Új hozzászólás Aktív témák

• ayo

veterán

válasz FollowTheORI #122409 üzenetére

(#122408) micafighter: azt se feledd, hogy hány játék van, amire X évig jön az ingyenes update, mert hogy manapság nem csak kiadnak egy játékot, de több évig támogatják is. régen lehet elsírtam volna a boldogságtól magam, ha annyi kontent jött volna folyamatosan, mint mondjuk a fullos Hitmanhez.

szerintem nem volt régen jobb minden és nem a sátán műve, ha az alapjátékon felül bármi extra tartalomra lehet szabadon pénzt költeni. én most se költök nagyon többet, mint a játékalapára, sőt általában jobb dealekben ki tudom fogni őket, DLC-ket meg baromi ritka esetben vettem Steamen, pl. Bio Inf, ahol még meg is érte a pénzét. A 2013-as Tomb Raidern, ahol kapsz 10 nm területet meg 10 darab skint és cheatet az pl. nem az én műfajom,

(#122409) FollowTheORI: Amúgy meg soha se éreztem kényszerítésnek, hogy vegyek DLC-t, Sniper Elite 3-nál is új pályákat adott a story-hoz, de hát vagy 3 ezer forint / pálya áron. Mai napig nem vettem meg úgy hogy maga a játék tetszett és még se érzem magam szarul :)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák