Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz i2k #142298 üzenetére

    Elnézést kérek ha megbántottalak, nem akartalak lehülyézni. Nem is gondoltam semmi ilyesmire! De a doom, mint karakterközpontú játék példa nálam továbbra sem állja meg a helyét. Azt elhiszem, hogy a doomguy mostanra lett egy olyan kiforrott karakter, akinek fájó lenne a hiánya, de azt nem hiszem el, hogy a jelenlegi karakter nélkül nem lehetne doom játékot készíteni. Ha a Serious Sam-et vagy a Duke Nukem-et mondtad volna, már egyből egyetértettem volna veled. :K

    A diablo játék diablo nélkül hülyeségnek hangzik, de utána egyből írta _drk , hogy miért nincs ott a diablo és hogy amúgy még ott lehet. A prince of persia esetében is ott van a herceg, csak nem őt irányítod. Az univerzum lehetőséget ad arra, hogy ilyen-olyan karakterek bekerüljenek. Ha értelmesen meg van magyarázva a dolog, számomra rendben van.

    Felháborodni pedig azért fölösleges szerintem, mert jobb esetben a készítő nyílt lapokkal játszik. Az új pop esetében is tudod, hogy ki a szereplő és tudod, hogy miért van ott. Ha nem tetszik, ignorálod. Ha mindenki ignorálja, jobb esetben a kiadó is észreveszi, hogy itt valami nem kóser.

    Én csak annyit tudok, hogyha az új pop egy 10/10-es játék lesz, magamat szívatom meg, hogy csak azért nem játszom vele, mert nem a herceget irányítom, vagy mert nem fehér a tag. Hozzá teszem, Gilenhal a filmben pont olyan hülyén mutatott perzsa hercegnek, mint amilyen hülyének tűnik az új játék karaktere.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés