #48337 üzenetére
Elméletileg többnyelvű, de nem tudom miben más
Anno ninja fórumon voltak ezek a kódok, talán maross-nak köszönhetően. Akkor ugrott be, amikor postoltad az akciót
-
Heavyrain
őstag
Magicka: Wizards of the Square Tablet Nagyszerű,mostmár a telefonról portolt játékok is megjelenhetnek steamen
Legalább az ára reális. Amúgy maga a játék kifejezetten jó,hiánypótló volt mobilra/tabletre,de PC-re minek? Oda már van 2 Magicka is.[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz maddionmax #48314 üzenetére
Hoppá, na ezt nem is tudtam, köszi!
Amúgy mit takar pontosan az "Edition 2012" jelző? Miben más ez, mint az alapkiadás? Erről sehol nem találtam infót eddig. Ez is többnyelvű, vagy ebben kizárólag német nyelv van?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
EczkE
veterán
Nálam most jó.
Asszem mindenféleképpen!
-
DeFranco
nagyúr
válasz maddionmax #48332 üzenetére
Már pedig ez olyan játék, hogy ütnek...
-
törölt tag
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Ez mikor kerult fel vagy egyaltalan volt rola info, hogy jon PC-re? Nekem csak az Amazon-os korai PC-s bearazas ugrik be a dologrol. -
szami777
addikt
Megint nem jó...pont a legjobbkor.....
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
EczkE
veterán
Megnyugodtam, köszi srácok.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Másnál is lehalt a Steam inventory? Se kliensből se böngészőből megnyitva se megy.
Asszem mindenféleképpen!
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Joe Swanson #48321 üzenetére
Mármint válasznak ment volna. Szóval érdekelne egy Mafia 2.
-
Joe Swanson
senior tag
Engemis érdekelne!
-
Mate
nagyúr
Mafia 2 nincs valakinek elfekvőben?
Megvenném tőle, vagy elcserélném
-
maddionmax
senior tag
Borderlands lesz még ennél olcsóbb
-
fuwiradis
aktív tag
válasz cskamacska #48298 üzenetére
Abba nem látok bele, mi zajlott a kiadó és a fejlesztők között, de az biztos, hogy feltűnően nagy az árdifferencia a reincarnation és az eredetileg kiadottak között (utóbbi gala store-on most is 5 dollárért vihető és elég gyakran akciózzák. és aztán meg ezek a címadások is: gyakorlatilag minden verzió címe egymásnak szinonímái)
Egyébként a sorozat, ahogy láttam, talán a legelső részt leszámítva (ami egyébként szintén igencsak jó játék, még így 2013-ban is) a második résztől kezdődően állandóan zavaros, átgondolatlan kiadások sorozatán esett át... A második részből is megjelent az alapjátéknak és az őt követő 3 kiegészítőnek már szinte az összes lehetséges kombinációban történő kiadása úgy, hogy egyik sem volt a teljes értékű 2. rész, mire végre összeraktak egy gold editiont.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Get Games :
Borderlands vásár [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz maddionmax #48314 üzenetére
Earth 2160-nak nagyon baba a nyitózenéje. [link] Ez csak igy eszembejutott.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
maddionmax
senior tag
válasz huskydog17 #48311 üzenetére
Aki nem Steam-re keresné a EARTH 2160 Edition 2012 innen ingyen letöltheti.
Jobb oldali "Code eingeben" mezőbe ezt kell beírni: 22EQ-VMJJ-KQ2G-7ZF3
Majd "Suchen" gomb.
Innen még letölthetőek a megfelelő kóddal:
Jagged Alliance: Wildfire: 006H5-55LR4-65ECK-9ME94
Knights and merchants: 00PW-W8G2-IAO7-72P0[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha valaki szereti az úgynevezett " casual " játékokat , akkor azoknak ajánlom a Legacy Games-en még futó Halloween Sale-t .
-
nagyúr
válasz maddionmax #48310 üzenetére
Nyilván nem erre gondoltam most.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
huskydog17
addikt
RTS rajongók figyelem!
Sziasztok!
A mai napon ismét egy legendás és kiváló régi cím került fel a Steam-re. Az Earth franchise második epizódja, azaz az Earth 2150 és az ahhoz tartozó két kiegészítő, a The Moon Project és a Lost Souls.
Earth 2150 trilógia a Steam-en -> -50% (3 játék, 3 euróért)
A három játékot most -50%-on vásárolhatjuk meg, ami 3 eurót jelent. Ezért az árért többnyelvű támogatás is jár!
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #48309 üzenetére
Nem hiszem, hogy 1.75€ alá esne az DLC pack árfolyama
-
nagyúr
válasz maddionmax #48215 üzenetére
Mondjuk én nem bundlival, de gyakran járok úgy megveszek valamit akcióba 66-75%, és tuti hogy rá 2-3 hétre mindig jön egy bolt ahol még olcsóbb 3-4 EUR-al... aztán sok ezer pénz csak lassan összeadódik mint "bukta".
De persze mindegy, mert nyilván nekem megéri amit megveszek azon az áron is általában bőven.
Csak tényleg néha bosszantóak ezek.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
joe-ker
senior tag
Sikerült megvennem a DLC-ket de nem fogom felhasználni, akit érdekel keressen meg.
-
Mate
nagyúr
válasz maddionmax #48280 üzenetére
Ha valaki be tudna szerezni egyet, azt nagyon-nagyon megköszönném! (És persze kifizetném )
Most lesz tesóm szülinapja és pont jó ajándék lenne neki. Sajnos nekem nem fogadja el a kódot.
-
EczkE
veterán
Nekem nem engedi megvenni, el se fogadja a kódokat. Lehet azért mert én CIV5-öt kértem?
Asszem mindenféleképpen!
-
TommyX_
őstag
Én is megtudtam venni 1.75 euro-ért, kösz az infót.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest