Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz tboy93 #134749 üzenetére
Én mondjuk már a "kipofozott" verziót próbáltam, de egynek elment nem akadtam fenn azokon az apróságokon amit annyira sérelmeztek sokan. Nem volt vele gondom nem voltak olyan bugok amik miatt bosszankodtam volna. Szépen lepergett jól szórakoztam. Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, mert nincsenek benne komoly feladatok, de jó volt ez szórakozni. Ráadásul ingyé meg főleg valamelyik pass-ban volt benne és úgy ment el
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
csuvicsuva
addikt
válasz cyberkind #134746 üzenetére
Nos ebben tökéletesen igazad van. Lassan eljutunk oda, hogy már a konzol sem arról szól, hogy elindítod a játékot és játszol. Néha hozzá jön a "miabüdösló****" és hasonló dolgok. Most így hirtelen az NBA 2K21-ből tudok példákat hozni. Wesder kollégával játszunk esténként, nekem One S, neki Series S van. Game Passbe ugye csak a prevgen verzió került be, ami a megjelenés óta borzalmas kókányságokkal küzd. Multi meccseken input lag, ha venni akarsz valamit a játékban lévő NBA Store-ban, akkor először be kell menned egy másik üzletbe és hasonlók. Engem például a klasszikus nagypályás 5v5 meccsek után folyamatosan kirak a főmenübe, még szerencse, hogy a repemet és a virtuális pénzemet elszámolja a játék. Nem tudom, hogy a nextgen verzióban is vannak-e hasonló dolgok, de rém idegesítő tud lenni. A tavalyival is rengeteget játszottam, ott semmi ilyesmi nem volt, ezt pedig megpróbálom ráfogni arra, hogy a nextgen verzióra feküdtek rá jobban a fejlesztők.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Golden9
addikt
A NBA 2K21 biztos nem lesz . Az "többnyire negatív" Steames értékelésű, az Epic meg, egy vegyestől eltekintve mindig pozitívokat osztott.
[ Szeretkezve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Ferke[HUN] #134758 üzenetére
most volt ingyen
ps-re
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csuvicsuva
addikt
Játszott itt bárki is valaha valamelyik NBA2K játékkal? Tök jó szórakozás, anélkül, hogy egy árva centet is ráköltene az ember. Persze aki mindent egyből akar, az meg is érdemli.
-
Golden9
addikt
válasz Ferke[HUN] #134758 üzenetére
Az meg azért nem valószínű, mert már fent van a store-n.
[ Szeretkezve ]
-
FunPro
őstag
válasz csuvicsuva #134760 üzenetére
Én folyamatosan játszottam a sorozatot a 2k10-től egészen a 2k16-ig.
A 16-ban van 80 órám, a 17-ben összekapartam 8-at, hála a mikrotranzakcióknak.
Olyan lett, mint egy mobil játék. Vagy veszed a tokent, vagy megőszülsz, mire eljutsz addig, hogy évezni is tudd a karrier módot, a lassú fejlődés miatt.
Én legalábbis így éltem meg.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Maxxy10
addikt
Barmi is lesz remelem jar hozza egy 10£ kupon
-
reelc
veterán
válasz FunPro #134763 üzenetére
Én éppen a bundle miatt gondolom, hogy nem lesz most ingyenes.
Mivel az a bundle húzócíme, egy vele egy időben zajló ingyenes osztás csökkenthetné a Humblétól származó bevételét.
Ezen felül, akinek eddig nem volt meg, a Metro Exodus Enhanced Edition vásárlásra ösztönözheti. Osztogatással ezen is buknának.
Talán később, amikor ez az új változat nem nagyon hoz majd új vásárlókat PC-n. -
csuvicsuva
addikt
válasz FunPro #134762 üzenetére
Nekem ez a második, nem tudom régen hogy volt. MyTeamhez ugye egész évben jönnek Locker Code-ok, a 20-ig bezárólag ott volt a kártyás játék (napi 475 VC), plusz a napi 500. Ha sima barátságos, online meccset (haverokkal például) játszol főmenüből, ott is adogatja, ráadásul egész szezonban megy a tippelde és a dupla VC a MyPlayer Nationben. Nekem pont az tetszik benne, hogy tulajdonképpen játszatja magát a játék. A MyCareer multi az megint egy más történet, na ott jóval könnyebb agyf***t kapni a sok idiótától. Most járok a hatvanadik meccs környékén, 93-as vagyok, lassan elérem az All Star repet, anélkül, hogy különösebben sokat, vagy jól játszanék. A legjobb a MyTeam volt, ahol a demó mentését megette a társalkalmazás, így megjelenéstől tudtam gyűjteni a locker code-okat. Mire a játék bekerült Game Passbe, annyi cuccom volt, hogy minimum két óra volt a pörgetés és a pakkok kinyitása. Ebből a szempontból szerintem veri az EA játékokat, hiszen ott nincsenek ilyen "alamizsnák". Ami nem tetszik, hogy feltehetően a nextgen verziókra való koncentrálás miatt máig rengeteg bug maradt benne. Pc-ről nem tudok nyilatkozni, az meg gondolom szokás szerint tele van csalóval. Ha ne adj' Isten mégis az lesz az ingyen játék, szerintem megérdemel egy esélyt.
-
sto1911
veterán
AC Odyssey-hez mennyire kötelezőek a DLCk?
Illetve az Epices kupon vásárlás után "újra termelődik"? -
csaba951
veterán
-
Dilikutya
félisten
válasz csaba951 #134770 üzenetére
Mondjuk ilyen esetekben inkább a vásárlásra buzdítás helyett a messzire elkerülést javasolnám, nekem az elfogadhatatlan, hogy az alapjátékból kimaradt részekért kell fizetni, amit amúgy le is töltesz aktiválatlanul a játékkal.
Megvenni majd akkor, ha a teljes kiadás egy akciós alap árában van.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Beretvás
veterán
Azt tudja e valaki, hogy az Epices játékok mentései hová kerülnek? Gondolok itt arra ,hogy egy esetleges win reinstall után meglesznek-e a mentéseim?
-
echterion
nagyúr
Hearts of Iron IV-re vágyik a lányom. Melyik verziót érdemes beszerezni belőle? Ami beszippantja, abba számomra rengetegnek tűnő időt képes beletolni, szóval jó lenne minél jobb ár / érték arányt elcsípni most, hogy akciós a cucc.
-
reelc
veterán
Az ONtopikból.
#38122:
Eredetileg free-to-play MMO szerűségnek készült, aztán annyira negatív visszhangja volt az alfának (vagy bétának? Most meg nem mondom), hogy nagyon gyorsan visszakoztak, és az 1-2 nyomdokain single játékra alakították át. Az, hogy sikerült a játék kitalálható a Steames értékelésekből.
Anno ki lett rúgva a régi gárda, nem azok csinálták ezt a részt.
Szerintem ne akard megvenni. Főleg teljes áron ne. Jelenleg nincs akcióban.#38124 tomazin: A TQ-nál vedd figyelembe, hogy 2006-os játék. Másabbak voltak az igények, mint manapság. A Diablo 2 utáni korszak legjobbja lett, szerintem.
Az Anniversary kiadás meg ugye a 2016-os kiadása volt az első kieggel (ezt még a régi gárda, az Iron Lore csinálta), főleg bugfixekkel.#38125: Ja, ja mert a D2 és a D3 pont a változatosságukról híres.
A D2-ben farmolhatod orrvérzésig azt a pár szerencsétlent. Ha létezik unalom, akkor az a D2. Igen, tudom, akkor még nem volt divat az endgame, stb. szerettem egy időben, de akkor is unalmas.
A D3-ban jobb valamivel a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz sto1911 #134779 üzenetére
Én se jutottam el odáig a D2-ben, meguntam.
Mit vittél végig a műfajban?
A Van Helsingeket pl?Nekem nagyon tetszett évekkel ezelőtt a TQ, igazi felüdülés volt a D2-höz képest. Jó kis mitologikus sztori és lények, nagyon tetszett a dupla klasszos megoldás is.
Én amiket abbahagytam úgy, hogy a sztorit se vittem végig (az elmúlt évekből a műfajból):
a Vikings - Wolves of Midgardot mert annyira untam,
a Shadows: Awakeninget, nem jöttek be benne a kapcsolókkal stb. szórakozások,
a Torchlight II-őt. Az elsőt végigvittem, anno, ez valamiért nem ragadott meg. Még kapni fog egy lehetőséget.
ill. a Victor Vrant. Erre valahogy nem éreztem rá, talán a játék széttagoltsága nem tetszett, már nem is nagyon emlékszem rá.
Mondjuk mindegyikben voltak dolgok, amik tetszettek.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz reelc #134780 üzenetére
Van Helsing, Victor Vran, PoE, Torchlight 1-2 megvoltak.
Részletekben mindegyik tartalmaz kiváló ötleteket, nem bánnám, ha egy stúdió összelopkodná és kiadna egy ultimate arpg-t, persze személyre szabni meg nem lehet
Az újabb, fizetős arpgket nem nagyon próbáltam, mivel nem adok ki 30-60eurt egy olyan játékért, ami esélyes a pluszegysor státuszra, szóval marad a demó vagy később a leárazás.
A GD-vel az volt a bajom, ami a TQ-val is, hogy 10 óra után is csak ugyanazzal a néhány területtel és szörnyekkel találkoztam, így már baromira untam. Nem kizárt, hogy később elő fogom venni őket ha már megvannak, de egyelőre nem érzek rá késztetést (ahogy egyébként a D3-ra sem).
Ennek ellenére várom a D2 remastert meg a D4-et, de pl. előrendelni nem fogom.
A D3-ban a szabadság tetszett, hogy bármikor büntetés nélkül újra tudtam alkotni a karakteremet, ami a 2-ben lehetetlen volt. Viszont a D2R támogat majd modokat (és kontrollert), így ha lesz instance-olt loot meg szabad customizálás, akkor nem sokat várok majd a vétellel[ Szerkesztve ]
-
-
reelc
veterán
válasz sto1911 #134781 üzenetére
A D2 remaster: " így ha lesz instance-olt loot meg szabad customizálás, akkor nem sokat várok majd a vétellel"
Az eddigi infók alapján lesz mod támogatás, de nem mindenfélére vonatkozik, és akkor a Bneten nem lehet játszani. Ebben az esetben meg mindegy, hogy instance loot lesz-e.
Szóval nem lesz felhőtlen az örömöd.Ami a TQ-t illeti azért actonként változtak. Talán területenként is.
Pl. sivatagban nem találtál kentaurt. Az alvilágban meg pl. jetit.
Ez a GD-re is igaz valamennyire... ott a sztori szerint (alapjáték és AoM kieg) a világot elözönlötte 2 ellenséges faj. De azért ott is váltakozik.
Az FG kiegben meg teljesen más ellenfelek vannak.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz reelc #134783 üzenetére
Azért is érezhetted lassabbnak a TQ-t és a Grim Dawnt, mert nem rendelkeztek endgame tartalommal, vagyis a nagyon régi 3 féle nehézségen végigtolod a sztorit, majd farmolsz bizonyos helyeken módszer maradt. Ezzel együtt a hosszabb sztori mód járt.
Ez a GD-nél később változott (Crucible DLC: az aréna mód akár az alapjátékhoz is megvásárolható), ill. az FG kieg egy új játékmódot is hozott, ezen felül mindkét kieg tartalmaz olyan cuccokat amik gyorsítják a fejlődést, vagy ha nagyon akarod átugorhatsz területeket, nehézségi szintet is akár.
Mindez opcionális dolog, új karinak átadható cuccokkal, ha eggyel már megszerezted amiket kell. -
reelc
veterán
válasz -FreaK- #134787 üzenetére
Még nem próbáltam.
Van topikja, ígéretesnek tűnik."mégis csak egy modern játék"
Szerintem ez egy igen rossz érv ebben a helyzetben.
A Wolcen is modern, sokan megvették, mert ígéretesnek tűnt, meg szép grafika... aztán az lett a vége, ami.
A Steamcharts szerint ma 1603 volt a max. játékosszáma. Tavaly februári megjelenésű.
A Last Epochnál ez 1893, ez Early Access.
A Grim Dawn esetében 4936 ez meg 5 éves játék. Az engine ami alatta van, az meg a 2006-os Titan Quest átdolgozott engineje.
A Steam adatlapokon meg ott van, hogy a játékosoknak melyik mennyire tetszett.A Warhammer: Chaosbane is modernebb, "szebb" (ízlés dolga), mint pl. a Grim Dawn, csak éppen nem jó játék. Na a Chaoosbanenek is érdekes volt a megjelenése (halál unalmas pályák, később befejezett endgame tartalom, 1 évvel később kerültek az actokba új ellenfelek - nyilván belátták a készítők, hogy nem változatos a játék, fizetős DLC ad plusz skillfát, stb.).
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz reelc #134788 üzenetére
Próbáld ki a Hades-t!
Diablo pótléknak tökéletes. Mondjuk ahhoz nem sok köze van, csak annyi hogy ARPG. Csapkodsz mint a bolond!
Viszont minden körben más buildet lehet ki próbálni. Erre rájon a rng hogy mit ad neked a játék ami egy kicsit bosszantó, de ugyan akkor izgalmas is mert nem tudod mi sül ki belőle.
Rengeteg a variáció, már vagy 70 köröm volt, de maxumim csak hasonlóak, 2 ugyan olyan nincs.
Fel óra végére olyan mintha kigrindoltál volna sok 10 órát egy D3ban.
Aztán mehet a következő kör! -
_drk
addikt
válasz reelc #134790 üzenetére
Ez szerintem nem roughlike. Ott ugyan úgy szívsz ugyan ott ugyan azzal a fegyverrel/cuccokkal. Hasonló mert meghalsz benne, főleg az első körökben nem sokat haladsz, de folyamatosan fejlődsz ettől függetlenül.
De mindig más a build! Egyszer karddal vissza vered a támadásaikat, utána íjjal szét mérgezed őket, vagy villámokkal tolod őket szét. (d3ban ez olyan lenne mintha váltogatnád a karaktereket: egyszer whirlwind barb, utána cluster arrow-s dh, stb..
Annyi hogy a végén mondjuk d3ban nyitod az új riftet vagy ki-be lépkedsz ha új run-t akarsz. Itt ez automatikus.
Én egy run végére úgy éreztem mintha felhúztam volna d3ban egy karit sok-sok óra alatt. Csak itt nem 30 óra volt, hanem 30 perc. -
FunPro
őstag
A roug-nak pont az a lényege, hogy folyamatosan jobb cuccokkal indulsz neki a mapnak, hogy tovább juthass.
Én pl. ezért nem szeretem, mert én szeretek checkpoint-tól checkpoint-ig szopni, de legalább biztosan haladni a végcél felé.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
_drk
addikt
A beskatulyázás nagyon kevésszer működik, de a roughlike-lite meg souls meg tököm tudjánál szerintem semennyire sem!
Csak a 3 Dark Souls játék teljesen máshogy nehéz/szívatós.A Hades ezzel szemben nagyon messze áll az egész zsánertől. Számomra egy sima diablo klón. Viszont annál sokkal izgalmasabb.
Nehéznek nehéz, meg sok halál van benne, de ez olyan mint egy kör valamilyen versenypályán. Úgy is előröl kezded, csak más autóval.Számomra nagyon téves ez az elnevezés ennél a játéknál!
Én egy jó féle Diablo klónt látok benne, teljesen más pálya felépítési struktúrával.[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Dark Souls az Souls Like, nem keverném ide, mert teljesen saját stílusa van.
Hadest nem nyomtam, de egy Diablo klón is tartalmazhat roguelike elemeket, ahogy a Far Cry is tartalmaz RPG elemeket, de attól még elsődlegesen FPS marad.
Van sok klasszikus értelembe vett roguelike játék, de manapság tény, hogy egyre több helyen beépítik, mint gameplay elem.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
TheNewDawn
addikt
A Dark Souls az maga a Dark Souls, mondhatni műfajt teremtett Én úgy tudom, hogy pont róla nevezték el ez egész zsanrát, vagyis a Dark Souls stílushoz hasonlító játékok a soulslikeok, vagyis ahol kisebb- nagyobb mértékben vért kell pisilned egyes helyeken, AKA nem casual gamereknek való vidék .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest