Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz cyberkind #121899 üzenetére
hát pedig az a ReCore is elég középszarnak tűnik:
"Fegyverünk az egész játék során egy lesz, ami ugyan szintet lép (nagyobb sebzés), de fejleszteni nem lehet, az egyetlen változatosság, hogy idővel az alaplövedék mellé kapunk piros, kék és sárga funkciókat, melyek között bármikor válthatunk.
Ha hiszitek, ha nem, a sárga lövedék a sárga robotok ellen hatásosabb, a piros a piros gépek ellen, a kék pedig a kék szörnyeken üt nagyobbat, és van olyan csavar, hogy a monstrumok harc közben néha színt váltanak. Egészen döbbenetes, hogy micsoda korszakalkotó ötletekkel állnak elő a fejlesztők 2016-ban."
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Crytek
nagyúr
THQ Nordic has announced that five Microsoft games, ReCore: Definitive Edition, Super Lucky’s Tale, Disneyland Adventures, Rush: A Disney-Pixar Adventure and Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection will be coming to Steam.
Next PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
válasz cyberkind #121892 üzenetére
1080-at is lehet tekergetni felefele, akinek nem elég, na de őszintén:
ez a tekergetés mind alaplap/processzor/videókártya szinten olyan őrülten geek dolog manapság, hogy lassan dekádokban mérhető mikor nyúltam ilyenhez(és nem hiszem hogy ezzel egyedül vagyok)
összerakom hadd menjen 24/7, a többit leszarom és különben is:
-
cyberkind
félisten
150 a 2060 lesz, ami valszeg nem is RTX, csak GTX, de simán lehet a 2050TI 100k. Nekem a héten jön a lapos, és ha az árak csak feljebb mennek akkor x évente egy átlagos lapos és konzol lesz a megoldásom erre a gondra, játszani ugyanis fogok.
(#121896) tomsolo
Egy feneketlen kutat több értelme van lesni mint horgászni, pláne az ilyen hobbi mellé rakva mint a PC, sose értettem ennek a hasonlítgatását.[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Na és mennyi lesz majd a szegényjánosok 2050 Ti-je, 150K?
Kicsit úgy érzem, hogy le fogunk morzsolódni páran és tudom hogy sokaknak nem alternatíva a konzol. Lassan már csak sznob szórakozás lesz, hogy bekerülj a PC Master Race felső tízezrébehttp://jateknaplo.blog.hu
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomsolo #121891 üzenetére
Nekem sose volt szükségem top videokártyára, annyira sosem voltam ráizgulva a grafikára, plusz a legtöbb esetben nem is olyan játékokkal játszom, amik igényelnének ilyen kártyákat. Pont emiatt nálam sem nagyon jött szóba a TI, mert mindig volt egy egyel erősebb modell, ami jobb volt a TInél és ár/értékben szinte mindig verte. Nyilván, akinek fétise, hogy mindig a legerősebb kell, annak "jó" vétel.
Az ára pedig alapból borsos, az nvidia nekiállt ezzel szórakozni, miután az AMD tökön lőtte magát a VEGA családdal. Két év után kihozott egy ilyen izét, irgalmatlanul túlárazva és még így is vinni fogják, mert nincs alternatívája. Szomorú, mert pl.: proci vonalon azért az AMD kicsit ösztönözte végre az intelt, legalább olyan szinten, hogy már nem láma köpetet tesz a kupakok alá a jövőben (7700k tulajként ezt tudnám értékelni...)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tomsolo
addikt
válasz CactuS #121888 üzenetére
Nem nagyon vágom ezt a Ti őrületet. Anno mikor vettem az 1080-at, néztem a Ti-t is de:
- jóval drágább volt
- ehhez képest nem éreztem marginálisnak a teljesítménynövekedést
- jóval többet evett már alapjáraton is(most is egy fél kártya árával több a Ti mint a sima)
-
cyberkind
félisten
Az új NV kártyák jó kis lökést
adhatnakadnak a konzoleladásoknak.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ZsZso #121884 üzenetére
Hát látod. Végignyálaztam mindent vagy 10szer de nem találtam.
Érdekes egy hozzáállás ez részükről egyébként.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Sirandrish #121880 üzenetére
Egyszerűen a vicc kategória, hogy a lemondáshoz is útmutató kell. Tudom jól, hogy nem egyszerű én is jártam így, csak a shielddel. Persze feliratkozni egy majom is tudna csukott szemmel ... jól ki van ez találva! (morcos arc)
Szerencsére a plus lemondását nem ismertem, így csak azt a linket tudtam adni és hinni, hogy jó lesz - bocsesz. Miért nem lepődök meg azon, hogy a G2A leírása nem elég ahhoz, hogy le tudd mondani a saját szolgáltatását?! Azért örülök, hogy valahogy csak sikerült! (egyébként most hogy így mondod, szerintem anno a shield megszüntetéséhez én is videót néztem ) #rohaggyonmegag2a[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Sirandrish
legenda
válasz ZsZso #121879 üzenetére
Ez a link oda dobál ahol már ezerszer jártam.
Mivel havonta vonja le, és az ehavi már megvolt, egyáltalán nem siettem, ezért is kérdeztem meg itt...
Egyébként "meguntam", és egész egyszerűen beírtam Youtube-ra hogy "G2A plus deactivate", és ezt a videót dobta ki..
Ezzel 2 sec alatt meglett...itt is hagyom, hátha másnak is jól jönne majd.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Sirandrish #121878 üzenetére
Itt le van irva: [link]. Remélem menni fog.
Legközelebbre ha instant megoldást szeretnél: google - "cancel g2a plus". Itt per pill a deactivate lett volna a nyertes kulcsszó .
Egyébként ez az egyik legmocskosabb húzása a G2A -nak. Minden vásárlásnál oda kell figyelni, mert ezt meg a shieldet aktiválja alapból. Ja és nem elég általában egy oldalon kinyomni, néha minden egyes lapon rá kell menni árra, hogy nem tartasz rá igényt.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Sirandrish
legenda
Heyho mindenkinek!
Hogyan tudom lemondani a G2A Plust? Nagyon nem rémlik hogy valaha is előfizettem volna, de már legalább második hónapja vonja. A múlthónapban is akartam, de elfelejtettem. Már végignyálaztam az egész G2A oldalt, de nem találom hogy hol mondhatnám le...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Crytek
nagyúr
válasz micafighter #121874 üzenetére
Dehogynem. Bubdlekból mindig kapnak tőlem pár centet. Annyit megérdemelnek, mert bubdlezták a játékukat..
-
micafighter
nagyúr
Egy teljes heti 12 órás műszak után, erősen stresszes/kötekedős hangulatban nagy megnyugvással tölt el, hogy a napjainkban megjelenő sok szemét AAA játékot legalább Crytek biztos nem támogatta pénzzel
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Forza Horizon 2 will reach "end of life" status next month and be removed from the Xbox store
Ha valaki úgy gondolta, hogy majd kivár addig amíg még olcsóbb lesz... Nem lesz! Ugyanerre a sorsra jut majd a Forza Horizon 3 is, így akinek kell, az vegye meg amikor -75%-os akcióban van, mert ennél olcsóbb az sem lesz. Inkább leszedik majd a polcokról. -
Crytek
nagyúr
-
yozsee11
aktív tag
Ha mást is zavar az új Steam barátlistában legfelül az éppen játszó emberkék játékok szerinti kategorizálása, az alábbi módon tudja eltüntetni:
- Close the Steam client
- Open Steam/userdata/{SteamID3.accountID}/7/remote/sharedconfig.vdf
- Search for "bCategorizeInGameFriendsByGame\":true, and change true to false
- Save the file and reopen SteamOrigin/Steam/UPlay: yozsee
-
echterion
nagyúr
Hm, találtam 5 eurót a g2a pénztárcámban és nem lehet már úgy venni valamit, hogy kiegészítem az összeget, ha többért akarok venni valamit...ez mióta van így? Csak feltölteni lehet, de annak nem tudom, milyen költsége van (mert ezeknél tuti van valami). Valaki tudja, van-e ilyenkor valami extra sáp náluk?
-
Źşë'
addikt
Metro Exodus Preorder!
Elérhető: 2019. február 22.
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
reelc
veterán
Ha valaki szereti: Humble Torchwood & Doctor Who Bundle Audio Book
-
S1M0N
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, Minecraftból melyik verziót érdemes venni? Minecraft Windows 10 Edition? Igazából én anno legóztam, értem a koncepciót, de alapvetően későbbre venném a fiamnak, ha eljut oda, hogy érdekelni fogja. Most találtam egy egész korrekt akciót rá.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Źşë'
addikt
válasz Per Degaton #121862 üzenetére
ja oksa, köszi szépen, gyorsan megvettem még délelőtt, melóban nem tudtam volna aztán meg le is járt a bundle és ahogy nézem jött egy (speciel nekem) gyatrább humble :/
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tomsolo
addikt
válasz micafighter #121857 üzenetére
Original Sin 2 full áron is mégerte/megéri
-
Źşë'
addikt
aki megvette az éppen lejáró humblit az kapott "Eastside Hockey Manager" kulcsot ehhez?
-
FunPro
őstag
Amúgy a régió nem automatice állítódik?
Mert pl. haverom még kint Angliában csinálta a fiókját, miután hazaköltözött még mindig az ottani régió és valuta szerint sorolta neki a cuccokat. Aztán egy idő után átállt erre a régióra.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
eami
veterán
Dehát pont hogy nem kell állítgatni a régiót hogy ha utazol. Mint ahogy írtad is, ott kint is a magyar árak jöttek be. Tudtál (volna) vásárolni és játszani is kint.
Ha elég sokat voltál kint és tudod valami papírral is igazolni, akkor a helyedben futnék azzal egy kört a supportnál, hogy most költöztél haza és szeretnéd visszaváltani a régiót, stb. Egyébként tényleg benne van a pakliban egy (nem is banán hanem) account lock.
-
ayo
veterán
Kínát nem ismerem annyira, de sok játéknak van egyedi régiós verziója amivel gondod lehet, mint pl. nem fog futni nem lesz angol nyelvű stb. Az meg egy másik dolog, hogy főfiókkal szerintem se a legkedvezőbb régiókat váltani. Össze kellett volna haverkodni és tolni egy legit kínait valódi adatokkal és azt share-be mondjuk.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
micafighter
nagyúr
válasz csaba951 #121854 üzenetére
Az a pár játék amit eddig vettem azok mennek De ha gép előtt leszek majd kipróbálok mindent.
(#121856) Crytek: épp azért kérdeztem mert nincs benne semmi trükközés, amikor kimentem, akkor nekem kellett manuálisan átállítani a kinai régióra, amig át nem állítottam addig müködött tovább magyar régió szerint. Most hogy hazajöttem ugyanez a helyzet, simán müködik tovább kinai régió szerint, nem használok VPN-t vagy semmi hasonlót. Böngészőben felmegyek steamre, európai árakat látok EUR-ban, amikor belogolok akkor pedig átvált kinai árakra, kinai pénznemben. Minden megadott adatom legit. A trükközés annyi, hogy "elfelejtettem" visszaállítani a régiót. De azt kicsit abszurdnak tartom, hogy ha utazik az ember és a steamet használni akarja legálisan, akkor menet közbe állítgatni kelljen a régiót..
(#121855) Lackki az orosz árak még ennél is jobbak, de azért nincs okom panaszra Pl:
1 kinai pénz az kb 42 forint, igy a Divinity: Original Sin 2 az kb 17 EUR-ra jön ki, és nincs rajta most semmi leárazás.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz micafighter #121853 üzenetére
Semmi baj nem lesz de ne lepődj meg egy szép nagy bannon Nem szereti a valve a trükközöket
-
Lackki
őstag
ha ez így menne... hmmm.... aranyélet
Privátot hamarabb észreveszem
-
csaba951
veterán
Megvenni meg tudod a játékokat, de ne csodálkozz ha jelentős részük nem indul majd el!
-
micafighter
nagyúr
Amig kint voltam Kínában átállitottam a steamet kínai régióra (tényleg kint voltam, minden megadott adat legit). Most, hogy hazajöttem, látom hogy simán működik a steam továbbra is a kinai régió szerint, amit annyira nem bánok mert egész kellemes árak vannak (leárazások esetén nem ritka az itad historical low árak alá csúszás).
A kérdésem az lenne, ha ez marad így, abbol lehet szerintetek később valami gond?
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
az átjött a demo alapján, hogy itt esetleg valami különlegesség készül pont emiatt nem bírtam eddig elengedni... (anno a far cry 2-vel is futottam vagy 2 kört, mire el tudtam engedni, az újratermelődés azt is hazavágta)
az egész világ olyan jóértelemben bioshockosan kidolgozottnak tűnt, szép is volt, tényleg sajnálom így most csak a dishonored2 maradt, amin végtelen+1 napja hezitálok (gépigény - és ne! senki ne írja le, hogy nála mennyire tuti a legutolsó peccsel! ).
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
Megértelek - hidd el.
De a sztori tényleg jól meg van írva ebből a szempontból (is).A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
arty
veterán
válasz Lackki #121782 üzenetére
nem érted a sírást??
talán nem használtad még a steamen kívüli világ "retkes-gané" klienseit? (uplay, origin, stb)persze értelek, ha totálisan igénytelen vagy, aka immunis a hibás szoftverre, az irritálóan nem működő és/vagy hinyzó funciókra és neked ezek csak exe launcherek.... (ezesetben alig várom, hogy egy csőd esetén eltűnjenek az érintett kiadó játékai (kliensestől) és akkor visszakeresd a hsz-ed ). persze ha ez sem érdekes, csak h az exe launchereddel letold az aktuális nap, heti, havi játékod, akkor ellenben tottálisan nem szóltam, megértem, hogy te nem sírsz
(#121849) i2k : el tudom képzelni, hogy valahogy megmagyarázzák ezt a fajta olcsó időhúzást (elvégre 17 óra játékidő MINDIG rosszabb, mint a 23... janem.), ez a játékmechanika nálam akkor is a NO-GO zóna
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
Először is: nem termelődnek teljes létszámban újra
Másodszor: a (lőszerhez is) farmoláshoz éppenséggel pont hogy jól jönnek az éppen újraszülető (nem boss) enemik.
Harmadszor, és ez talán a legfontosabb: a játék/történet szempontjából épp hogy logikus az "újra" születésük.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
arty
veterán
válasz KubanitoS #121739 üzenetére
"a szörnyek viszont újratermelődnek minden alkalommal, amikor egy már felfedezett részre érsz"
köszönöm az infót!!
a demo óta agyalok a játékon, de ez most végleg eldöntötte, ilyenekre nem pazarlom a drága szabadidőm
-
cskamacska
addikt
válasz micafighter #121839 üzenetére
Nem érdekes, szomorú. Anno 2000 környékén még alap volt, hogy játéknak megfelelő az irányítási mód, PC-n tömegével fogyott a gamepad, a botkormány (maga a Microsoft is gyártott jó párat), a kormány, és a konzolokhoz is vettek mindenféle kiegészítőt.
Valamikor az Xbox360 és PS3 után jótt mindenkire az agybaj, hogy akkor konzolon a kontroller, PC-n az egér+leopard mindenre is elég lesz(illetve PC-n ugye néha a gonoszabb portok gamepaddel mentek csak), na ki is fingott a választék a kiegészítőkből. PC-n sokkalta ritkább és drágább lett minden, konzolon gyakorlatilag kihalt, ott már négyharmad jött össze tavaszra, de olyan szinten, hogy még a Kinect, és a Wii Remote is teljesen eltűnt(most lehet azt mondani hogy átalakult, de valójában teljesen visszatértek a gamepad-hez ), és a Playstation Move csak a PSVR miatt van lélegeztetőgépen.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Allien
veterán
válasz cyberkind #121840 üzenetére
Keressél itt a ph aprón használt elitet, megéri! Vannak játékok, ahol fontos, hogy az analóg kar is állítható. Van itthon one kék, meg egy elite. Van, amiben nem érezhető a különbség, van, amiben igen, és van, amikor inkább egér+billel játszok, de a lényeg az, hogy a lehetőség megvan!
Volt logi f310, vagy milyen, és biza nem nyújtott olyan élményt, mint az xbox kontroller.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
FunPro
őstag
Én neki sem álltam egérrel. Igazából kontrollerrel a kezemben nőttem fel, úgyhogy nekem egyedül az fps játékoknál zavar a joy. Ezért is zavar egy kicsit hogy a cyberpunk fps lesz, merr nem olyan lesz az irányítása mint a witchernek, meg az rpg-ket amúgy sem szeretem fps-ben.
Am én is f310-et vettem először, de az én markomba túl nagy volt. Meg a ravasz olyan kemény, hogy gyorsan megfájdult az ujjam. Most box360-on vagyok, de szeretnék majd one-ra váltani.
-
cyberkind
félisten
Xbox One, ha megjönnének a rohadt pontjaim lehet vennék is egy Elite-et. A Witcher-t én mindkét módon toltam, de a kontroller kényelmesebb, viszont nem jobb mint a Dark Souls-nál.
-
micafighter
nagyúr
válasz FunPro #121837 üzenetére
Érdekes ez a kontroller kérdés. Nagyon sokan írták a PC-s Witcher 3hoz is mennyivel jobb controlerrel, én nem birtam megszokni, igazabol az egér+bill irányításával nagyjából elégedett voltam. De MKhoz meg más verekedős jatekokhoz inkább előveszem a controllert.
Amúgy kinek milyen controller vált be a legjobban? Nekem logi f310 van, nem rossz de nem is egy nagy szám szerintem, bár másféle nem nagyon volt még a kezemben, igy nincs összehasonlítási alapom.
-
reelc
veterán
Ja, ez óriási volt.
A Doctor Who Infinity kijött PC-re, nem nagyon van DW játék. Bundliban majd jó lesz vagy nagy akcióban.
Amúgy a Doctor Who: Legacy az elődje, régen játszottam vele Androidon. Ugyanaz a csapat csinálta.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz micafighter #121834 üzenetére
Am az egér+bill támogatás nem a játék legerősebb pontja, de ha nem ezt a játékot kell controllerrel játszani, akkor nem tudom mit!
-
FunPro
őstag
Az igen!
Ez van amikor mindenkinek ugyanannyi joga van!
Amúgy én akkor adok a véleményekre, amikor már több ember is írta ugyanazt, feltéve ha értelme van.
A kedvencem amúgy az szokott lenni, amikor a terméket húzzák le a sárga földig, mert mondjuk egy napot késett a kiszállítás.
-
ayo
veterán
válasz warcat #121833 üzenetére
szerintem ez az oldal mindig megmutatja, hogy mennyire kell foglalkozni ezekkel a review-kal.
http://jateknaplo.blog.hu
-
micafighter
nagyúr
válasz warcat #121833 üzenetére
,,Add raw mouse input, the camera creep is terrible. Don't tell me to use a controller.
I sure would love to play a hunt with my friend. We both constantly lose connection in multiplayer.
I'll change review to positive when these two issues are addressed."
Csak beleolvastam, de az első tucat negatív review amit elém dobott mindegyik kb ezt irja, ezek azért szerintem normális és jogos kritikák. Mennyit próbálkoztál a co-op al? WABot néztem még, szerinte is jó maga a játék de néha a küldetéshez kell egy kb 29 lépéses workaround hogy co-opban tudjatok játszani, legalábbis addig, amíg szét nem csatlakoztat, mert folyton szétcsatlakozik, igy a co-op gyakorlatilag játszhatatlan PC-n.
-
warcat
veterán
válasz micafighter #121832 üzenetére
Nagyon jó játék, a portolásnak vannak (számomra) kisebb problémái, a coop-multi akadozik,de nem érzem meglepőnek a hatalmas mennyiségű játékos miatt, illetve úgy tűnik az új Steam-barát felület/rendszernek is köze van hozzá valamiért.
A volumetric fog kikapcsolása után 1440p-n a legalacsonyabb fps 80 körül van de inkább 100 felett,vajsima,egyetlen alkalommal fagyott be küldetés végi autosave közben,de a játék újraindítása után probléma nélkül helyreállt minden.
Egyébként nálam ez volt az utolsó csepp a pohárban,ezentúl figyelmen kívül hagyom a Steam értékeléseket, teljesen hasznavehetetlen, bármilyen technikai jellegő probléma esetén az analfabéta tömegek(akik vélhetőleg egy drivert se frissítettek '17 óta) azonnal teleokádják az egészet, aztán próbálhatod kideríteni, milyen maga a játék.
Mintha a filmeknél azt kellene olvasnod,hogy: "egy csillag, mert a moziban bunkó volt a pénztáros, és nem ízlett a popcorn meg drága is".EA: It's in the crate!
-
Źşë'
addikt
-
tipuka
addikt
Bocsánat ,hogy ide írok, de a COD4-es topikban ki tudja, mikor írnak.
Akik tolják a COD4-et PC-n... Srácok, mi lehet a gond? battle-net kliensből indítom a COD4 -ot, és annyit ír betöltés után, hogy : " please restart the game using the battle.net app" - és nem enged tovább, ötletem nincs, mi a baj. -
-
Agyzuzo
addikt
válasz maross #121817 üzenetére
Meg van még egy sérült Fullmetal A. Gate-ünk is a zavvi-ról ami azóta Sold out, tehát így is egy vagyont ér.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
Źşë'
addikt
válasz maross #121812 üzenetére
ez még olcsóbbnak is számít, vannak pl. 300ezer ill. 500, de nem ritka az 1misiért is ()persze méret és minőség után) kézzel készített egyedi darabok, Sideshow-os verziók iszonyat odab***nak meg hát nem a magyar fizetéshez kell mérni az árát egy ilyen szobornak, 1000 dodo magyar szemmel még nem is számít átlagfizunak, sőt elég messze is van attól... de ha belegondolsz 2000-3000 $ket keresnek akkor ez a fizetésük fele, harmada, szóval annyira nem is vészes... magyar unikumnak számít a csóróság, egyre jobban látszik igazolódni mag a tény!
(#121816) ayo sztem igen igényesek a CE kiadásaik, főleg ami AC Origins-hez készült Bayek szobrok, Senu és Aya társaságában ill. hasonló nagyságban és ritkaságban
[ Szerkesztve ]
-
Az eredeti játékok polcainak tetején majd szoritok neki helyet
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Nem tudom, nem értek hozzá. Egyeduli ilyen collectors figuram a heroes 7, meg vettem d3 collectorst befektetesi szandekkal...meh . Heroes alig er tobbet, a d3 az eredeti ár kb duplaja (alaparnal sajna dragabban vettem). Csak azt vennék, amit jolesik bamulni az asztalon/polcon. a Death May Die tarsas Cthulhu minire is sajnalom a penzt, pedig ezt szivesen latnam, és "csak" +150$ (+talan 65$ posta), ami kigyurt baratunkhoz kepest elenyeszo.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
i2k
őstag
válasz maross #121814 üzenetére
Hát mondjuk azt nem tudom
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
válasz maross #121812 üzenetére
240 ezeré' olyan nőt kapsz magadnak, de olyat...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
Źşë'
addikt
válasz morfondőr #121807 üzenetére
először csináljanak az első résznek egy definitive pc verziót aztán jöhet a 2. - én biztos megvenném
az hogy elkészül e ... hát, hogy erre mekkora esély van az kérdéses
gta5-öt azért sikerült egész szépen feltupírozniuk, először mikor megláttam a steam store-os képeket róla nem hittem el hogy a gta5 így fog kinézni, aztán meg dehogynem"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
reelc
veterán
-
i2k
őstag
-
morfondőr
őstag
Az, hogy nem jön PC-re szvsz tiszta marketingfogás! Majd egy év múlva hozzá tesznek 1-2 apró PC only fícsört és egyből rohan mindenki újra megvenni, aki már konzolon végig játszotta. Így duplán adják el a játékot. Főleg úgy, hogy a mostani konzolgenerációknál minimális erőfeszítés lenne PC-re is kiadni. De ne legyen igazam és rövid időn belül kerüljön ki a PC port is!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
addikt
válasz ZsZso #121804 üzenetére
Két dolog a játékkal kapcsolatban a videó után. (Már ha ez a tegnapi, nem néztem meg.. )
1. Kapja be a rockstar, megvettem a gta-t is pc-re, ahogy rajtam kívül millióan erre csesznek kiadni, vagy ha igen akkor csak kitudja mikor. Bár lehet jobban járunk ha kiadják majd a next gen konzolokkal megint PC-re. De akkor is.. (Durcásan néz)
2. Ez a falusias dolog remélem nem olyan lesz mint a fallout 4-ben..5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
ZsZso
Közösségépítő
Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video
Vélemény?Gyorsválaszok:
A, Kit érdekel úgyse jön PC -re
B, A világ legjobb játéka lesz!!négy!
C, Meh
D, Majd $5-ért bundliba jó leszNekem van egy olyan érzésem, hogy a hype itt is jóval nagyobb mint a játék, viszont kétség sem fér hozzá, hogy összességében egy nagyon korrekt cucc lesz. Kérdés ez release-re valósul -e meg, vagy majd később. Én inkább az utóbbira tenném le a voksom.
Mondjuk az árazása, illetve a csomagok (Collectors box $100 + Ultimate $100) nálam már eleve kiverték a biztit. Valószínű DLC -kel együtt egy komplett gyűjtői verzió 100e Ft körül lesz + mikrotranzakciók ... mindezt P2W rendszerben, mert valószínűleg nem csak a preorder verzióban lesznek kalandozást elősegítő csecsebecsék (pl. gyorasbb paripa), hanem majd előbb-utóbb az in-game storeban is.
Mondjuk nem is kell sokat töprengenem rajta, mert gépem sincs hozzá .
-
tomsolo
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz Lackki #121782 üzenetére
Nekem csak azért van más platformon is játékom mert valami csak oda jön ki, amúgy ha lenne Steam-en minden még drágábban is mint a többinél, csak ott vennék meg mindent mert nem kell a többi szar. A másik pedig, hogy nem a cég szar, hanem a kliensük=szarjuk. Aztán ezzel a lépéssel semmi baj nem lenne ha azért jön létre mert nekünk akarnak jobbat, de nem így van, csupán még több pénzt akarnak maguknak és szétosztani az amúgy is eléggé szétdarabolt PC piacot, fura módon konzolon nem sírnak a Store meg Live lehúzásától, de a PC-st szopassuk ezzel is mert ott nincs elég gond.És utolsónak pedig az, hogy~15 évvel ezelőtt a MS is, az EA is, az Activision is de talán még a Ubisoft is nyugodtan megcsinálhatta volna ezt a digitális farmot, aztán most nem a Valve rendszere lenne a legelterjedtebb és leghasználtabb, sőt ha azt nézzük a Valve-nek kis túlzással szarja se volt az említett cégekhez képest és mégis megcsinálták, ennyi, most meg erőltetné mindenki a saját szarját mert véglegesen elszarták anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok