Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132901) ZsZso válasza Źşë' (#132900) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

És ha hibázunk és valaki szóvá teszi ezt, akkor nem fülünk-farkunk behúzva vonulunk szégyenkezve a sarokba, hanem mellkasunkat ütemesen verve Johnny Weissmullert megszégyenítő harci kiáltásokkal tudatjuk a világgal, hogy mennyivel különbek vagyunk a többiektől és azt, hogy magunkba vetett hitünk jóval erősebb annál, hogy ún. szabályok kordában tudják tartani tetteink vágtató paripáit. ;)

Szerk: egy kis magyarázat - nem konkrét személyekre célozgatok, ne vegye senki magára!
A minap néztem pár lengyel (?!) dashcam videót és elszörnyedve tapasztaltam, hogy ott nem büntetőfékezés vagy anyázás a jogos dudaszóra adott általános reakció, hanem látszólagos közöny (mintha mi se történt volna) vagy elakadásjelzős bocsánatkérés. Na ezt a gondolatot mostam össze Źşë' -vel, mert ez a mentalitás egyre kevésbé csak az utakon figyelhető meg. Egyébként milyen furcsa, hogy nálunk már a közöny is mekkora előrelépésnek számítana a legtöbb esetben.

[ Szerkesztve ]

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#132902) i2k


i2k
senior tag

Bocs, ha vótmá, de:

https://www.fanatical.com/en/on-sale --- Akad néhány érdekes ár.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#132903) csuvicsuva


csuvicsuva
őstag

Hogy ne az ONba offoljak. Köszi reelcnek a Bloodrayne hírt, így legalább megtudtam, hogy megvannak steamen. Már csak azt nem tudom honnan. Én biztos nem vettem meg. :C

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#132904) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Sziasztok!

Nem tudom hova írjak, ha játékos közösséget akarok elérni, de ez jó helynek tűnt. :)
Milyen meghajtóra telepítetek manapság? Én két évet használtam egy 1TB-os WD Black-et, de amekkorák a játékok, már "alig pár darab" fér fel rá. Nagyon keveset játszom mostanában, de akkor jól esik, ha tudok válogatni a fent lévők között. Fejlesztési szándékkal vásároltam egy használt 2TB SSHD-t, mert elég jó alternatívának tűnt, de csődöt mondott, most próbálom intézni a garanciát. Mivel már nem forgalmazzák, ezért - ha igazat adnak - pénzvisszatérítésben reménykedhetek, viszont akkor megint ott vagyok, ahol a part szakad...

Visszatehetem az 1TB Black-et, és/vagy mellé vehetek még egy 1TB SSD-t. 2TB SSD-re nem futja, de az 1TB-ból is vagy használtra jutna, vagy kicsit drágábban az SSD gyártók termékeinek alját engedhetném meg. Azon töprengek, hogy ad-e az SSD akkora plusz játékélményt (pl. open world-nél a várakozás csökkentésével), hogy - ha már csak 1TB-ra futja - korlátozzam a telepített játékim számát és mindent zsúfoljak fel arra. Meg azon is, hogy az "SSD-k alja" még mindig 50x gyorsabb, mint egy HDD, szóval lényegében bármelyik SSD-vel előrébb lépnék... Azon ne járjon az eszem, hogy sima HDD-re teszem, igaz? Illetve arra is reális esélyt látok, hogy a kisebb igényű játékok maradnának Black-en, az újabbak pedig SSD-n futhatnának, de akkor lenne 4 merevlemez a gépben, aminek a számát nem hogy emelni, csökkenteni szerettem volna. Nektek mi a filozófiátok, ha erről van szó?

:R

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#132905) maross válasza Darko_addict (#132904) üzenetére


maross
veterán

Keves jatek "erdemli meg", hogy ssdre keruljon, tenyleg cska az amivel rengeteget jatszol és még szamit is valami erdemlegeset, hogy ssd-n van vagy sem. En egy 3-4tb hdd-t vennek a helyedben, amilyen szimpi, mindenki masra eskuszik attol fuggoen, hogy melyik gyartotol halt be nala 1 egesz eleteben :). Regebbecske en is 500->2tb ssd-re akartam upgradelni, de az eltelt ido alatt rajottem, hogy teljesen folosleges. Nemreg valtottam egyebkent probabol samsung 850evo-rol egy fancy sandisk extremepro m.2 nvme ssdre, ami mar ilyen 3400/2500mb-okat tud, semmi valtozast nem erzek a jo oreg 500/500hoz kepest.

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#132906) cyberkind válasza maross (#132905) üzenetére


cyberkind
félisten

Szerintem a legjobb leosztás, (hogy ha nem a számít a pénz), 1TB SSD azoknak a játékoknak, amikkel gyakran játszik, egy nagyobb, akár 5400-5900-as HDD, tárolni, és akár játékokra is, a rendszert meg az ultragyors, nvme ssd-re, de csak a rendszer, és a programok.

Tudom, sokkoló az 5400-es HDD (WD Red) játékokra, de én, amíg volt PC-m, csak arról játszottam mindent, és nem az volt a szűk keresztmetszet, mint azt ahogy sokak állítják, de ez is, egyéni preferencia. Na jó, az se igaz, hogy csak 5400-es HDD-ről játszottam mindent, mert a nagy nyomás hatására, kipróbáltam a 7200-asat is, de különbség nem volt, csak -20k-ba volt ez a kör. :DDD

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#132907) maross válasza cyberkind (#132906) üzenetére


maross
veterán

nalam akad 5400 wdred, 5700 es 7200 vinyo is, semmit nem jelent. sot en meg tovabb megyek, nekem a jatekok tobbsege egy kulso usb3-as vinyon van, azert mert pont arra fertek el :D. Az is siman masol usb3-on 140-nel.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#132908) SenorGrande válasza Darko_addict (#132904) üzenetére


SenorGrande
senior tag

Egyetértek az előttem szólókkal, nincs jelentősen érezhető különbség játékoknál a SSD és HDD között. Op. rendszer alá viszont határozottan ajánlott, az ég és föld.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

(#132909) Źşë' válasza Darko_addict (#132904) üzenetére


Źşë'
addikt

nem mindegy hogy milyen játékot raksz pl ssdre, mármint pl egy unreal 3-4 motoros játéknak nagyon jól jön egy ssd - nekem sima 860 QVE 1TB van bizonyos steam játékoknak, ill egy sshd amit talán te is használtál, ami majdnem tele van, killing floor 2 ami még sshd-n is baromi lassan tölt (ue3engine), ssd-n viszont kb a harmada/negyede idő, ill gta5 is sokkal gyorsabban tölt be mind winyóról, warframe az ami még rajta van, ill 1-2 single játék ami már nem fér fel az sshd-ra de mostanában kipróbáltam, végigvittem, pl mafia de, plegue tale,
originen bf1 és v van de ezekkel nem játszom mostanában - elvileg ezek is profitálnak belőle - ha akarsz venni akkor várd meg a fekete pénteket, szoktak jobb akciók lenni, na nem azok a nagyon fasza fekete péntekes akciók, de azért talán lesz ez-az itt-ott

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#132910) echterion válasza Darko_addict (#132904) üzenetére


echterion
nagyúr

1 TB-os SSD, az nekem mindenre elég, fent van 6-7 játék, plusz 3DMark meg pár film / programok. Hogy lehet ennél több játékkal játszani egyszerre? Vagy ennyire lassú a net, hogy jobb inkább gyűjtögetni őket? Epic-es játékoknál nem működik a régi letöltés betallózása, ott egy win reinstall alkalmával lehet mindent újra letölteni, de a többinél ez tény, hogy működik.

**********

(#132911) FLATRONW válasza echterion (#132910) üzenetére


FLATRONW
őstag

Gondolom Epicnel is működik az a módszer, mint az Origin és Uplay esetén. Elindítjuk a letöltést, majd néhány MB után leállítjuk, bezárjuk a klienst, bemásoljuk a játék biztonsági mentését és ujraindítjuk a letöltést. Ilyenkor a kliens észreveszi, hogy változás történt a mappában és csinál egy fájl ellenőrzést. Ha van frissítés, azokat letölti és mehet is a játék.

(#132912) echterion válasza FLATRONW (#132911) üzenetére


echterion
nagyúr

Majd megpróbálom legközelebb, de uplay-nél erre nincs szükség, egyszerűen be lehet tallózni a játék mappáját, Epic-en viszont semmi ilyesmi lehetőség nincs.

**********

(#132913) i2k válasza echterion (#132912) üzenetére


i2k
senior tag

Már STEAM-en sincs ilyesmire lehetőség.
Vagy legalábbis, nálam nem működött...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#132914) echterion válasza i2k (#132913) üzenetére


echterion
nagyúr

Nálam működik a steam is így.

**********

(#132915) Darko_addict válasza echterion (#132910) üzenetére


Darko_addict
őstag

Én szeretek gyűjtögetni. Szeretem, ha minden mindig a lehető legközelebb áll az eléréshez, akár felhőről van szó, akár offline adatokról. Olyan is volt nemegyszer, hogy fent volt egy játék pár hónapig és még el sem indítottam, majd 20 perc játszás után töröltem, mert nem jött be. Másik egy hónapot várt, majd pillanatok alatt belement 100-150 óra, de addig nem volt időm lendületet venni. Letölthetném később, meg nem kellett volna addig telepíteni, de én ilyen vagyok. És eddig működött is, csak így az egész túlnőtte a pénztárcámat. :D

Köszi a visszajelzéseket mindenki részéről! Kicsit attól féltem, hogy öntudatlanul is beszippantott ez az SSD hype - ezek után így is tűnik -, mert a csapból is az folyik, hogy minden SSD-re megy/menjen és valós tapasztalatom nincs, csak YT videók.

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#132916) echterion válasza Darko_addict (#132915) üzenetére


echterion
nagyúr

Ez esetben vegyél egy jobb, nagy méretű hdd-t, nem 5400-ast, kicsit gyorsabbat. Nincs ezzel gond, ez ia egy igény, nem vagyunk egyformák. Ha ssd, akkor egy sima, nagy méretű sata ssd a megoldás, 100k körül ha jól emlékszem, már lehet kapni 3-4 TB-osat.

**********

(#132917) i2k válasza Darko_addict (#132915) üzenetére


i2k
senior tag

Én is ilyen vagyok - voltam mindig is.
Amikor játszani van kedvem és időm, akkor nem a letöltő csíkra akarok várni... akár órákon keresztül...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#132918) cyberkind válasza i2k (#132917) üzenetére


cyberkind
félisten

Pontosan, de mint tudjuk, a zember úgyse játszik egyszerre sok játékkal, így bőven elég mindenre is az 1TB, legalábbis ez a mendemonda a konzolos körökben.

Paranormal Cocktivity

(#132919) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Ott van a Read Dead Redemption 2: 150GB, Forza Horizon: 75GB, Forza Motorsport 7: 90GB, Mortal Kombat XI: 90GB, AC Odyssey: 90GB, Warzone: 175GB és akkor ott tartunk, hogy van 2 totál más open-world játékunk, 1 lazulós-hülyülős autóverseny, 1 (fél-)szimulátor autóverseny, 1 verekedős, 1 online lövöldözős. Aztán lehet fent hagyok néhány játékot, amiket régebben szerettem, de most nem játszok vele, megint 10-20-30 GB stb. Ééés netalántán jön újabb AAA, amit kipróbálnék, annak megint fel kell tartani 100GB-t. Őrült nagy számok ezek! Persze nem játszok ennyivel mindennap, minden héten, de mindegyik más stílus, amik nem váltják ki egymást. :)

Viszont jöttömben-mentemben megismertem egy számomra új funkciót: Storage Spaces, amivel kombinálni lehet meghajtókat 1 partícióra. Nem mentésnek, csak hogy simán ne mondjuk 1+1, vagy 1+2TB legyen, hanem egyben mind. Valami brutális számok születnek NVME + SSD kombinációjával (NVME-re cache-sel, SSD-re ír), de még 2 HDD-t is képes felgyorsítani, de ami számomra - "templom egerének" - nagyon vonzó, az a HDD + SSD kombináció. Kész SSHD lesz belőle brutális írási és olvasási sebességgel. Viszont úgy sejtem, hogy az elérés szűkmetszetét a HDD adja és néhány fejlesztő írta is, hogy a játékaikkal baj van storage space meghajtón... Valaki ismeri ezt a megoldást, vagy egyenesen használja is? Mert így egészen új verziók/kombinációk születhetnek meg.

Egyébként HDD-k közül a Seagate Barracuda 3TB világít kiemelkedő számokkal. Lehet kár rugóznom itt a teljesítményen, és csak túlgondolom... Extreme Digitálon érdekes módon a 4TB csak párezer Ft-tal drágább, mint a 3-as, viszont kevesebb garancia jár rá. Érdekes, nem?

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#132920) Źşë' válasza Darko_addict (#132919) üzenetére


Źşë'
addikt

nekem 2tb-os a seagate sshd-m, ez többé kevésbé fullon van steames játékokkal, meg ahogy írtam az olyan játékokat amelyek lassabban töltenek be átpakoltam az 1tb-os ssdre, nekem ez így tökéletes, m.2 ssd-m még nem volt, de lenne hely az alaplapon ha jól láttam 3db, egyenlőre ez így megfelel nekem, meg ugye azok eleve drágábbak, fél terra vs 1 terra - btw ez a 3tb bőven elég nekem, steam, origin, uplay, epic, gogra

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#132921) Sirpi válasza Darko_addict (#132919) üzenetére


Sirpi
senior tag

Én így oldottam meg:

C+H egy 2TB M.2 SSD (H-n vannak a telepített játékaim)
D egy 4TB HDD filmeknek
E egy 2TB HDD fényképeknek, zenéknek, egyéb cuccoknak

Ez mondjuk 8 tera, de sehol nincs bottleneck :)

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#132922) cskamacska válasza Darko_addict (#132904) üzenetére


cskamacska
addikt

SSHD-k 8-16 GB-os gyorsítási területével nagyjából nem érnek semmit (ha csak egy szem oprendszer és pár gyakran használt kisebb program fut csak róla, mert ez még futhat gyorsítótárról), sajnos ezek nem érik meg a gyakran dupla felárat. :( Plusz f@ßkorbács, ha 5400 fordulatos laptop vinyóval házasították. :U
Ha teheted, inkább pénzt kérj vissza.

Merevlemezek közül továbbra is a 3TB-os Toshiba P300 az ajánlott(DT01 pedig kerülendő), megbízható, gyors, és 21-22 ezer forint körül már kapni. :K Ebből a 2TB nem éri meg mert alig olcsóbb, nagyobb sajnos nincs.
Ami ennél merevlemezeknél jobb, az a WD Gold, de az már erősen zsebbenyúlós 1TB/25k, 2TB/37k, 4TB/55k minimáláraival.

SSD nyilván alap oprendszer alá (itt hozza messze a legtöbbet), játékok pedig fajtától függően igénylik. Star Citizen-t teljesen merevlemezről indítani, talán betölteni sem fog. :U Unreal 3 játékoknak jó, Unreal 4 játékok viszont erősen igénylik hogy SSD-re legyenek telepítve. Men of War és GEM motoros haverjai, írd és mondd, kb ötször gyorsabban indulnak SSD-ről, de Assault Squad 2 10GB-os mod felcsatolásánál 20(!!) percig képes eltökölni merevlemezen, SSD alól kb 1,5-2 perc alatt készen van. :K

Ugyanakkor úgy vettem észre hogy pl Just Cause 3 szinte semmit nem gyorsul SSD-re rakva, és így van a legtöbb régi 1-8 GB terjedelmű single játék is, ezeknek egy P300 még sok is.

SSD-ből szinte mindegy mit veszel, de érdemes a legalsó kategóriát hanyagolni(pl Kingston A400, V300 széria, Phison S11 vezérlős cuccok hullanak), a gyorsítótár nélkülieket kerülni(bl Crucial BX500), QLC cellás SSD-ket kerülni(pl Samsung QVO, Adata S630 - egy árban vannak a TLC meghajtókkal).

Kingston A2000 úgy néz ki továbbra is egyik legolcsóbb NVME SSD 250GB/11k 500GB/20k 1000GB/36k áraival, és mégis egész jó a teljesítménye. :K

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#132923) i2k válasza cyberkind (#132918) üzenetére


i2k
senior tag

Ki nem bírnám, ha "egyszerre" csak egy játékkal játszhatnék -- értendő: ha egy játék valamiért uncsinak érződik, akkor nem "tolom" abban a reményben, hogy hátha jobb lesz +10 óra múlva, közben meg majdnem elalszom... helyette, ha még megvan a játékra éhség, indítom a másik címet, ami ott és akkor új erővel húz be.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#132924) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Köszi szépen a véleményeket mindenkinek!
Alaplapomon sajnos nincs M.2 slot, antik darab. :U
Utolsó körben 1TB használt low budget SSD (+ megtartottam volna az 1TB Blacket) versenyzett a Toshiba P300 3TB-tal és jelenleg többre értékelek ennyi plusz tárhelyet, mint betöltési gyorsaságot (pedig rühellek várni 40-90 másodperceket), szóval HDD-nél maradok. Ha egyszer veszek új gépet, új komponensekkel, akkor tuti helyet kapna a gépben egy M.2 rendszernek, egy nagy SSD játékoknak és egy nagy HDD adatoknak, de sajnos az a tendencia, hogy egyre kevesebb időt töltök játékokkal.

Ti mióta játszotok? Én '91-ben születtem, Windows 98-cal, valamelyik Star Wars-szal, Commandos-szal és Command and Conquerrel kezdtem. Most 29 vagyok és azóta folyamatosan volt olyan PC-m (+ PS2, PS3, XBOX360), amivel élvezhető módon lehetett játszani a modern játékokat, nem kellett szenvedjek, hogy ez vagy az nem indul, vagy még low-on is laggol. Valahogy kezd kifogyni belőlem a szufla. Van pár játék, ami nagyon sweetspot és instant love, de a többsége olyan hoki. Vajon velem van a baj, vagy egyszerűen az én korosztályom már olyan sokat látott és tapasztalt, hogy egyszerűen megunta a mai felhozatalt? Egyébként filmekkel is ugyanez van. A 90-es évektől egyszerűen annyi, de annyi film készült, hogy szinte lehetetlen új tartalmat csinálni, így egy évben alig pár olyan film van, amire azt mondom, hogy ez aztán igen!, pedig IMDB-n majdnem 2200 értékelésnél tartok.
Aki hasonló cipőben jár: velünk van a "baj", vagy a játékokkal? :)

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#132925) CactuS válasza Darko_addict (#132924) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Én akkor raktam össze az első PCmet, amikor születtél. :DDD És nem veled van a baj. :N

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#132926) cyberkind


cyberkind
félisten

Eljött ez a pillanat is, a híres November 7=N7=Mass Effect nap, amin bejelentették a Trilogy remasteredet, meg az új játékot, az állítólagos veterán csapattal, az utóbbi azért merész kijelentés ám, időben elkezdték a bullshitet tolni, ha még legalább remake-et kapna az első, ahogy a Mafia-nál. :DDD A Trilogy jöhet, én várom, kíváncsi vagyok, miként nyúltak bele az első részbe, mármint maradt-e az, ami volt. :)

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#132927) FunPro válasza cyberkind (#132926) üzenetére


FunPro
senior tag

Ha hímnemű shepard-el tolod hetero párkapcsolatban, nem tudsz kijönni renegade fokozatból. :D

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#132928) cyberkind válasza FunPro (#132927) üzenetére


cyberkind
félisten

Én full para lettem, a leírt taktikával játszva. :D

Paranormal Cocktivity

(#132929) warcat válasza cyberkind (#132926) üzenetére


warcat
veterán

Remélhetőleg EA vásárlóbarát árazását követve ára 124.99$, amire 5 dollár kedvezményt kapnak a mostani tulajok, egy kis season pass-al és multiplayer vásárolható lootládákkal,skinekkel megfűszerezve

EA: It's in the crate!

(#132930) csuvicsuva válasza warcat (#132929) üzenetére


csuvicsuva
őstag

És nem lesznek benne a DLC-k. A teljes csomag $199.99-be fog kerülni.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#132931) cyberkind válasza warcat (#132929) üzenetére


cyberkind
félisten

Én 2 opciót látok, de sajnos a full csomagot az EA, nem fogja 60 bármi alatt adni, pedig 40-ért mindenestül, egy totál jó üzlet lenne, az tuti, hogy végre megkapjuk a 2-3 rész úgynevezett GOTY változatait, sok-sok évvel később.

Paranormal Cocktivity

(#132932) etejedu


etejedu
őstag

Helló! Lehet nem jó helyre írtam az előbb, ezért bebiggyesztem ide is, hátha törlik a másik topikban!
Voidu-n vásárolnék játékot , de IP cím miatt nem engedi! Más is tapasztalt ilyen problémát? A support nem tudott vagy nem akart segíteni! Ezt tanácsolták, wifi helyett 4g , vpn kikapcs. Vpn nem is volt, 4g otthoni hálózattal is ugyanúgy IP cím problémát dobott. Nincs régió korlát vagy legalábbis Magyarországról lehet vásárolni! Nem értem.

(#132933) warcat válasza etejedu (#132932) üzenetére


warcat
veterán

Miután a követelményüknek megfelelően a paypalos címemmel regisztráltam náluk, majd az azt megerősítő email sohasem érkezett meg, ugyanekkor sem újraregisztrálni (már foglalt) sem új emailt kérni nem lehet, elköszöntem tőlük :))
Ez ugyan nem segít neked, de talán érzed, nem biztos,hogy nálad van a hiba forrása.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#132934) FunPro válasza etejedu (#132932) üzenetére


FunPro
senior tag

Fifa 20-nál futottunk bele ilyesmibe.

Nekem akkor egyedül upc/vodafone hálózatról működött.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#132935) Dilikutya válasza csuvicsuva (#132930) üzenetére


Dilikutya
félisten

Benne lesz az összes DLC, meg minden egyéb cucc, exkluzív lópáncél és társaik.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#132936) csuvicsuva válasza Dilikutya (#132935) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Bízom benne, hogy csak egy kiadás lesz értékelhető áron. Igazából mindegy, majd Game Passben egyszer újra végigjátszom.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#132937) etejedu válasza warcat (#132933) üzenetére


etejedu
őstag

Igen, én is úgy gondoltam. :) Akko ennyi vó't a nagy akciójuk meg kedvezmény kuponkódjuk...

(#132938) etejedu válasza etejedu (#132937) üzenetére


etejedu
őstag

Már nem tudtam szerkeszteni elnézést! Tudtok segíteni abban hogy hol tudom megvenni az Anno 1800 játékot kedvezményesen ahol biztos nem futok ilyen helyzetbe? Végignyálaztam az allkeyshopot meg az isthereanydeal oldalakat ezt a voidu-t is ott találtam, és tessék.

(#132939) reelc válasza etejedu (#132938) üzenetére


reelc
veterán

Anno 1800 akciók.

Ha nem sürgős: nemsokára black friday, meg hamarosan itt a karácsony is, valamelyiken lehet lesz jobb akció.

(#132940) cskamacska


cskamacska
addikt

Reddit - Beware of facetop.site its a scam and phishing site.
Ilyet se láttam még. :Y
A fiók nem lesz direktben ellopva, hanem a scammer bot és a felhasználó egyszerre tudja használni. A webes Steam frontendbe jelentkezik be az áldozat a linkelt scammer oldalon keresztül, a bot pedig Steam web chaten kommunikál miközben a mobil appon és asztali kliensből a tulaj is tud párhuzamosan chatelni.

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#132941) Golden9


Golden9
addikt

#35815 Mr.Csizmás - :F Nem próbáltam ki. Az egyik kalandjáték, a másik Battle Royale.

[ Szerkesztve ]

[ Szeretkezve ]

(#132942) DrTechnoid válasza cskamacska (#132940) üzenetére


DrTechnoid
őstag

Már hónapok óta kapom ezt a "szavazz a kedvenc csapatomra" link áradatot, és sajnos igaz hogy párhuzamosan tud veled csetelni a tulaj és a tolvaj is. Elég bizarr.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#132943) l.skywalker


l.skywalker
félisten

December 15-én csatlakozik az EA Play az Xbox Game Pass for PC-hez link

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#132944) warcat


warcat
veterán

Fene már ezt a sok cenzúrát redditen, norvégoknál 91%-os leárazást kapott véletlen AC: Valhalla, 9 euró környékén lehetett vinni az Ultimate kiadást.Én bepróbáltam volna egy esetleges ejnyebejnyét érte :))

EA: It's in the crate!

(#132945) Mr.Csizmás válasza warcat (#132944) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#132946) l.skywalker válasza Mr.Csizmás (#132945) üzenetére


l.skywalker
félisten

Há' leírta, hogy má' cenzúrázták :D

Amúgy már javították, ez volt:
https://www.pcgamer.com/ubisoft-accidentally-grants-norwegian-buyers-their-very-own-viking-discount-for-assassins-creed-valhalla/

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#132947) warcat válasza Mr.Csizmás (#132945) üzenetére


warcat
veterán

[link]

reddit GameDeals-en kis kint volt vagy 2 percig míg törölték, nem adtam nagyobb jelentőséget neki, mert nem írta le benne a jómunkásember miről van szó, és nem norvég ipről a sima EUR árat láttad amivel nem volt probléma.Valószínűleg azért, mert már párszor a modok törölték előtte, egyem a kis szent kacsójukat.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#132948) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

lmao :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#132949) cskamacska válasza l.skywalker (#132943) üzenetére


cskamacska
addikt

Ha valaki nem tudná mi az :B
Origin Access augusztus 18-án nevet változtatott, EA Play lett a neve, Origin Access Premier pedig EA Play Pro. Konzolos EA Access szintén EA Play brand alatt folytatja.
Origines játékok listája alant
EA Play játékok listája ami a Game Pass Ultimate-be kerül

mod: Star Wars Jedi: Fallen Order elivleg ma bekerül a sima EA Play előfizetésbe. Ha máshol nem, akkor Xdobozon, hogy a Series X rajtját felhúzzák. :)

Ugyanekkor Ubiszaft is brand-et váltott október 29-én: Uplay kliensből Ubisoft Connect lett, Ubisoft Club (a pontozós bohóckodás) külön brand nélkül maradt, Uplay+ előfizetés Ubisoft+ lett.

Érdemes itt megemlíteni hogy
PSA: Ubisoft+ requires an always-online connection
azaz folyamatos net kapcsolat kell neki. :U

Ubisoft Connect: Ubisoft+ 15 euró
Ubisoft+ játékok listája
Origin kliensben: EA Play 4 euró, EA Play Pro 15 euró
Steam kliensben EA Play 4 euró
mod: konzolos EA Play is megmarad, 990 forint az ára
EA Play játékok listája
Xbox Game Pass PC vagy konzol 10 dollár / 3000 forint
Xbox Game Pass Ultimate (minden egyben) 15 dollár / 4200 forint
Xbox GamePass PC játékok listája

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#132950) l.skywalker válasza cskamacska (#132949) üzenetére


l.skywalker
félisten

:R köszönöm a kiegészítést...

Annyi még, hogy ha valaki hosszú távra akar Game Pass Ultimate-t olcsón, akkor érdemes a HA-n keresni eladót, aki ad éves Xbox Live Gold-ot 13-14ezerért, azt megvenni, beaktiválni majd arra rávenni 1 havi Game Pass Ultimate-t (ill. első alkalommal 300 forintért) és így az egészt meglévő Gold-ot átrakja Ultimate-re.

Ill. még annyi, hogy az Ubisoft Club rewardok a régi játékok esetében mindenkinek automatikusan feloldódtak.

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.