- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
FollowTheORI #122409 üzenetére
(#122408) micafighter: azt se feledd, hogy hány játék van, amire X évig jön az ingyenes update, mert hogy manapság nem csak kiadnak egy játékot, de több évig támogatják is. régen lehet elsírtam volna a boldogságtól magam, ha annyi kontent jött volna folyamatosan, mint mondjuk a fullos Hitmanhez.
szerintem nem volt régen jobb minden és nem a sátán műve, ha az alapjátékon felül bármi extra tartalomra lehet szabadon pénzt költeni. én most se költök nagyon többet, mint a játékalapára, sőt általában jobb dealekben ki tudom fogni őket, DLC-ket meg baromi ritka esetben vettem Steamen, pl. Bio Inf, ahol még meg is érte a pénzét. A 2013-as Tomb Raidern, ahol kapsz 10 nm területet meg 10 darab skint és cheatet az pl. nem az én műfajom,
(#122409) FollowTheORI: Amúgy meg soha se éreztem kényszerítésnek, hogy vegyek DLC-t, Sniper Elite 3-nál is új pályákat adott a story-hoz, de hát vagy 3 ezer forint / pálya áron. Mai napig nem vettem meg úgy hogy maga a játék tetszett és még se érzem magam szarul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fűnyíró topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Reklámblokkolók topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest