Új hozzászólás Aktív témák

• Crytek

nagyúr

válasz ayo #121722 üzenetére

Az igényesekkel az a baj ,hogy hosszúak.... Anno mikor iskolába jártam könnyű volt egyfolytában napi 8-12 órát egy ültő helyemben végigtolni a kijött aktuális bármit warezba.... De most 12 órás meló + foci edzések mellett örülök ha éves szinten kb 40 játékot letudok (ezekből ugye a többség az a max fél órás világ szinten only csak általam játszott bóvlik)

Már a 8. hónapban járunk és eddig csak ez a pár db lett letolva ebben az évben:

Cult: Fear Inside (rettentő gyenge és rövid fps)
    Action Alien ( 6 órás atomhent fps )
    The Tower (Episode 1 nagyon rövid fps)
    ABZU (acsimaxolva- minőségi darab)
    Crazy Buggy Racing (rémesen gagyi fostenger ,de szerencsére rövid)
    Escape The Past (~ 40 perces point and klikk-)
    Woodlands (fake game töröltem a pi**ába a fiokomról)
    Bambino Rally 3 (rettentő f*s 1.5 órás gagyi)
    Ocean City Racing Redux (1.5 óra alatt letudható....lehetett volna jobb ,de a sok bovli autos mellett már már forza)
    Among the Innocent: A Stricken Tale (Nagyon remek 3 órás kalandjáték.acsimaxolva)
    Far Space (25 perces űrős bohockódás acsimaxolva)
    Lumber Island - That Special Place (3 órás jóféle fps bár értettem volna miről szólt)
    AIDEN (1 óra 10 perc végigmegy rajta az ember és acsimaxos lesz. De hogy ez mi volt fingom sincs)
    Dark Messiah of Might & Magic (Nagyon jó játék nagy kár hogy nem készült folytatása)
    Bonbon ( 2órás kis "horror" acsimaxolva)
    Dead Space (Hát igen ez a game is a hallhatatlanok csarnokába való. Ma is bátran megállja a helyét mindenben)
    DarkLast - fake game
    Decay The Mare (Remek point and click game 4 óra alatt majdnem acsimaxos lett. Sajnos a gameben van valami oltári bug vagy nem tudom...Végigvittem és kiderült az első pályán kihagytam egy coint mondom nem gond kezdem előlről... Igen ám de van egy útvesztő.Ennek megvan mondja hogy jutunk át. Nos az első végigvitel után már nem müködik így soha nem lesz acsimaxos)
    The Land of Pain (3 órás cryengine-es barangolos cucc)
    Wolfenstein Old Blood (nem estem tőle hanyatt 22 órát raktam bele )
    Warhammer 40k Space Marine (Legjobb Warhammer game ami létezik szerintem. Kár hogy nincs ehhez hasonló jóság csak a sakktáblás meg a körökre osztott ótvar ömil a világból)
    The Fidelio Incident (Jóféle 2 órás UE4-es walking sim)
    Evil possession (1 óra 20 perces házban bolyongós horror cucc)
    Viktaram (bödületesen gyenge **r acsimaxolva rövid és hulladék)
    Line of Sight Vietnam (Kb egy mestermű 4 órás.Mindig elképzelem mekkora atomdurva lenne az a game 1az1be csak UE4-es motorral
    Watch this (Ajándékba kaptam 2 pálya 2 órás kb nem valami nagy eresztés)
    The Entity (gyengécske horror fps 3.4 óra acsimaxolva)
    Lethe Episode One (Minőségi UE-es horror fps. most talpalom a 2. végigjátszást és megpróbálom acsimaxolni eddig 6 órám van benne)
    Hegis' Grasp (erről már írtam lásd fentebb)

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

Új hozzászólás Aktív témák