- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Azért nem akkora bumm ám a Csucsima. Szép-szép, de amúgy egy japánba öltöztetett Valhalla, nem több. Persze az is jó játék, én szeretem azt is, de nem egy GoTY minőség. Azon a mai napig vakarom a fejem, hogy egy hithű szamuráj hogy tud
lopakodva, sunyi módon hátulról torkokat elvagdosni. -
Crus
őstag
Repetitív, ötlettelen mellékküldik sokasága, balansz, gyak. 5 féle enemy van és ezek ismétlődnek végig, béna lopakodás, nyomi követős küldetések, közepes sztori, kérdőjelekkel telefosott map, de ami azon kívül van, az kong az ürességtől.
Szép? Ja. A zsiráf is az, mégse tartom idehaza.
-
TBT
addikt
Mára már a Square Enix is kiégett...
-
i2k
őstag
De most komolyan:
Valaki hozzám vágna 1 darab PS5-öst, netet, és egy profilt, amin minden ex rajta van, akkor sem játszanék mással, csak a GoT-tal, és legfeljebb kipróbálnám valamelyik PS-eklu ótokásat, meg a koreai csodanőt.
Aztán 2-4 hét múlva vissza is adnám a gépet+accountot a gazdájának, és sosem kérnék a konzolokból.Sosem hittem, hogy ennyire nem lesznek érdekes címek a gamingben.
-
TBT
addikt
Már én is kezdem bánni, de itt legalább vannak még szép, tartalmas és igényes dobozos kiadások. PC-n ezek mára kihaltak. Például már a Final Fantasy VII Remake sem kapott dobozos kiadást, csak tőccsd le epikről, vagy sztímről azt örüljé. Stellar Blade is jön majd PC-re remélhetőleg 1-2 éven belül. Plusz ezen PS címek PC-s portja nem igazán szokott jó lenni (lásd The Last of Us), bár egyik-másikat a Nixxes készíti és azok javarészt rendben szoktak lenni.
-
i2k
őstag
válasz
cyberkind #142988 üzenetére
Most már biztos, hogy nem kell PS5-öt vennem...
* GoW nem érdekel. Portoltat kipróbáltam, patch kinyírta a mentésemet, újrakezdtem, de most már biztos, hogy sosem fogom végigjátszani.
* Spidermant utálom.
Hirtelen semmi cím nem ugrik be, ami érdekelt volna a japán kardozóson kívül.// [link] - PS5 exclusives: Every game released and confirmed so far (2024.02.25)
+ Stellar Blade -
i2k
őstag
"Sony has just officially announced that Ghost of Tsushima will be coming to PC on May 16th. The team that will handle this PC port is Nixxes. To celebrate this announcement, the publisher shared the game’s PC trailer which you can find below. This trailer also confirms that GoT PC will support DLSS 3, FSR 3.0 and XeSS at launch."
-
bigrob
őstag
YT prémiumra nem tudtok pm-ben kedvezményt?
"Nem tudtuk ellenőrizni az országodat. További információt a Súgóban találsz." hibával eldobja hiába nyaralok dél amerikában, de törököknél se ment.
-
cyberkind
félisten
válasz
gyimger #142981 üzenetére
Azért, mert engem ez a szar akarva-akaratlanul is elér, ha nem érne el, még rémálmaimban se jönne el ez a dolog, de így meg ide van tolva a pofámba, mint oly sok minden, és pont ezért nem értem meg, mivel én bőven el és megtudok lenni a saját buborékomban, de ezek a nyomik meg képtelenek.
Az ilyenek a tökéletes példa, hogy miért lett volna jobb, ha a szülők védekeznek, de ők inkább a gyerek mellett döntöttek a világ és a mi nagy örömükre...
-
TBT
addikt
Gaming 2024...
-
i2k
őstag
Ezt kapjátok ki!
-
Golden9
veterán
Nintendo Switch Online 14-Day FREE Trial is available for a limited time (selected countries)
Currently, a Nintendo Switch Online free trial is available for accounts registered in the United States, Canada, Mexico, Brazil, Chile, Colombia, Peru, and Argentina.
-
Golden9
veterán
Project F4E Playtest Steamen.
Project F4E Beta kód Glem-ről. -
echterion
nagyúr
válasz
VoltanIgor #142969 üzenetére
Nekem tetszik, hogy majd' minden napra jut egy kis adag, így legalább nem kell nekem keresgélnem. Szóval inkább váltson csak kezet.
-
-
Crus
őstag
-
TBT
addikt
Napi Tifa:
Még a haja is gyönyörű!
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #142964 üzenetére
Jelenleg nem modern kori keresztes hadjáratról van szó. Vagyis, nem az történt, hogy valaki nekiállt és elkezdte gyűjteni az összes modern woke játékot.
Van egy cég, aki arra specializálódott, hogy a "modern elvárásoknak" megfelelő narratívát szolgáltassanak a megjelenő tartalmaknak. Azért lehet őket felbérelni, hogy ezzel a szolgáltatásukkal segítsenek be a fejlesztésbe.
Szóval, a nagyobb cégek azért bérlik fel őket, hogy brainstormingoljanak arról, hogyan lehetne minél woke-ab a tartalom. A kurátor által megjelölt játékokban ez a cég közreműködött, ezért kerültek feketelistára nála. Nem az a lényeg, hogy mennyire lett woke a végeredmény, hanem az, hogy ők közreműködtek az adott produktumban.
-
TBT
addikt
Stellar Blade - Gameinformer
- Development began in 2018
- Set in space and a ravaged Earth
- Nier: Automata was the biggest inspiration
- Combat is flashy but tense
- Defend, parry or use evasive moves
- Parrying enemies will make then "groggy" to open up an attack window
- Consecutive parries lead to dealing a huge blow to enemies
- Assassination combat options
- Wanted to make a game with an ending
- Difficulty options
- Will have a Story Mode but battles will still be fun
- Eve is human
- Eve can be seen "as an angel that descended from outer space with a sword"
- You can make story decisions, but not too much freedom
- Outfits are cosmetic only (about 30 outfits)
- More outfits are planned for after release!
- The Stellar Blade is Eve's only weapon
- Weapon critical hit and speed can be upgradedNéhány új screenshot:
-
echterion
nagyúr
Ez érdekes. Én Nightwing-gel vittem végig a játékot,
randira tuti nem vittem.párszor el kellett picsázni a csajt, de Valhalla se volt nekem túl sok (nem emlékszem benne olyanra, ami kiütötte volna a biztit), bár tény, hogy a nők nem voltak túl szexik benne, mondjuk ha már harcosok, akkor nyilván kell némi izomnak is lenni ott ilyenkor.
-
cyberkind
félisten
Miért jön egyre több helyről az az infó, hogy a Warner levonta a következtetéseket a Suicide Squad bukásából, de nem arra jutottak, hogy jobb/jó játékokat kell csinálni, tényleg ilyen nyomorult lett minden mára?
Se csinálni nem akarják, se kiszervezni nem akarják, eladni meg végképp nem, beszarás, de tényleg...
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #142959 üzenetére
És igaza is volt. Hozta a sztereotípiát, azt hitte Ugandában van... -
TBT
addikt
válasz
csuvicsuva #142955 üzenetére
-
Crus
őstag
Minap az egyik poszt alatt kommentelt egy PS5 fanboy arc, hogy exclu játékok kellenek, mint ahogy a Sony csinálja, az a megoldás mindenre is. Erre felsorolt ilyeneket, hogy God of War, Tlou 1, Kena, HZD, Sackboy, Spider, Returnal, Ratchet...
Fogalmam sincs, hogy zárhatták be Lipótmezőt. Érhetetlen.
-
i2k
őstag
[link] - Ghost of Tsushima rumored to be announced tomorrow for PC
"X’s member Haothors claims that Sony will officially announce this game for PC tomorrow. What’s interesting here is that Haothors correctly predicted that Horizon Forbidden West PC would get a Playstation blog post today. So, this appears to be a credible source.
Now as with all rumors, we strongly suggest taking it with a grain of salt. However, this rumor seems plausible. After all, Ghost of Tsushima was present in the big GeForce Now leaked list. So, we already know that Sony is planning to bring it to the PC.
I just hope that Sony won’t let Iron Galaxy handle this port. Iron Galaxy has messed up the PC ports of the Uncharted collection and The Last of Us Part I. We can also assume that Nixxes won’t be behind this port (as it has its hands full with Horizon Forbidden West).
If I had to guess, I’d say that we’ll get Ghost of Tsushima at the end of 2024. Or at least that’s what makes sense to me. Later this month, Sony will release Horizon Forbidden West on PC. In theory, we might get Final Fantasy XVI in Q3 of 2024, and at the end of the year, we might get GoT.
" -
TBT
addikt
Humble Choice March 2024 leak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest