Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Ezek után mindjárt jön a heti humble call of duty 2 world at war és 4 cimekkel
-
DJGABI
addikt
-
csaba951
veterán
válasz Woodslave #49093 üzenetére
>megveszem és lesz egy Ghost kiadás miatt akció
In celebration of the COD Ghosts launch, we thought we would bring you the game that started it all.Ez pontosan egy Ghost megjelenés miatti akció!
>lehet hülye kérdés, de ez nem csak Mac-es?
Tartalmazza a Windows-os és OSX-es változatot is. Magyarországról aktiválható és játszható.
Ezeket a nyelvi változatokat tartalmazza (mindkét változat):
* angol
* francia
* német
* olasz
* spanyol -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Agyzuzo #49094 üzenetére
Steamplay, aktiválja a MAC és a PC verziót is attól fuggően hol töltenéd le.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Allien
veterán
válasz DJGABI #49092 üzenetére
Asszem a cod4-t talán 5 ojróért vettem talán steamen (többet nem is adtam volna érte), anno legalább 1 éve, de talán van az kettő is. A multija szokásos (SZÁMOMRA) értelmetlen rohangászás. Mintha zombik között játszanék.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Agyzuzo
addikt
válasz Woodslave #49093 üzenetére
SYSTEM REQUIREMENTS & LANGUAGES
Operating System: Mac OS X 10.6.8 or higherEléggé úgy tűnik...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
maddionmax
senior tag
válasz tupacamaru #49090 üzenetére
Őszintén foglalmam sincs, de reflinkem sincs, még azon kívül, hogy regisztráltam és egy Mac giveawayen részt vettem, semmit sem csináltam az oldalon. Majd este remélhetőleg meg tudom venni én is.
-
tupacamaru
veterán
válasz maddionmax #49083 üzenetére
Szerintem 10$-t kaptál volna ha valaki reflinkel veszi meg.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Woodslave
félisten
válasz maddionmax #49088 üzenetére
komolyan adjátok meg a lökést, hogy érdemes megvenni (nem a játék miatt, hanem az ára miatt )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz maddionmax #49074 üzenetére
agyalok erősen... Karácsonykor meg bundliban az egész sorozat
-
ZS3NI
őstag
-
csaba951
veterán
válasz maddionmax #49083 üzenetére
Semmi gond, néha belefut az ember ilyenbe! Én örülök neki, hogy felkutatod ezeket az akciókat. A napokban is rengeteg olyan akcióról írtál, hogy magamtól nem találtam volna oda! Hasznos tagja vagy a fórumnak!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz maddionmax #49074 üzenetére
Engem aztán nem érdekel, ha te is kapsz belőle.
Már csurog is lefelé szépen.
Este party.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
WayneGace
őstag
Ez most olyan, hogy mit akarsz venni. Mert például ksz.-nél sikerjáték esetében gyakran van ingyen házhoz szállítás. Jelenesetben codnál. Ha valaki dobozost akar, akkor árukeresővel érdemes keresni. Elég sok bolt van és van, amikor 5 bolt öt különböző áron árulja ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
maddionmax
senior tag
válasz csaba951 #49070 üzenetére
Lehet,de sosem vásároltam még náluk (csak visszajelzéseket olvastam el) és bevallom észre sem vettem, hogy reflink van benne. Elnézést érte, ha tényleg reflink.
Itt van tisztán: Call of Duty 4
A befolyó pénzek más kereskedelmi tevékenységből származnak
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz #79621120 #49038 üzenetére
Lengyelországban 23% az ÁFA (UK 20%), Magyarországon 27%. Hiába kerül ugyanannyiba a kereskedőnek, Magyarországon mégis csak drágábban fogod tudni megvenni. Ilyen feltételek mellett eleve kudarcra vannak ítélve a magyar játékkereskedők.
#49050 maddionmax
Nekem az aid=a-72lhgv3d egy ref számnak tűnik a link végén. Szóval aki ezzel a linkkel vásárol, az valaki másnak a szekerét tolja vele.#49054 maddionmax
>Megbízható, Steam-es...én is a befolyó pénzeket várom
>a számlámra és veszem meg.Ez a belinkelt reflinkkel együtt elég szerencsétlenül nézz ki!
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz csaba951 #49067 üzenetére
drága most az összes majd karácsony előtt...Ami most 2-3000 ft akkor 990 meg 1500ft lesz szokásosan... Utána meg még januárba lesznek nagy leárazások, most a drágaság ideje van... Bár tescoba most a 2011-es szimulátorok vannak 490ft-ért... Haver ott dolgozik 1 hétig ment a lomtalanitás a rektárban találtak egy mázsa ezer éves dobozos játékot is gondolom az is majd szépen kikerül, régi need for speedek pl az ezüst classic kiadások.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Gabennn #49020 üzenetére
Cdgalaxis tök drága!
Rendelj inkább innen: http://www.konzolokszervize.hu/
Olcsó, megbízható. Ne tévesszen meg a név, PC-s játékokkal is foglalkoznak! -
TTomax
félisten
válasz maddionmax #49065 üzenetére
Leninjáztam,köszönöm szépen!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
maddionmax
senior tag
Dogs Of War Online Steam Early Access
VGhétháromM-ZCL0N-kilencEFEW
Aki kapja marja, Steam-es.
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #49059 üzenetére
nem....error után magától átirányított
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #49054 üzenetére
paypallal fizettem, kiírta fizetésnél, h error, nem ment el a pénz, de a kulcsot megkaptam
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
veterán
válasz maddionmax #49050 üzenetére
Pont ma gondoltam rá.
Megbízható oldal?
ha jól látom, akkor stames.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz maddionmax #49050 üzenetére
Az utolsó jó COD...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
maddionmax
senior tag
[ Módosította: mukibuci ]
-
törölt tag
-
Csapoati
nagyúr
Na mindegy, nalam mar a lengyel-magyar jo barat dolog duplan is el.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
-
WayneGace
őstag
válasz FollowTheORI #49037 üzenetére
Vagy jóban vannak az orosz hitelkártya tolvajokkal.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
törölt tag
Nem értem , hogy miért olcsóbbak a játékok a lengyeleknél , hiszen ők is az EU tagjai .
Ráadásul nekik van saját Origin boltjuk is .
-
nagyúr
válasz Csapoati #49035 üzenetére
Lehet jók a kapcsolataik a helyi kiadóval (azért azt ne feledjük kelet európában elég sok cég központja van náluk, vagy lengyel cég a terjesztő/kiadó eleve)... elég sok dolog olcsóbb odaát, és nem mindegyik korlátos attól még.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csapoati
nagyúr
válasz FollowTheORI #49034 üzenetére
Mondjuk 17 euros F1 2013-juk nem tudom honnan lett, de a ruszkiknal se volt ilyen olcso meg... Foleg, hogy 1 honapos a jatek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
válasz #79621120 #49008 üzenetére
A go2arena és a g2a az "ugyanaz" a cég...
És igen, olyan mint a CD Galaxis, van offline üzlet meg online hozzá.
Maga az EU-n belüli vásárlás pedig nem szürke, teljesen legális online is. (UK, Lengyel, Német stb mind jó.)
Az EU-n kívüli vásárlások a problémásak csak adó és egyéb régiós szempontból (tegyük hozzá mindkét félnek nem csak a vevőnek, ezért kerülik a cégek is...).Az hogy a kulcsokat honnan és hogy szerzik, passz. Tippre van benne "szürke" is, amit pl a doboz termék felbontásával tesznek "online" eladhatóvá, vagy nagyobb online akciók/bundlikból tesznek elérhetővé később (gondolom ezért is lett ott is változtatás az aktiválásban). Legalábbis pár vásárlásnál látszik ilyen scannelt kód.
Szerintem semmi baj nincs velük mert elég tisztességesek és jó a supportjuk is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz FollowTheORI #49031 üzenetére
(ölég sz.ul nézel ki, iszol te rendesen?)
-
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #49029 üzenetére
Múltkor a Bureau x-com volt fél font, de kb 15mp után javitották... Pedig abból hármat is vettem volna simán
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #49024 üzenetére
Javították is az árát 2,49-re Bezsákoltam még szerencsére mert megvan dobozosba is ami nem steam-es
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ja de majd karácsony fele lesz érdemes inkább rendelni meg év elején a beragadt játékokat kiszokták szórni, tavaly is volt ea akció pl meg rockstar...
[ Szerkesztve ]
-
Gabennn
tag
válasz Darth_Revan #49019 üzenetére
valami bolt, ahonnan lehet rendelni? letöltös játékok nem érdekelnek. thx!
-
Darth_Revan
veterán
Miskolci Tescoban Witcher 2 most 990 Ft.
-
Gabennn
tag
sziasztok! hol lehet kapni jó áron dobozos pc játékokat?
-
DeFranco
nagyúr
válasz #79621120 #49015 üzenetére
Személy szerint nem tudom, hogy milyen védelem van rajta az uplayen kívül, de az biztos, hogy én nem tapasztaltam semmilyen problémát. Feltettem, játszottam, levettem. Ennyi.
Kontroller nélkül is lehet játszani, az elsőt pl. billel játszottam majdnem végig, de kontrollerrel sokkal jobb. Ahogy haladsz az újabb részek felé, annál inkább lesz kontrolleresebb az irányítás, bevallottan errefelé mozdultak el, amit meg is értek, tényleg jobb úgy.
-
Woodslave
félisten
dragon age origins 498ft a tescoban (legalábbis a siklósiban )
tényleg vajon steamre lehet aktiválni egy ilyen régebbi dvd-s kiadást?
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Grid 0.62 font
Kedvezménnyel 0.5 font.
Sztímes.
El van árazva -94% akcióban.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
törölt tag
Az Assassin's Creed játékoknál van más DRM az Uplayen kívül ?
Bill. + egér kombinácíóval játszhatóak-e ?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #49007 üzenetére
En tegnap vettem F1 2013-at 16,9€-ert toluk. Row valtozat, innentol engem a legkisebb mertekben sem erdekel, hogy honnan szereztek. Ja, Paypal is van es le van forditva magyarra szinte minden az oldalon.
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #49004 üzenetére
g2aréna az életben nem volt szürke kulcsos nem tudom kitalálta ezt ki (lengyelben kb mint a cdgalaxis olyan mondják a lengyel haverok de neeked biztos az is sefter). Legföljebb az a fél hivatalos hogy magyarként is lehet vásárolni, de legalább nem kell kamu adatokat megadni mint az ide beirt amcsi boltok nagy részében.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #49001 üzenetére
Akkor most a szürkekulcsos afganisztáni cédékulcsbótok ára lesz a referencia? Pláne azután, hogy pár hete még te sírtál, a szemét régiókerülgetők miatt jövőre minden onlány boltban bevezetik a kiadók az indításkori vasfüggönyt?
Mert ha minden megy, akkor szívesen linkelek aprós seftereket forintos árakkal, ruszki sztímtrédz seftereket kulcsos árakkal, meg a jó ég tudja milyen kamionról pottyantós seftereket paypal árakkal.
Bundle In A Box Indie Strategy
http://bundle-in-a-box.com/2 dollár minimumért:
Us & Them - Cold War (DRM-Free)
Storm Over The Pacific (Desura & DRM-Free)
AI War: Fleet Command (Steam, Desura & DRM-Free)
Creeper World (DRM-Free)
Strategic War in Europe (Desura & DRM-Free)
The Trouble With Robots (DRM-Free)
Age of Conquest III (Desura & DRM-Free)5 dollár körüli átlag felett:
Mayhem Intergalactic (Steam, Desura & DRM-Free)
Project Aftermath (Steam & DRM-Free)
Fall Weiss (DRM-Free)
Creeper World 2 (DRM-Free)Nem egy mindenkinek tetszős nagyobb eresztés, de kicsit is hardkórabb TBS stratégiák nagyon ritkán bundlizódnak, a Strategic War in Europe, és a Fall Weiss darabja pedig most is 15-20 euró között megy normál áron, 5 dollárt már csak ezek megérnek.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Alien83
senior tag
válasz maddionmax #49000 üzenetére
Ilyenekre már a vállamat se vonom meg!
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #49000 üzenetére
darkness 2 kupon nélkül is olcsóbb kicsit a g2arenán 5.49 €
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest