Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
És mennyire bejön nekik!
Gamasutra - Daybreak Games closing down Just Survive servers in October
Ha valaki nem emlékezne rá, ez volt az eredeti Sony féle H1Z1 amit kiszerveztek, majd átneveztek miután a H1Z1 King of the Kill PUBG-ot előtti spinoff br játék miatt nem fejlesztették évekig.
The Jimquisition - A Frustrated Post-Mortem Of Lawbreakers, Radical Heights, And The Culling
Cliff Bleszinski szimplán hülyét csinált magából, utólag már azt is megkérdőjelezik, hogy mit is tett hozzá a Gears of War-hoz.
történelmi párhuzamok
más
Kotaku - The Anti-Piracy Tech That's Giving Hackers Fits
Pirates Worried That PC Games Are Becoming Too Hard To Crack" But according to current trends in the development of encryption technology, in two years time I’m afraid there will be no free games to play in the world."
rég vót igaz se vót
Gamesindustry.biz - Denuvo: "There is no uncrackable game. What we do is protect the initial sales"
Klaus Preisinger:
Consistent CPU overhead (no surprise for something doing encryption)
Instances where you just don't know why the game won't start.
Traffic on your hardware firewall that you neither see on the software firewall on your machine, nor your task manager (i.e. rootkits) soon after installing and running a new game.Sorry, that is not more security for publishers, that is bad word of mouth, support overhead and a situation ready to blow up in their faces.
és ha nem megy ésszel, megy majd erővel
Denuvo Anti-Piracy Tech Cracker Arrested in Bulgaria
"It finally happened," Voksi posted on Reddit. "I can’t say it wasn’t expected. Denuvo filed a case against me to the Bulgarian authorities. Police came yesterday and took the server PC and my personal PC. I had to go to the police afterwards and explain myself. Later that day I contacted Denuvo themselves and offered them a peacful resolution to this problem. They can't say anything for sure yet, but they said the final word is by the prosecutor of my case.
Sadly, I won't be able to do what I did anymore. I did what I did for you guys and of course because bloated software in our games shouldn't be allowed at all. Maybe someone else can continue my fight."
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Balesz1899
aktív tag
válasz maross #122192 üzenetére
De ha venne egy 1060-at/970-et, akkor a következő két évben nem írhatná bele minden hsz-be, hogy ő igp-re kényszerül és jaj-jaj, na de majd 2020-ban!!!
Így akkor maradna az a fix rész, hogy neki minden játék ingyen van, de hamarosan ennek a jó világnak is vége és jaj-jaj v2.0Ja és természetesen: (kb 3x)
-
FunPro
őstag
6 gigás wf2oc. Szóval az occsóbb kategória!
Amúgy én is elvagyok vele, csak nem úgy, hogy elindítom a játékot, és mehet a buli.
Ahhoz az 1070 kéne minimum. 1060-al azért kell skálázgatni a beállításokat.
Amúgy lehet a procim is befigyel, mert az i5-6500-nál azért van erősebb. Mondjuk, a játék optimalizáltsága is elég fontos tényező. Egy mafia 3-at nem lehet stabil 60-on tartani pl.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Agyzuzo
addikt
válasz Crytek #122191 üzenetére
"resoultion scale-ről meg nem is beszélve az FHD alatt 4K-t imitál stb..."
Ez olyan mint mikor a kisegér farsangkor beöltözik elefántnak. Én nem imitálok semmit, tolom inkább UHD-ben. Amúgy téged ismerve valami fos TN paneles monitorod lehet, amin megint kurva sok értelme van a max. grafikának, ha eleve hányadék a monitor képe. Ha már itt tartunk.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Hokunda
senior tag
válasz ZsZso #122167 üzenetére
"#122166 @vorosmarti:
Nanana. Ez erős volt. Itt szerintem egy játék folyik."Igen, egy nagyon ostoba játék! Néha kitiltjátok, aztán utána meg tágra nyílt szemekkel megy a csodálkozás, hogy ugyanaz ismétlődik újra, újra és újra! Persze a másik fél se különb, amelyik meg hajtatja vele a témát és mindenáron meg akarja győzni, hogy nem így kéne! 50 hszből 40 megint Crytek és világa meg a többi, aki arról hadovál, hogy Crytek világa miért rossz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Crytek #122191 üzenetére
biztos raneztel mar hogy egy 970 mennyivel jatszhatobb, minta klassz igpd, meg azt is biztos kiszamoltad, hogy ha most megveszed, 2 ev mulva eladod, akkor az a 30k buko elosztva 730 nappal kb 40 forint naponta, amiert buszken sz*tod magad. es akkor "hat ne rohogtess" ... öööö hat jo. Egy 1070-es is kijon napi 100 forint bukobol. Kivanok neked sok boldog fenyes otvenforintost, csak akkor ne sird tele a forumot minden nap ezzel.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Crytek
nagyúr
válasz Agyzuzo #122188 üzenetére
Ezeken felül sok játékban van SSAA meg resoultion scale... Metro 2033 pont ittvan fejbe előttem... Maxon SSAA nélkül 80-90 fps. Azt bekapcsolva van olyan pálya ahol 30 fps alá esett 980ti-vel..
resoultion scale-ről meg nem is beszélve az FHD alatt 4K-t imitál stb...
Mindenki máshogy játszik én nem szolok bele csak ha én maxról beszélek tudjad mi van...és ne rögöhtess ilyen 970ekkelNext PC Upgrade: 2022
-
micafighter
nagyúr
Kellett nekem kérdezni..
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Crytek #122186 üzenetére
Te, én akkor egy vén igénytelen öreg fasz vagyok mert a 970-el IS hónapokig elvoltam UHD-ban. Az 1080-al meg főleg. Nálam a "max" azt jelenti hogy mindent Ultra-ra tolok KIVÉVE az élmosást, DOF-ot, Motion Blur-t, amik OFF. Ja meg a subsurface scattering az új kedvenc OFF-os effektem mert a gyakorlatban annyit csinál hogy minden arc homályosabb tőle.
Én más sorrendben haladtam, úgy kezdtem hogy jóféle UHD moncsi, mert az egyszerűen a legnagyobb minőségi ugrás (már Desktop alatt IS!), utána VGA és a vas alatta még mindig 2012-es mert egyszerűen semmi jelentősége nincs (még mindig), kiszolgál. Én is ezt tudom Neked mondani amit te hangoztatsz, hogy értelmesen kell költeni, úgy hogy élvezhető élményt kapj a pénzedért. IGP-vel baszni a rezet 2 évig minden, csak nem élvezhető.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Crytek
nagyúr
válasz Agyzuzo #122185 üzenetére
A jövőben gondolkodom. Az a 4K. Még egyelőre rohadt drága. 2020-ba is az lesz ,de addigra hátha picit lejjebb megy legalább a monitorok ára. Ha nem akkor marad a 2K/165hz ott lassan beesnek a jó moncsik 200k alá.
980Ti sem volt sok helyre "elég" FHD maxra... akkor ne bohockodj a 970-el. Ha nem tudod mit jelent a max akkor kár vitatkozni. És igen tudom hogy másnak semmit nem jelent a 80%-ot lassító effekt és első másodpercben mindenki kikapcsolja ,de az nem én vagyok.
Next PC Upgrade: 2022
-
Agyzuzo
addikt
válasz Crytek #122184 üzenetére
Na jó de épp ezt mondom, mi a fenéhez kell 1060-nál erősebb VGA ha csak FullHD-ban gondolkodsz?A 970-esemen nem tudtam olyan játékkal játszani Ultrában ami megfogta volna 1080-ban, az ha csak unatkozik a VGA-d a gépben 30-40%-os terhelés mellett az konkrétan pénzkidobás (és igen, hamarabb kifutsz a gari időből mintsem ki tudnád használni). Az 1080-al is úgy vagyok hogy ha a 2080 csak RTX-ben lesz több akkor kimarad, mert engem aztán hidegen hagy pont annyira mint a TressFX-es fanszőrszámolós hülyeség és a többi (DOF, Blur), ami csak viszi az FPS-t.
1060-1070 tökéletes kártya FullHD-re, nincs amire ne lenne elég, még ha 8x élmosást akarsz akkor is, de téged ismerve ilyenekre nem is törekszel. 1080 Ti egyszerűen pocséklás. Olyan mint Ferrarival járni a szomszéd utcai kisboltba.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz Agyzuzo #122182 üzenetére
Mert nem hurkákkal játszanék azért.. Amint meglesz majd az új egyből megy majd megint a maxos VGA teszt ahol a szokásos gépzabáló backlog végigjátszódik újra. Azokhoz kell a kraft. De pont jó ez a 2020-as idő mert helyem ugysincs felrakni ezeket a jó játékokat addigra meg talán kapok 70-80kért 2TB-os SSD-t
És az 1060-ra újra ismétlem magam. Szart nem veszek. Idén a jelmondat már 1080Ti alatt nincs élet...ezért én is most haldoklom 2 évig
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Crytek #122159 üzenetére
Látom nem ment át a lényeg. Mivel úgyis nokedlikkel játszol egyáltalán minek gondolkodsz bármilyen csúcs VGA-ban? 980 Ti eladása helyes lépés volt, most veszel egy 1060-at és évekig elvagy vele.
Na mivel költesz kevesebbet? Ha szopatod magad még 2 évig és veszel 245k-ért valamit, vagy most veszel 60k-ért valamit és boldogan elvagy vele 2023-ig és JÁTSZOL?
Na ezt nem tudod nekem megmagyarázni.
Én nem költök ész nélkül, azért vettem 1080-at (megjegyzem, én céges névre veszem és brutál jó áron, leírom költségként, ezért eleve másképp állok hozzá, én konkrétan csak nyertem a 970-1080 váltáson, nem hogy pénzembe nem került) mert UHD monitoron játszom és ahhoz bizony kell. Élmosás és már effekt off, így minden játszható. Ha tudok 2080-ra váltani majd ugyanúgy mint ahogy 1080-ra sikerült, akkor bizony meglépem. De csak ha lesz értelme, mert az RTX nem érdekel, csak hogy meglesz-e a dupla fps a mostanihoz képest, az már nekem untig elég sokáig.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Crytek
nagyúr
Mahjong Solitaire
Há Mahjong.Erről többet nem igen lehet mondani.
Acsikat csak brahiból rakták bele,hogy legyen valami. Nagyon egyszerűen megszerezhető mind.
10 pálya van kihívás nincs, időkorlát és egyéb limit nincs.Annyiszor keverjük újra ahányszor csak akarjuk.
Egynek jó főleg hogy kb 1 óra alatt megvolt és acsimaxos isKövetkezik George's Memories Ep.1
Ezek szintén megtalálhatóak a Monday Motivation #56 Bundleban amelyre még mindig van 8 helyemNext PC Upgrade: 2022
-
ProEvoFan
nagyúr
A "normális" alatt azt értettem, hogy ha egyszer tetszik valami, akkor megveszem az anyagi forrásom függvényében.Teljes árú vagy akciós játékok teljesen mindegy.Én is évi egy-két teljes árú játékot veszek, a többit akciósan.Pont a minap számoltam ki, hogy 20 hónap alatt kb 100ezer forintot költöttünk itthon játékokra.Ebben benne van a PS4/PC játékok és a két éves ps+ előfizetés, ami 24ezer forint.Ez normális?Számomra igen.Több ismerősöm 7-9 hónap alatt ennyit költ cigire...ami számomra pont nem normális dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz micafighter #122176 üzenetére
Én mondjuk még kódosban, lemezesben sem láttam olyan gyűjtőit, amiért pénzt adtam volna. Kártya, zsebnaptár, kulcstartó, steelbook nem ér +20-30 ezret nekem. Egyszer 4000-ért a Dead Island Riptide-ot majdnem megrendeltem, de többen írták, hogy a hozzá adott műanyag valami is elég gagyi. Meg nálunk a női torzós verzió nem is volt kapható, pedig azt gagyin is megvettem volna.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz micafighter #122172 üzenetére
Ez az instant digitális + később postán érkező csecsebék tényleg jó érv, ebből a szempontból még nem néztem. Igaz lehetne úgy is, hogy collector's boxot postázzák hamarabb a kóddal, amit be is aktiválhatsz csak nem lehet még letölteni vagy hasonló. Úgyis rockstar kulcsot adna, ami a saját cuccuk. Viszont! Így most vehetsz Ultimate helyett kisebb csomagot is mellé és akkor nem $200 -ba fáj a pakk csak $175 -be tán . Még egy érv.
Igazából több problémám is van az RDR2 -vel, de hirtelen csak ez a collector's cucc jutott eszembe. Való igaz, hogy ez nem akkora probléma mint a többi amit említettem.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
cyberkind
félisten
válasz Crytek #122174 üzenetére
Azért nem láthatatlan, másrészt ez a jövő ha bedobják az új konzolokba az Amd féle megoldást, de másképp valóban halott ötlet, márpedig ha az Amd nem tudja megoldani, hogy 4K-n a ray tracing-el elfogadható legyen az fps, akkor nem fogják erőltetni, erre még van pár év.
(#122165) Lackki
Nem dobhatják vissza mert nem lehet "kinézni", hogy milyen kártya volt, hacsak nem annyira balek az ember, hogy a bányász karis biosal küldi vissza. -
Dilikutya
félisten
-
Crytek
nagyúr
válasz Dilikutya #122171 üzenetére
Lényegtelen is. Physxnél legalább láttad hogy van szikrázott, füstölt, lebegett, szétesett...stb
Itt a Ray Tracingnél meg kb láthatatlan effect fo*atja sza**á a gépet... BF Vnél tökéletesen látható. Multiban biztos ,de singleben is kb senki nem lesz aki azt fogja nézni hogy miközben széjjellövik a fejét tankkal annak a torkolattüze milyen szépen tükröződik az autók vagy a mellette lévő ház ablakában...Next PC Upgrade: 2022
-
Dilikutya
félisten
válasz micafighter #122172 üzenetére
Kérdés: a kód nélküli gyűjtői kiadás olcsóbb a kód nélkül?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
micafighter
nagyúr
Ennek a nagy részével egyet értek, de én részemről mondjuk a játék nélküli collectors boxban látom a logikát. Még a többnyire realitás talaján járó, kedvenc youtubereim is előszeretettel fikázzák ezt, pedig szerintem teljesen stabilan megáll a józan ész és a logika talaján, hogyha minél hamarabb akarok játszani valamivel, akkor megveszem digitálisan, ha akarok collectors cuccot hozzá, akkor megveszem a collectors cuccot is, de akkor mire az postán megerkezik, akkorra már a játék rég megvan digitálisan.
Persze ettől még valóban nem kerülne semmibe belerakniuk egy játék kódot a kiadóknak, és valószínűleg ezen döntés mögött is (hogy nem tesznek bele) pusztán a nagyobb profit remélese állt
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Crytek #122168 üzenetére
Physx-nél le vagyok maradva. Emlékszem, anno segédkártya volt (ergo a VGA-t nem terheli), majd külön chipként (elvileg a GPU-t nem terheli) felkerült az Nvidia kártyákra, miután az felvásárolta az Ageia-t-t. Kikapcsolható effektek, AMD kártyákon eleve nem működik (de a szoftvere valamiért csak települ, sőt az adott játék talán el sem indul nélküle, akkor se ha AMD kártya van). Anno az első Batman-ról volt összehasonlítás, hogy mit tud, nem estem hanyatt a szálló portól és társaitól, de elvileg sebességben nem kellett, hogy fennakadást okozzon. Nem tudom, most ott van-e még a chip a kártyákon.
-
Dilikutya
félisten
Azért elég sok játék bőven nem éri meg a "normális" árát. De így évek múltán azt mondom, egy GTA IV, egy Vice City, egy Age of Empires II már igen, mert rengeteg órám van ezekben (Far Cry 3 határeset a monoton játékmenetével, de fogjuk rá). De egy Call of Duty 1-4-re is azt mondom még, azokban sok újrajátszáson vagyok túl, MW 2-3 már azért csak félárat ér max a sok nyomd ezt, nyomd azt miatt. World at War határeset, a küldetések nem annyira jók, de a grafika meg a leszakadó testrészek sokat dobnak rajta. Nem értem amúgy, hogy egy eleve 18+ játékban miért nem alap az ilyen szintű pusztítás. És ez még nem is a csúcs, mert azért egy Browning ha fejbe kap, ott szerintem a valóságban nem sok agy marad a helyén, a fejéről nem is beszélve.
Este végre kipróbáltam a teszkós jóárasított Battlefield 4-et (már oda se figyelek, ha valahol valami olcsó, ez is 2-3 éve volt már a Tescoban először olcsó), iszonyú steril, még csak vér sincs.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz ProEvoFan #122164 üzenetére
A kulcs a normális ár. De mi az?
- A preorder olyan bűnös cselekedett, hogy ha kiadják a Bibilia újabb verzióját, kibővítik vele a 7 főbűnt. Ez kétségtelenül gyilkolja a játékipart, mert ribinek nézik a vásárlót.
- 1day lassan nem szabad játékot venni, mert kell pár hónap mire bugmentesítik. Mindezt dupla áron mint kb. 2(?!) éve. Ez megint nem szimpatikus.
- 3-6 hónap alatt sok cím kapja meg a 30-40% -os kedvezményt (ami pont annyi mint régebben a 0 day ára volt).Ha szavaznom kellene, akkor az akciós árat választanám. De mivel nyitás után várok egy csomó időt, ezért már nem a "régi-eredeti" áron veszem majd meg, hanem max. annak a felén, azaz kb. negyedáron mint amikor piacra dobták (10-15€). Ez szerintem a "normális ár" fogalmába már nem esik bele, de nekem lassan semmi sem normális ami a számítógépes játékok világában történt az elmúlt pár évben (VGA árak, mikrotranzakciók, early access jelölés nélkül, collector's box játék nélkül és még sorolhatnám).
(Zárójelbe megjegyezném, hogy a fentiek alól kivételt képeznek az indie játékok - az egy egészen más világ)
#122166 @vorosmarti:
Nanana. Ez erős volt. Itt szerintem egy játék folyik. Crytek beleköt a világba mire a világ visszaszúr, vagy fordítva a semmiből előrántják Cryteket. Peti egymaga kevés lenne ehhez. Látszódik, hogy van erre a "vitára" kereslet .[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
vorosmarti
senior tag
válasz ZsZso #122160 üzenetére
Cry-tek topikot! Cry-tek topikot!
Pontosan ezt kéne. Ott kifejthetné naponta többször a szánalmas gondolatait a sok idiótáról, aki fizet a játékokért, meg az egész világról, amely nem úgy gondolkodik mint ő. Oda csak az menne, aki rajong érte h 300 alkalommal is elovashatja ugyanazt. Hagyni kell gyakorolni, hátha egyszer sikerül neki leírni egy mondatot helyesen...
-
Lackki
őstag
válasz Crytek #122162 üzenetére
Ezt az AMD féle megváltást, már szerintem amd athlon óta hallgatom...
Az hogy a 1080ti használtan 180k, hát... bányász kártyát venne a tököm használtan, főleg ha a garival is kitörölheted, mert a nagykerek visszadobják őket bevizsgálás után.
Ennek az RTX csodának meg kevés lesz az 1 generációs türelmi idő. Ami most 30fps-t tud fullhd max grafikán, ott a következő évben megjelent mondjuk 2180ti sem fog hirtelen 100fps feletti értéket generálni véleményem szerint.Privátot hamarabb észreveszem
-
ProEvoFan
nagyúr
"Látom egyeseknek ez már kultusz ,hogy mivel hobbi költeni kell rá.. Költsetek vegyétek a 10-20k-s játékokat nyugodtam bálványozzátok a kiadókat , ajnározzátok őket.Ha nektek ez elhozza a kánaánt tessék hajrá a színpad a tiétek."
Ez a gondolatmenet konkrétan mehet a napi szarra.
Ha mi, avagy a pór nép nem venné meg a játékokat "normális" áron, akkor te is maximum a porban játszanál azzal a bizonyos szerszámoddal...
Crytek pedig azt hittem megemberelted magad, mikor a ps4 topikban érdeklődtél a gép felől.[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Lackki #122161 üzenetére
Sacc/kb. egyetértek.
RAMnál jól látszódik, hogy a több gyártó sem akar nagyon versenyezni egymással, de ha az AMD összeszedné magát és véletlen sikerülne egy jó szériát piacra dobnia akkor talán némileg visszább esnének az árak. A hangsúly viszont így is a némilegen lenne, nem a visszaesésen éppen az előbbi példa miatt. De így, hogy az nVidia egyeduralomra tört, kénytelenek vagyunk szopórolleren furikázni.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz Lackki #122161 üzenetére
Nem is arról beszéltem 2080ti kell a halálnak ilyen áron.Az egy új tech "gyerekcipője" se..2020-ban már lesz új amd a piacon 100% és az intel a színre lép + nv is jön a már 7nm-es új szériájával...Szóval lesz új az a dolog amit árversenynek nevezünk.
1080Ti most 180k-ért megy még garisan... szóval...(De 4K maxhoz ez harmatos hígf*s)
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz Crytek #122159 üzenetére
430ezer a 2080ti csúcs kártya ami 2020ban nyakamat teszem rá, hogy nem lesz 245k.
Másfél éve 270ezer volt egy asus 1080ti, most 300k
Sajnos megtehetik a gyártok, hogy magas áron tartják ezeket, a sok bányász miatt... úgyis veszik.
Másik a memória árak miatt sem fog nagyon mozogni.
1.5-2 év kevés, hogy visszaálljon a rend, ezt már most is tapasztaljuk.Privátot hamarabb észreveszem
-
ZsZso
Közösségépítő
Cry-tek topikot! Cry-tek topikot! Crtyek élete, Crytek világa, Crytek és a világ, Crytek vs világ, Crytek szerint a világ, Planet Crytek, Az igazság Cryteknél van, Crytek és a 40 VGA - mind1, csak legyen valami! Olyan gáz, hogy itt folyton át kell ugrálgatnil a játék OFF -os hozzászólásokat, ha Petiről szeretnék olvasni.
-
Crytek
nagyúr
válasz Agyzuzo #122154 üzenetére
Te figyi már, konkrétan egy 980Ti-t adtam el... Mi a rákért vennék egy kb 30%-al lassabb **st?
"Egy 1060-as neked bőven elég FullHD gamingre" Aha. Maradjunk annyiban ,hogy biztos ellibbentél a 156 ezerszer leírt csak koximaxon játszok (azaz csak játszottam ,mert már eladtam a VGA-mat) szlogenem felett.
980Ti-t egyszerűen el kellett adni amíg volt rá garancia. 105k-ért vitték el. Nos egy 2020-ban egy esetleges 350k-s csúcs VGA így csak 245k lesz az meg nokedli nem pénz érte... addig meg töltelékeket felesleges vennem.Egyébként meg nem tudom mi az összefüggés ,hogy valamit az ember szeret valami az élete ,mert nem csinál mást akkor az egyenlő azzal hogy a létező összes pénzt agyatlanul arra költse. Látom egyeseknek ez már kultusz ,hogy mivel hobbi költeni kell rá.. Költsetek vegyétek a 10-20k-s játékokat nyugodtam bálványozzátok a kiadókat , ajnározzátok őket.Ha nektek ez elhozza a kánaánt tessék hajrá a színpad a tiétek.
Én biztos nem fogom egyiket se tenni.[ Szerkesztve ]
-
-
reelc
veterán
válasz maross #122153 üzenetére
Értem.
Azt hiszem eddig rosszul gondoltam.
Azt hittem, hogy a játszás a hobbija. De valójában lehet nem az, hanem a játékok ingyen bekerítése. Mindegy mennyi időbe telik, csak végeredményben ne kerüljön semmibe.
Egyrészt fantasztikus teljesítménynek tartom, mert ez az egész elég sok energiába és időbe kerülhet, és rendkívül sikeres benne immár évek óta.
Másrészt soha nem fogja visszakapni az erre szánt idejét. Mondjuk ez nem is hiányzik neki. Sok játékon vagy egyeben már túl lehetne. De a lényeg, hogy lefoglalja magát valamivel amit szeret csinálni.
De az IGP dolgot nem bírom megérteni.[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Crytek #122144 üzenetére
Te figyi már, konkrétan minek neked bika VGA? Egy 1060-as neked bőven elég FullHD gamingre, évekig ellennél vele, minek szívatod magad? Nem értem, mire vársz és minek? A backlogodat kiszolgálná és nem kéne semmit Low-ban játszani, bőven ellennél még vele. Ha ezt leosztod /nap költségre szinte forintokról beszélünk.
-
válasz reelc #122146 üzenetére
butaság is lenne venni 50k-ert egy videokartyat, es 2 ev mulva eladni 30-ert. erted, 2 evet siman ki lehet ulni, es ott a 20k zsebben. Az legalabb egy napi penz, de lehet hogy masfel, annyit tuti nem er meg az egyetlen hobbid amivel napi 6-8 orat elvagy .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
reelc
veterán
válasz Dilikutya #122148 üzenetére
Azért volt annyi a VGA, mert Video In-Out-osat akartam, az kb. 8e-et dobott rajta.
Elhiszem, de ő írta hogy az a sétaszimulátor se megy rendesen nála. Erre reagáltam. Te AMD-vel toltad, ő Intellel van. Nem tudom IGP-ben mi a különbség, de mindegy is. A lényeg hogy nem ment rendesen nála egy indie, nem gépigényes játék.
(#122149) FunPro: a MAMEt szerettem egy időben.
Jó volt az IGP-vel, az UT szériát mindig is szerettem botok ellen. Meg persze volt még egy rakás régebbi játék. -
FunPro
őstag
válasz reelc #122147 üzenetére
Én így szoktam rá az emulátorokra.
Retek volt a gép, nem ment semmi, leszedtem egy halom gba játékot, és hadd szóljon!
Igazából, jelenleg is azokkal játszok (pedig mehetne bármi), mert azokat a játékokat még tudom élvezni, nem úgy, mint a mai szutykokat...
-
Dilikutya
félisten
válasz reelc #122147 üzenetére
Azért egy modern IGP a CPU-ban korántsem akkora szívás, mint 10 éve azok az alaplapra integrált szarok. Én évekig játszottam IGP-vel, az A10-6800K-val még a 2016-os Doom is szépen ment 720p-ben, Battlefield 1 meg 1080p, medium, 30fps, de az stabilan. 10 éve az 50 ezres VGA azért nem volt olyan rossz...
-
reelc
veterán
válasz reelc #122146 üzenetére
Úgy 10 éve hirtelen lett vevő az akkori gépemre, és összeraktam egy újat.
Úgy rémlik 100e volt, szóval nem egy kiemelkedő teljesítményű. Mivel tudtam előre, hogy úgy 5-6 hónapra rá lesz meg a VGA-ra valóm, ami 45-50e körül volt (szóval az sem erőmű, viszont szép összeg a többi alkatrész össz. árához képest), IGP-s alaplapot vettem.Persze eleinte próbáltam 1-2 pár éves komolyabb játékot, de hamar feladtam.
Eszembe nem jutott új engines játékokkal szenvedni, hogy szaggasson az egész, akkor főleg a régebbi kedvencekkel játszottam pl. UT széria, Heroes 3, olyanokkal amik azon a szerény teljesítményen is rendben mentek, és mégsem éreztem rosszul magam miatta, rendben volt minden.
Ezért írtam hogy szerintem szeret szívni, mert hasonló lehet ma is a helyzet. Az IGP bármilyen erős is ma, megvannak a korlátai. Játszani lehet vele, de kínlódni nem érdemes. De ő tudja.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz micafighter #122145 üzenetére
Én úgy vélem szeret szívni. Máskülönben nem adta volna már el a VGA-ját, és nem vállalna önként 2 évig IGP-t. Főleg hogy mindig írja van pénze, csak nem költi. Ez a része igazából nem érdekel, ő tudja.
De most már minden bejegyzésében emlegetni fogja, hogy szaggat az IGP miatt?Akkor néz majd nagyot, ha mégsem alakulnak úgy a VGA árak, ahogy szeretné. Azért a VGA piac se mond le könnyen a nagy haszonról, mint a memória piac, vagy más részlegek az életben.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz micafighter #122143 üzenetére
Ha költök majd legközelebb (2020) csak VGA lesz.. Akkor már 3 szereplős lesz a piac csak nem lesznek megint 430k-s csúcskari árak..
-
Crytek
nagyúr
Before Nightfall
Nagyon rövid ,de szép (az UE4 teszi a dolgát ahogy kell) "tűzifagyűjtőgető szimulátor"
Adott egy pálya ahol nincs más feladatunk ,mint a tűzet táplálni + a tűzifás ládát teletölteni mielőtt eljönne a éjjel.
A teherbirásunk limitált tehát nem tudjuk felszedni a létező összes fadarabot + ahogy megy az idő fagyunk megfelé ha nem vagyunk a tűz mellett.~ 30 perc alatt bőven letudható úgy hogy kb acsimaxoltuk is (Bár az arany faágat kerestem vagy 30 percet...) Sajons most még laza 2 évig intel IGP-vel kell tolnom és hát lowon is akad szépen ez a játék.Lehúzni egyszerűen nem tudom ,mert az hibamentesen tudja amit vállalt.(Indiegala Monday Motivation #56-ban benne van.Nálam még 8 hely kiadó rá)
-
SityiSXT
őstag
válasz micafighter #122132 üzenetére
Borderlands?
-
i2k
őstag
válasz SenorGrande #122138 üzenetére
Szegények a fejlesztőcégek, és kiadók, ezért a biztos jövedelmet nyújtó multiplayer FPS-survival-BR kombókkal próbálnak a víz felszínén maradni, és természetesen csakis a mi érdekünkben...
//
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
SenorGrande
senior tag
válasz DrTechnoid #122134 üzenetére
Én nagyon kezdem unni, hogy lassan már csak ugyanolyan játékok jelennek meg...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
őstag
válasz Lackki #122136 üzenetére
Vannak benne azért bugok , az tény.MrGrimmz streamjeit szoktam nézni, mostanában ezzel vereti leginkább, de tegnap is beleszorult a környezetbe egy kémény tetején. Kiváncsi leszek mennyi lesz az induló ára, remélem nem a 60 Eur-t célozzák meg.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Lackki
őstag
-
FunPro
őstag
Azért ez így gonosz, mert a "fegyvermoding openworld rpg" részt már te költötted hozzá...
Én csak annyit mondtam, hogy fps lövöldével Dunát lehet rekeszteni. Ez így szerintem helytálló, mert 5-öt talán az is fel tud sorolni, aki nem is játszik. Főleg, ha a shooter részt mellé vesszük azokat a játékokat, amik fps nézetben játszódnak, de nem kell lőni. Így még sci-fi témában is tudok mondani jó párat.
Tps-ből már jóval kevesebb akad, sci-fi témában aztán végképp (talán a dead space, és a mass effect jut eszembe).
Persze, ha már úgy nézzük, hogy fps openworld rpg, abból már tényleg kevés van, így a cyberpunk ezen a téren valóban hiánypótló, de én egy tps-re jobban ki vagyok éhezve. Ennyi az egész.
Amúgy, a S.T.A.L.K.E.R-ek nem ilyen jellegűek? Még nem vittem ki őket, pedig megvannak egy jó ideje. De az úgy olyan nyílt világú is talán, meg mintha a fegyvereket is lehet baszkurálni.
-
őstag
Van aki tervezi megvenni ezt?
SCUMEléggé összetettnek tűnik.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
vorosmarti
senior tag
Emlékeim szerint az Insurgency-ben is van ilyen gun-mod lehetőség, mondjuk az igaz, hogy nem RPG.
-
micafighter
nagyúr
Inkább a Falloutokon meg a legújabb Deus Exen kivül A Tarkovot csak példának hoztam a fegyvermodolgatásra, illetve érdekesség ként, hogy a Tarkov fegyvermodolós része szerintem nagyon jó, de igazából "csak" egy unity assetről van szó amit bárki szabadon liszenszelhet apró pénzért, mégse láttam még hasonlót másik játékban, max a Wildlandsben.
Azért a remény még él bennem, a fórumtársunk azt mondta Dunát lehet velük rekeszteni
-
i2k
őstag
válasz micafighter #122130 üzenetére
Tarkovon kívül? Nincs.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
eami
veterán
megint eltelt volna egy hónap, hogy újra itt havi Cryteken való csámcsogás?
-
-
tomsolo
addikt
válasz Crytek #122124 üzenetére
- Sziasztok, hol lehet kenyeret venni?
- Lent a boltban, de ha veszel nem marad pénzed a játékokra.
- Á nekem az 3 éve ingyen van, nameg sose vennék játékot, mert a poligon szimulátorhoz se adtak ki magyarítást.^^Életed: dióhéjban
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Crytek
nagyúr
válasz Csapoati #122123 üzenetére
Azzal nincs gond... Ami visszaforog majd ebből a 132$-ból az engem nem érdeklő játékok eladásából... Több mint a fele lesz az 100% ,még azért abból kijön majd pár ingyé cucc.... Azt ha már nem forog vissza semmi számomra marad a steam backlog és no more új game ever, max ha ingyen szórják majd sok évvel később ,mert én költeni nem fogok semmire az tuti. Túlontúl hozzászoktam ,hogy 3 éve minden ingyé van
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz FunPro #122116 üzenetére
By the way a "witcher FPS köntösben" azért nem müködött, mert a witcher 3-ban használt motorhoz nem tudták sehogy megoldani a fegyvereket és a lövöldözést, ha emlékeztek a kis nyilpuska is elég gyengusra sikerült a játékban. Tehát a cyberpunkhoz teljesen új motort kellett irniuk ami támogatja a lövöldözést, ezért is tart ennyi ideig a fejlesztése.
-
Crytek
nagyúr
Humble havi.... 31-én fogja vonni a 2. éves teljes összeget a Humble... Nos a payplomon 2.5$-al kevesebb van mint 132$. A paypalhoz hozzá van rendelve a bankkártyám.
Kérdés ha a humble vonja akkor leszedi ami van a paypalomon + automatice a bankkártyáról kiegészítve lesz vagy mivel nincs annyi a paypal egyből a bankkártyáról fogja levonni az egész összeget a számlán meg maradt a 129.5$??Next PC Upgrade: 2022
-
arty
veterán
....jó kis egérrángatós, idegbeteg video, az kéne inkább
amugy szenzációsan néz ki a cucc, a világ, a minden. a játékmenet nem teljesen az én világom, de ha a deus exet elbírtam, talán ezt is tudnám szeretni... autófizikától nagyon félek, tudva hogy olyan szörnyűségek is léteznek, mint a wacsdogz2, nálam az sokat elvesz az élményből :/
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
micafighter
nagyúr
válasz FunPro #122116 üzenetére
Mondasz párat? No troll, FPS RPG open world játék érdekelne, ha dunát lehet velük rekeszteni hátha tudsz újat mondani nekem, én részemről ki vagyok éhezve, ezért várom már annyira a cyberpunkot meg az új metro-t. Valami olyan játékot keresek amiben kiterjedő fegyver modding is van, pl az Escape from Tarkov féle:
Érdekes mód ez a fegyver modding egy szabadon, bárki által liszenszelhető unity asset: https://assetstore.unity.com/packages/templates/systems/inventory-and-weapon-modding-icwm-89433
Más játékban sajnos mégse találkoztam még vele, csak az Escape from Tarkov-ban.
A Falloutokat nyilván ismerem, a legújabb Deus Ex is megvan már. A Wildlands igaz alapvetően TPS, azonban beállítható hogy célzáskor FPS nézetre váltson, és a fegyver modding se rossz benne. Ezeken kivül van még valami? A régi metrokat is szeretem csak az meg ugye semennyire nem open world, ahogy a régi Deus Ex-ek se igazán.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
A Thief 3 lehetne egy jó vitaalap, az első két rész nézete után nehéz volt átszokni, de tényleg jobb TPS-ben. A Falloutot pl. nagyon szeretem, de a harmadik rész után a korábbiakba nem tudom beleélni magam.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
FunPro
őstag
válasz gyimger #122113 üzenetére
Igazából én csak azért vártam tps-t, mert fps játékkal Dunát lehet rekeszteni. Meg szerintem sokan egy witchert vártak sci-fi köntösben.
Persze, ha a fejlesztők jobbnak érzik így a játékot, jobban megtudják valósítani, logikus azt használni.
Előbb utóbb én is be fogom szerezni, mert biztos jó játék lesz, csak már nem várom annyira, mint amikor bejelentették.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
gyimger
őstag
válasz micafighter #122112 üzenetére
Én ebbe a hisztibe nem tudom beleélni magam. Sok érv szól az FPS nézet mellett, a játékelemek mellett a fejlesztők a "beleélést" is kiemelték, mint érvet, a játékmenet is inkább lövöldözést ígér. Szóval... eleve mi a picsáért kellene TPS-nek lennie? Mert RPG? Nézegetjük a karaktert? Ezt a Kingdom Come esetében is felhozták, kapott a játék egy NVidia Ansel támogatást és ennyi. A játékmenet szerintem fontosabb a karakter seggénél.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #122111 üzenetére
Plusz még annyi, most nem tudom mennyit mutattak a játékból, sajnos még nem volt alkamam megnézni, de az 1 órás zárt ajtós gameplayre nem egy veled hasonló véleményü reporter ment be aki nem volt elragadtatva az FPS nemzettől, de miután kijöttek, el voltak ájulva pozitiv ertelemben, mindenki akit meghallgattam azt mondta, hogy teljesen megerti már miért FPS nézet mellett döntöttek, és ők is egyet értettek igy a gameplay után, hogy hát igen, ehhez FPS nézet volt a legjobb döntés.
-
micafighter
nagyúr
válasz FunPro #122100 üzenetére
Ez a beleélős dolog csak az egyik része. A fejlesztés alatt el kellett dönteniük, hogy TPS, FPS, vagy esetleg a kettő közül a játékos szabadon választhat. Viszont cyberpunk lévén nagyon bele akartak menni augementekkel a témába, gyakorlatilag a testedet tuningolod, pl a szemedet is le tudod cserélni illetve az agyadat is tudod tuningolni, és az ilyen augementekkel új HUD elemek is jönnek a játékba. Ezek miatt a HUD elemek miatt úgy látták, hogy FPSben működne a koncepció a legjobban.
Na meg amikor elmész a dokihoz aki bepakolja az augementeket neked, akkor feelingesebb FPS nézetből nézni ahogy kiszedi a szemed és berak egy újat. Ez a jelenet pl a zárt ajtós 1 órás gameplay alatt volt ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz FunPro #122109 üzenetére
Én amondó vagyok, hogy a mérték és minőség nem is olyan fontos, a legfontosabb, hogy a Játékos beleéli magát (ki így, ki úgy) abba a történetbe, aminek haladását befolyásolja. S ez a lényeg, ez a jó.
Nem szabad gépiesen játszani.
Akkor már inkább érdemes sziklakertet építgetni//S1M0N: RPG-ben (is) --- ha a cím ad rá lehetőséget --- női karakterrel küldök át minden Rosszat a Nihilbe. Berögződés. Tomb Raider (1) volt az első játék az életemben (koromhoz képest későn kezdtem a Zipart), és a formás nők rajongója is vagyok: szeretem nézegetni (élőben meg mást is, de ez OFF) őket.
Ugyanakkor, nem zavar nagyon, ha férfi a főszereplő.Most nyomtam le egymás után a Shadow Warrior (2013) és Shadow Warrior 2 játékokat legnehezebb fokozatokon, és bírtam a szexista-morbid humort, és az FPS-nézetes kaszabot-lövöldét.
-
FunPro
őstag
Jó-jó, így játék közben én is azt mondom, hogy meg kell csinálnom ezt, meg kell ölnöm azt, már megint megöltek, meghaltam, stb.
De végeredménybe akkor is Geralt, Shepard, Isac, Artyom, stb. volt badass, nem pedig én.
És ezért sántít nálam ez az fps kamera duma, mert annak csak akkor tulajdonítanék jelentőséget, ha konkrétan úgy élem meg a játékot, hogy én vagyok a badass*. Mondjuk VR-ban már lehet én is úgy játszanék, nem tudom. De nálam a tps, sőt, még oldalsó nézetben is ugyanazt a hatást keltené a játék, mint fps-ben.
*
Mondjuk amikor Dark Souls-ban megölök egy boss-t, akkor én vagyok ügyes, de ennek semmi köze a beleéléshez.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
S1M0N
senior tag
Én úgy élem bele magam, hogy a döntéseknél a lehető legjobban tudjak választani, ahol van románc lehetőség, ott is azt nézem, hogy ki tetszik nekem, ezért is megyek mindenhol férfi karakterrel, ahol lehet.
Az én képzelőerőm is igen nagy, szinte állandóan pörögnek a fejemben a "mi lenne, ha..." kezdetű elmélkedések, de néha még én is megijedek, hogy pl. ebéd közben mik eszembe nem jutnak.
De ahol eleve női főszereplő van, ott meg amolyan láthatatlan segítőként képzelem el magam, aki egyengeti a hősnő útját. Ilyenek nálam pl. a Tomb Raider reboot játékok. Nem érzem tőle nőnek magam, nem tudok ezen a téren azonosulni vele, de a kalandjait jó átélni. Nehéz ezt megmagyarázni.
Anno a Mass Effectet elkezdtem női karakterrel, kb. két óráig bírtam, egyszerűen nem tudtam azonosulni vele, mert a női Sheparddel nem tudtam beleélni magam az eseményekbe. Lehet a döntések és a románcok miatt? Mert a már említett Lara kalandjaival nincs bajom...
De ott a Witcher 3, ott nagyon is beleéltem magam, volt, hogy 1-1 döntés miatt hetekig hanyagoltam a játékot, mert nem tudtam választani a két rossz közül, amiknek igazából semmilyen hatása nem volt a végkifejletre (mellékes mellékküldetés volt). Mégis, egyszerűen nem bírtam választani, utánaolvastam a kétféle végkimenetelnek, majd végül döntöttem. A Mass Effect trilógiánál ilyen problémám pl. nem nagyon volt, ott számomra adott volt a Paragon vonal, persze egy kis rosszalkodás is belefért néha (főleg a 2. részben).
Én pl. azt nem tudom megérteni, amikor valaki azzal érvel a férfiként indított női karakter mellett, hogy az ő hátsóját jobb nézni X száz órán át. Én így meg képtelen lennék beleélni magam egy szerepjátékba, ahol lehetőségünk van a saját képünkre formálni a hősünket, akinek a bőrébe szívesen belebújnék, ha én lennék ott.
Szóval ez érdekes téma, összefoglalva, én szerepjátékoknál egyértelműen a férfi karaktert preferálom, de az olyan játékokkal sincs bajom, ahol női főhőst irányíthatunk csak.
-
i2k
őstag
válasz maross #122105 üzenetére
Én részben, néha teljes egészében azonosulok - máskor meg megfigyelőként irányítok és befolyásolok. De egyik esetben sem tudok érzéketlenül játszani.
Ha eljönne az a pillanat, akkor abba kell hagynom ezt a hobbit.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz FunPro #122103 üzenetére
Nyugodtan utaltathatod nekem a sárga cédulát, de másképp nem is tudom jól megélni egy játék történetét, ha nem ÉN vagyok az, aki jót/rosszat tesz az adott történetben, lelövi a gonosz bácsikat, varázsol, ugra-bugrál stb.
Nem ok nélkül mondogatom ám, hogy: "A fenébe, már megint meghaltam ezen a pályaszakaszon!" vagy, hogy "Végre, sikerült megölnöm a Bosst!" etc.
Nem azt mondogatom, hogy "jé, megölte az a pixelhalmaz, amit én neveztem el, szabtam testre, és irányítok azt a másik pixelhalmazt, aminek legyőzése nélkül nem láthatom a credits-et"...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
-
FunPro
őstag
Jó, de gondolom te sem úgy éled bele magad az eseményekbe, hogy "most akkor én lövök le mindenkit".
Én is mindig szimpatizálok a karakterekkel, de soha nem képzeltem azt, hogy pl. én vagyok shepard parancsnok és akkor most megmentem a galaxist. Mindig elvonatkoztatom magam a karaktertől, és külső szemlélőként figyelem az eseményeket.
És ez vonatkozik az rpg-kre is. Nem én rohangászok ott, hanem egy Dani nevű csóka.
Innentől kezdve számomra tökmindegy hogy tps, fps, akármi, a karakterre ugyanúgy tekintek.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz FunPro #122100 üzenetére
"Most komolyan, van aki úgy játszik egy játékot, hogy magát képzeli bele a játékba, és teljesen azonosul a karakterrel? Mert ha igen, akkor az szerintem gyorsan menjen orvoshoz!"
Sosem értettem, hogy lehet úgy játszani, olvasni, nézni (filmet, előadást stb.), hogy az ember nem éli bele magát...
Én például beleélem magam. Érthetőbben: a karakteremmel.//Szerk.: lehet, hogy ennek aspektusa az, hogy mindig is vizuális típus voltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest