Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz cskamacska #109994 üzenetére
Nem a Gran Tourismo 5 Prologue kezdte ezt a mókát?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
i2k
őstag
Hú de rühellem ezeket a másodpercekre vágott hadarásokat (linkelt videód).
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
djculture
félisten
Square Enix most osztogatja ingyen az előrendelői deus ex dlc-t , előtte meg azt mondták ez csak az előrendelőknek jár. Hazudni jól tudnak. Mondjuk aki megvette később az jól járt, én meg megtanultam ezektől se rendelek előre semmit mert hazug gecik.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz oriic #109989 üzenetére
Pedig ha Origin Accessben előbb lesz elérhető a játék, és ebben kipróbálható lesz az első x óra tartalom is, akkor egyenesen exkluzív előrendelői fizetős demó..
De mint mondottam volt egy Groundhog Week-el elébb, az igazi fizetős demót továbbra is a Square Enix tolja, mégpedig keményen:
HITMAN™: INTRO PACK [Prologue + Episode 1] 12,99€
És el ne feledkezzünk a klasszikusról:
METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES 19,99€
mindezt úgy, hogy a teljes MGS V, ez a fizetős demó, meg a multi DLC-k egyben 30 euróért mennek már Definitive Experience cím alatt
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
tomsolo
addikt
Tök jó az új Ghost recon trailer, az első lézerfény álló macskával, vajon hány kisgyerek veszi elő otthon apu pointerét hogy játszon ilyet Cirmivel?
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
szami777
addikt
válasz tomsolo #109990 üzenetére
Az Ea access a legjobb dolog kb, ami az utóbbi 5 évben történt az EA háza táján, de fanyalogni az mindig divat lesz.
" a vaultban lévő szarokat tologassam"
Mondjuk ezt a hozzáállást olvasva nem is tudom, miért lepődök meg.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Frod
addikt
válasz Agyzuzo #109983 üzenetére
annyira édes, amikor valaki hisz ilyenekben.
bf1-ben egy küldetés volt játszható.season pass meg jó húzás, mert az úriember viszont azt mondta twitteren, hogy ettől függetlenül jöhetnek hozzá dlc-k később. lehet az EA megtalálta a lehúzás új formáját. már nem elég a 60+60$-as kombináció
Do you see the white shadow?
-
i2k
őstag
válasz Agyzuzo #109983 üzenetére
"Hát ez elég nagy fail akkor. Ki venné meg 50 EUR-ért ha 4-ért kitolhatja?"
Biztos vagy benne, hogy "kitolhatja"?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
djculture
félisten
A Mass Effect: Andromeda premierdátuma után az is kiderült, hogy az újabb űrkaland elérhető lesz az EA/Origin Access kínálatában, Xbox One-on és PC-n egyaránt
Akkor aki előfizető előbb próbálhatja majd ki.
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #109978 üzenetére
Eddigieknél se volt. Lesz majd egyesével vásárolható sok-sok story DLC qvadrágán, remélem.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
djculture
félisten
Mass Effect: Andromeda - Nem lesz Season Pass Mi lelte az EA-t ? Még a végén megveszem, mert egy ideje csak azt veszem meg újonnan amihez nincs season szarság.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz bullseye #109976 üzenetére
a legtöbb glitch már javítva van - a demoban egyébként még vannak bőven.
speedrunnal egyébként sem feltétlenül ezek az előnyök, hanem például az olyanok mikor az egérbeállítás, gombkiosztás whatever testre van szabva
a játékban egyébként replayszerűen meglehet nézni hogy a csúcstartók pontosan hogyan mentek, vannak érdekes momentumok, de semmi olyan mint amiket általában lehet ezeken látni
-
tomsolo
addikt
SEUM: Speedrunners from Hell - 7,5 USD
Ez egy kicsit magasabb mint a g2a-s ár - cirka 4-500 Ft a difi) de hát megbízhatóbb hely.
-
tomsolo
addikt
Quantum Break: Timeless Collector's Edition - 22 94 USD
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha van akit érdekel:
CDkeys:
Resident Evil 7 - 30,89 euroLive-Die-Respawn
-
bullseye
addikt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #109966 üzenetére
Mindig ilyen képességről álmodtam - a Való Életben
//Aztakutyamindenit: 83 euró!
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Ahahaha, ezt a DLC-t
-
tomsolo
addikt
válasz Bluerainbow #109963 üzenetére
Randa. Optimalizálatlan. A történet elég uncsin és szörnyen érdektelenül indul még úgy is, hogy van magyar nyelv. Majd bundliba, ha nem lesz már mással.
Viszont jelentem, most végeztem a Danganronpa: Trigger Happy Havoc-kel, rettenet mekkora *játék*-ot raktak össze a japánok, PSP minőség ide vagy oda. Elég gyors olvasó vagyok de így is kellet 32 óra a finishez és alig bírtam letenni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #109958 üzenetére
"Az előfizetőkről sem feledkezünk meg, ők három kiemelt, steames alkotás közül kapnak egyet véletlenszerűen (a Tomb Raidert kivettük a listából, a kellemetlenségért elnézést kérünk):
Sacred 3: First Edition
Company of Heroes Anthology
Warhammer 40.000: Dawn of War - Master Collection"kiemelt
djcultúra úr PH! feltöltésének elmúlásának esetére a januári PCGURU-hoz érkező teljes játékok listája pediglen:
Sacred 3: First Edition
Warhammer 40.000: Dawn of War - Master Collection
Risen 3 Titan Lords (NPG kiadás)
X-COM Enemy Unknown
Stronghold 3
GTA Vice City
Men of War Assault Squad GOTY
Lord of the Rings: War in the North
Just Cause 2
Kane and Lynch Dead Men
Tomb Raider Ultimate Collection
Warhammer 40k Dawn of War Master CollectionFarm Expert 2016
Farm Expert 2017
Car Mechanic Simulator 2015
Construction Machines Simulator 2016
Farm Mechanic Simulator 2015
Helicopter 2015 Natural Disasters
Mining Industry Simulator 2015
Truck Mechanic Simulator 2015
Beach Resort Simulatorni
Teljes játékaink két kivételtől eltekintve Steam-aktivációt igényelnek. Ez alól csak a Tomb Raider: Ultimate Edition (TR1-től az Underworldig az összes részt tartalmazza) és a GTA: Vice City kivételek (ez utóbbi cím már kétszer is szerepelt a felhozatalban, de népszerűsége miatt most is bekerült).
tl;dr: Avas bundli maradékot szórtak a Gurusok orra alá Cenegáék, és szegények próbálnak jó képet vágni hozzá. Maradjunk annyiban, hogy ezért nem fogják megrohanni az újságárust.
ui: Cenega / 1C egyébként is elmehetne a fenébe a MoWAS1 szanaszéjjel szórásával, csak a sorozat rossz hírét keltik. Assault Squad egy multi / coop központú önálló kiegészítő, amivel viszont NEM LEHET multizni a Gamespy kimúlása óta.
Men of War Assault Squad 2 viszont Steames multival, 1000-2000 játékossal, hatalmas Steam Workshop mod gyűjteménnyel bír, mindenben szebb-jobb mint elődje, na ezt meg tosznak olcsón adni.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
csgo skin gamblereknek - ha valakinek nem lenne egyertelmu, elrettentés lenne, nem biztatas
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
-
cyberkind
félisten
válasz cskamacska #109948 üzenetére
Elérhető az, és ha már a játék saját topikjában azt javasolják, hogy "okosan" szerezd be, akkor érdemes megfogadni, nekem megvannak az alapok még Steam-re is ami van, sőt sokáig meg is akartam venni csak a fontos DLC-ket de undorító ez ahogy van, úgyhogy kukáztam az ötletet.
-
cskamacska
addikt
válasz [Prolixus] #109942 üzenetére
Azt még hozzátenném, hogy olyan DLC-kről beszéltek aminek darabja 7-10€, soha nem voltak leárazva, és csak 10 / 20 eurós feltöltőkártyával lehet megvenni, amiből biztos marad valami felesleg.
Mass Effect 2-3 DLC-k játékok kiadása után voltak aktuálisak, a szemétre való MMO-szökevény vásárlási rendszer elérhetetlenné tette mindet a legtöbb ember számára."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
TTomax
félisten
Sziasztok! Deus Ex MD-t keresnék,van-e valamerre valami jó ajánlat?Hm..tárgytalan... ez szerintem elég jó ajánlat... [link]
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
i2k
őstag
-
KubanitoS
veterán
válasz [Prolixus] #109942 üzenetére
Overlord unalmas, de szerintem marha fílinges.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #109941 üzenetére
LotSB nekem is a kedvencem (kinek nem?), Kasumi a második. Az Overlord viszont dögunalmas. Na, így hogy "sikerült" megtalálni a közös hangot mindenkivel, szerintem is zárhatjuk a témát.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #109939 üzenetére
Ez egyéni megítélés kérdése, én a LotSB és az Overlord mellett a Kasumi DLC-t szerettem, az összes többi futottak még kategória.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
echterion
nagyúr
válasz [Prolixus] #109939 üzenetére
Értem, végül is egyéni preferencia kérdése a dolog. Én így látom, te úgy és ez így van jól.
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #109937 üzenetére
Gyengébb lenne mint mondjuk a Zaeed? Nem hiszem.
"(#109936) echterion"
Nem akarlak én meggyőzni, azt gondolsz amit akarsz. A hozzászólásom lényege az volt, hogy nem feltétlen úgy van az mindenki szerint, ahogy írod, mármint ami a DLC témát illeti.
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #109891 üzenetére
Ezek se tudják mi a faszt szeretnének, jött email hogy rendelje elő 30% kedvezménnyel a resident evil 7-et
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #109930 üzenetére
Szerintem az Arrival az egyik leggyengébb ME2 DLC, élményben messze elmarad a LotSB-től, de még az Overlord-tól is. Igaz, hogy bizonyos szempontból felvezeti a harmadik részt, de annak az elején kb tíz perc után már a kutya sem foglalkozik vele.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
echterion
nagyúr
válasz [Prolixus] #109934 üzenetére
Sztem ne spoilerezz itt.
A SB a jatékélmény miatt éri meg, az Arrival nélkül is teljesen érthető a sztori. Ne akarj meggyőzni az ellenkezőjéről, mert mindkét esetet kipróbáltam és nekem nem hiányzott.******
-
ayo
veterán
válasz csaba951 #109927 üzenetére
vannak sokkal biztosabb megoldások mint a kattintható kép
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
[Prolixus]
addikt
válasz echterion #109931 üzenetére
Mert változik pár párbeszéd aszerint, hogy játszottad-e vagy sem. Ilyen alapon a Liar of the SB sem lényeges, mert ha nem játszottad, Liara 2 mondatban elmondja, hogy lett belőle Shadow broker. Csakhogy az nagyon nem ugyanaz, mint végigjátszani. Arrival után Shepard bebörtönzése is indokoltabbnak tűnik, tekintve, hogy hány batariant nyírt ki jószándékból.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz csaba951 #109927 üzenetére
"Fejlődj végre tovább"
Úgy beszélsz, mintha létfontosságú lenne a kattintható kép...
Nem, nem az. Akit érdekel, eddig is tudta, hogy miként nyitható meg ezen a speciális, külön szabályokkal és kódolásokkal különcködő fórumon...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
echterion
nagyúr
válasz [Prolixus] #109930 üzenetére
Végülis ja, bár én nem tartottam annyira lényegesnek, mert először enélkül kezdtem bele a hármasba és úgy is érthető volt a dolog, de akkor csapjuk hozzá azt is.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz echterion #109928 üzenetére
Az Arrival konkrétan felvezeti a 3. részt. Az se éppen másodlagos, mellesleg egy kiváló DLC. Szvsz a felsorolásban mindenképpen ott van a helye. Az említetteken kívül a többi tényleg nem olyan fontos.
-
csaba951
veterán
-
Dilikutya
félisten
Ahogy elnézem, ezek nélkül lehet élni. Tudom, hogy van egy valag DLC ezekhez, meg csak Bioware pontokért kaphatók. Így mondjuk rögtön nem érzem hiányosnak a játékot, talán még fel is telepítem egyszer, és ha tetszik, félbehagyom, és beszerzem az elsőt is. De az nem mostanában lesz, amikor ez el lesz indítva.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #109920 üzenetére
Mass Effect 2 DLC-k:
//Azoknak, akik nem tudnák: jobb klikk - "Kép megnyitása új lapon"...
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz oriic #109919 üzenetére
Tényelg (!) nem neked szól, de a Mass Effect 1-2 csak annak nincs még meg, aki tavaly született
-
djculture
félisten
Ez mehet Windowson is ? [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mass Effect 2 - Standard Edition - Ingyenes az On the House program keretén belül.
Live-Die-Respawn
-
djculture
félisten
Mass Effect 2 ingyen az originen
-
i2k
őstag
válasz oriic #109916 üzenetére
Ahogy elnézem ezt a listát, Ferrari már benne van. A cikkben, alulr biggyesztve pedig ott a "leaked" autólista is.
The following cars have been spotted in-game through the debug version of Forza Horizon 3.
1932 Ford De-Luxe Three Window Coupe
1951 Holden FX Sedan
1972 Chrysler Charger E49
1972 Land Rover Series III
1972 Mercedes-Benz 300 SEL 6.3
1973 AMC Gremlin X
1977 AMC Pacer X
1992 Ford Falcon GT
1993 Toyota #1 T100 Baja Truck
1995 Ferrari F50 GT
1995 Mitsubishi Eclipse GSX
1995 Nissan NISMO GT-R LM
2010 Ferrari 599XX
2010 Pagani Zonda R
2011 Lamborghini Sesto Elemento
2016 Honda Civic Type R
2016 Lotus 3-Eleven
2017 Bentley Continental Supersports(sorrendbe raktam)
These cars have also been seen in the game's files, via the unencrypted debug version of the game. Although these are yet to be found within the game itself, they're still likely to appear in future updates.
1956 Porsche 356 A
1956 Porsche 550 Spyder
1959 BMW 507
1969 Lola T70
1970 Porsche 917LH NEW
1971 Chevrolet Vega
1973 Porsche 911 Carrera RS NEW
1982 Porsche 911 Turbo 3.3
1983 Volvo 242 Turbo Evolution
1987 Porsche 959
1989 Porsche 944 Turbo
1995 Porsche 911 GT2 NEW
2003 Porsche Carrera GT
2004 Porsche 911 GT3 (996)
2005 Mercedes-Benz SLR McLaren
2012 Porsche 911 GT2 RS
2012 Porsche 911 GT3 RS 4.0
2012 Porsche Cayenne
2013 Dodge Dart
2014 Porsche 911 Turbo S
2014 Porsche 918 Spyder
2015 Porsche Cayman GTS
2015 Porsche Macan Turbo
2016 Porsche 911 GT3 RS 4.0 NEW
2016 Vauxhall Corsa VXR
2017 Aston Martin DB11(sorrendbe raktam)
We'll keep this updated as and when new vehicles become available, so be sure to bookmark it to keep up to date! If you're looking to get ahold of the game, hit the store link below secure a copy!
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz oriic #109909 üzenetére
Mé' eddig nem volt része a csomagnak a Porsche...?
Végül is, az összes nagy gyártó kaphatna DLC-t...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
djculture
félisten
Microsoft hülyeségeket hülyeségre halmoz:
Forza Horizon 3:
PC-s frissítés csekély 53 gigát nyom, és a játék egy kódolatlan fejlesztői verzióját is tartalmazza, ami véletlenül került ki. Ugyanakkor a mentések elvesznek ha az új verzióval valaki ment. Az egész játokot lekell törölni és újra telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz maross #109897 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Security reason miatt küldtek egy igazoló mailt, amire kattintva hozzáfértem a "Games keys" (vagy mi) oldalamhoz. Aztán meg a licence key-t nem mutatta. Viszont felette, a szövegben ott van az a kulcs, amit utána nem akar mutatni, mert "security reasons"...
Mellékesen: azt vettem észre továbbá, hogy csak a már felhasznált kulcsoknál nem akarja megmutatni, alatta van aktiválatlan kulcsom, azt minden további nélkül felfedte.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #109900 üzenetére
"Warning! This product is region locked and CAN be activated and played in the following countries: Russian Federation, Belarus, Ukraine, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Republic of, Tajikistan, Turkmenistan and Uzbekistan."
Szerintem igen, de jobb, ha te próbálod ki.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #109902 üzenetére
Én se vásárolok ott sose, de tényleg ott van felül a játék címe alatt sárgával kiemelve:
"Warning! This product is region locked and CAN be activated and played in the following countries: Russian Federation, Belarus, Ukraine, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Republic of, Tajikistan, Turkmenistan and Uzbekistan."
Szóval ha nem a fenti országokból vagy, felejtős.(#109904) cyberkind: Az oldalt én sem ismerem, még nézegetni sem szoktam. Csak segíteni akartam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok