Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Hát így 9 pálya után azt kell mondanom, hogy az év játéka nálam a Shadow Tactics.
Az újragondolt Commandos játékmechanika zseniális lett, a pályák, feladatok szintén. A karakterek szuperek lettek, ráadásul beszélgetnek is egymással misszió közben - lásd Dragon Age - így könnyebb nekik szurkolni. A különböző missziókat többféle jelvénnyel is teljesíthetjük, ezek némelyike egymást kizáró feladat igy több nekifutás is kell majd hozzá. A játék nem könnyű még normál fokozaton sem, vannak pályák amiket elsőre örülünk, hogy betudunk fejezni, a játékidővel sem lesz problémànk nekem van olyan pálya amivel 5 órát is elbíbelődtem és nincs meg minden jelvény.(Vannak kitűzők amiket nem is a teljesítésért kapunk hanem ha vmi szokatlant csinálunk.)
A zenék, hangok, szinkron, környezet megvalósítása mind teljesen rendben van, az optimalizálással sincs semmi baj nem kér sokat de cserébe annál többet nyújt.
Mint gondolkodós játék nyilván nem lesz olyan vonzó sokak számára mint egy random elbaszott AAA játék portja, dehát nekik így is van miből válogatni, az igényesebbek viszont elégedetten csettinthetnek.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
djculture
félisten
válasz cyberkind #109198 üzenetére
Nálam is ment rendesen de akkor is a legutolsó patch után amibe kiszedték durván 1.5 giga vrammal kevesebbet eszik ugyanazon beállitással. De a processzor használaton is látszik. Ezért van az hogy sokan gyengébb gépekkel szívnak és ezért szedegetik kifele amint lehet.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy harmadik játékból is kikerült a Denuvo:
Crytek féle The Climb-ből is kivették.
Live-Die-Respawn
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #109191 üzenetére
1. Kinguin is piactér, a CJD, a CDKEYS.com nem: ezek sima szürkék (kb mint a maross.hu )
2. Itt PHn is árulnak Windows kulcsokat, matricával, fejlesztői accal whatever... lehet sírni azokért is.
3. Jelentős részük különféle régiókorlátos ügyeskedéssel beszerzett cuccok - majd biztos sírni fogok a kiadók miatt ezért - más részük bármiből jöhet. A sok lamer - és saját bolt üzemeltető (lásd pl. Punch Club fejlesztő) - által emlegetett "megveszik a darkweben a bankkártya adatot és jól bevásárolnak" abs nem életszerű a digitális javaknál, még az index is gyorsan értékesíthető olcsó eszközökről írt a hatalmas tényfeltáró cikkében.
Ha már szóba került a Punch Club fejlesztő, mekkora sirámot vert ki, hogy jujj a gonosz G2A többszázezer fonttól fosztotta meg, rá egy hétre meg egy dolláros humblibundliba jött ki a szaruk, sőt talán még ingyen is volt azóta.
4. Games Republic azért ment csődbe mert a többi official bolthoz képest sem tudtak általában semmilyen kirívó ajánlatott tenni - elég csak a HB monthly előfizetésért járó 10% kedvezményre gondolni, amelyik bolt nem tud ez alá menni egy új cím esetében az máris hátrányban van.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz micafighter #109185 üzenetére
Ez abszolút igaz, de ott is az volt, hogy 1 piacteres hozzászólásra jutott kb 15 off, ahogy most is megy a szájkarate, pedig senki nem kérte. Bár az is igaz, hogy így biztos nem volt váratlan egy új usernek sem a dolog, mert mindig ott voltak a sípolók.
0 day játékot amúgy sem veszek, a mai világban az eléggé optimista dolog. Pár hónappal később meg már mindenfelé vannak akciók. Aki meg hisz a csodákban, hogy valami azonnal 50%-ot kap, az valószínűleg ugyanúgy elhiszi, hogy a jocóplázán 5k-ért eredeti air max-et vesz...
Nekem eddig 100%-os a mérlegem, igaz javarészt MMO-kat vettem + gamecardokat. Plusz valamennyi régebbi játékot - 6+ hónapos -.
Részemről mindenki abban hisz amiben akar, engem nem kell meggyőznie senkinek, csak már baromi unalmas az, hogy mindig előjön ez a téma.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #109187 üzenetére
Mert a Kinguin(lehet náluk venni Windows 10 Pro-t 26 euróért, ami még newegg-hez képest is szolid 30000-el olcsóbb, mint a legális változat ), a G2Play(élnek azok még? onnan hívták vissza legelőször nagy mennyiségben a CoD6 kulcsait), meg a mmoga.de(ami csak mellékállásban csinálja a key bizniszt, a fő profil MMO játékpénz és beváltó kódok seftelése, ami minden létező EULA-ban szigorúan tiltott) piactér? (cdkeys-t direkt nem említem, mert abból hari lesz)
A dolog vége mégis az, hogy csak szürkéből lehet olcsóbban tömni a hörcsögöt 0-day, nem is beszélve arról, hogy deal vadászni macerás meló, kulcsosoknál meg mindig olcsóbb a bolti árnál, és ezért sokan engedékenyebbek a kúcsbótok irányában, mellékhatások tekintetében meg inkább ne is beszéljünk róla, 10 fogorvosból 11 ajánlotta, hát ott vannak a rivjúk alatta, meg még az én fogam is eddig még mindig tisztíccsa, és szájpenészt sem kaptam tőle.
Pedig jön még kutyára faszkorbács:
Games Republic store is going down before the end of 2016
Az olcsó szürkék előretörésével a legit kisebb oldalaktól(értsd: minden ami nem Steam / GoG / Uplay / Origin) simán búcsút inthetünk, és egyáltalán nem biztos, hogy az itthoni(de részben már Lengyelországban és a Oroszországban is érezni) dobozos játékok megdrágulásának nincs köze a cédékúcsbótok elszemtelenedéséhez.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
oriic
HÁZIGAZDA
6 hónapja fizetés nélkül? Mennyi kell még vajon hogy végleg csődbe menjen a cég?
Live-Die-Respawn
-
[Prolixus]
addikt
válasz micafighter #109183 üzenetére
Plusz nem a játékkészítőkkel cseszel ki, ha éppen olyan kulcsot veszel ami után nekik kell visszatéríteni a lopott kártyával történt vásárlásokat. Ilyen Ubisoft kaliberű förtelmek játékainál nem érdekel, még meg is érdemlik, de indie játékhoz tartozó kulcsot már csak ezért sem vennék soha ilyen bolhapiacon.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
micafighter
nagyúr
válasz CactuS #109175 üzenetére
Nem a G2a meg egyéb piacterek miatt kellett amúgy a külön topic, hanem azért mert a bestbuy topicban 20hszböl 1-2ben volt bestbuy. Plusz volt a 20bol olyan 5-10 "böffenet" amit a fórum szintén szakmai hozzászólásnak számolt mert ott volt a topic, de nem biztos hogy egy ,,ingyen se kéne" hsz szakmai minősítést érdemel.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz micafighter #109183 üzenetére
Főleg, hogy a bolt hivatalos eladó, így legrosszabb esetben a kiadóval megtudod beszélni, viszont g2a számlával csak kinevetnének.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Dilikutya
félisten
válasz Lackki #109181 üzenetére
BKK bérletet csak emiatt veszel? Feltételezem, Media Markt felé sem csak azért jársz, hogy 1000Ft-tal olcsóbban vegyél játékot. Amúgy szerintem ez bármelyik kiadóval lerendezhető e-mail és telefon útján.
Nekem a Warner külföldről lazán küldte a Steam kulcsot az Arkham Asylum-hoz, amikor a dobozost nem fogadta el a rendszer a G4WL kukázásakor. Még blokkot se kértek. Szerencsére, mert a játékot még évekkel korábban vettem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Lackki #109177 üzenetére
Ezt most úgy mondod, mintha ugyanakkora eséllyel vennél defektes játékot a Media Markt-ban, mint Kalányosi Rozalindánál a bolhapiacon. Arról meg egyébként sem a MM tehet, ha a szarrágó raktáros vagy műszaki eladó kilopja a kulcsot, és este már a hardveraprón van. Viszont ezeket te ingyen elintézheted a kiadóval, hisz tiéd a rossz kód és a számla/blokk is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #109171 üzenetére
A hardverapró nem akar boltnak tűnni, aki ott vásárol, szerintem tudja, hogy van kockázata. Személy szerint a magyar sefterben kevésbé bízok meg, mint pl. egy ebay-es kínaiban. A G2A és társai viszont nem reklámozzák, hogy megszívhatod, a shield is csak egy pipa. Aki csak odatéved, simán hiheti, hogy rendes bolt. Bolhapiacot linkelgetni jó vételként meg vicces. Idetéved valaki, aki nem rendszeres hörcsög, aztán belenyúl egy 0day féláras játékba, amit természetesen el is bukik, az utána az életbe nem vesz eredeti játékot. Thaiföldön sem kurvázol többet, ha rögtön az elsőnek töke volt.
-
NyMRooD
őstag
válasz morfondőr #109174 üzenetére
Persze, ez rendben is van, vagyis lenne, ha jobban kommunikálnák azt, hogy ha nem veszel shieldet megszívhatod mert mi egy market vagyunk és nem vállalunk anélkül felelősséget. A hardveraprón ez egyértelmű, a g2a-n meg társain viszont nem (lásd az itteni hozzászólásokat, nagyon sokan nincsenek tisztában vele).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz morfondőr #109174 üzenetére
Szerintem is így van, viszont "jelenleg" páran azt élvezik, hogy minden link után nyomják a saját kis monológjukat. Emiatt kell már +1 topikot követni. Ha lenne piactér topik játékoknak, akkor ott is tolnák, szóval mindegy...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
morfondőr
őstag
válasz NyMRooD #109172 üzenetére
Azt mindenki elfelejti, hogy ez bolhapiac! Bárhol átverhetik az embert, mindenki találkozott már olyan sztorival, hogy az ájfónos dobozban egy darab fa volt, és hasonlók! Nem azért fizetsz, hogy jó kódot kapjál, hanem azért, hogy ha rossz kódot kapsz, akkor visszakapod az árát. A postán is fizetsz értékbiztosítást, ha elveszik a csomagod, akkor megtérítik. Ha nem fizetsz és úgy keverik el, akkor meg megszívtad. Mindenki el tudja dönteni, hogy milyen kockázatokat vállal, fizet-e a biztonságért, vagy bevállalja, hogy lesz, ami lesz. Én úgy vagyok vele, hogy ha az összes játékot, amit kulcsboltból vettem, hivatalos forrásból szereztem volna be, akkor egy 30k-val biztos többet fizettem volna már összesen. Ha bebuknék most egy 4-5k-s játékot, még mindig beljebb vagyok. Ennek ellenére ha hivatalos boltban hasonló árban van, vagy csak kicsit drágább, akkor azt választom, de ha kulcsboltban fele annyi, akkor én sem vagyok a pénztárcám ellensége!
A hangsúly azon van, hogy mindenki saját felelősségére vásároljon! Felesleges máglyán elégetni azt, aki kulcsboltból vásárol és a kulcsboltot sem kell az egekbe magasztalni!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Marci79
senior tag
-
-
Dilikutya
félisten
válasz szami777 #109169 üzenetére
Start!
Én elfogadom, hogy valaki eredeti játékot akar, de drága a normál bolti ár, és nem akar várni, amíg ott olcsóbb lesz. De ne csináljunk már úgy, hogy milyen kva jó része a szolgáltatásnak az, hogy külön fizetned kell azért, hogy ha átvernek, biztosan kártalanítva legyél.
-
szami777
addikt
válasz petymeg #109168 üzenetére
"magam sem tudom miért."
Nyilván azért, mert nehogy már azért is külön fizetni kelljen, hogy a kulcs működjön és ha nem, tuti visszakapjad a pénzed.
Pedig sajnos ezért kell fizessél ott."Kussmá és ne szidd a g2a-t" kommentek 3..2..1...
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
petymeg
addikt
válasz morfondőr #109164 üzenetére
Most először nem vettem shieldet, magam sem tudom miért. 4000 Ft-os játék, szóval nem egy nagy érvágás.
Visszaírtak, h mivel paypalon is indítottam egy reklamációt, onnan fogom megkapni. Ha igaz.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
bullseye
addikt
Steam Inventory Helper másnál is használhatatlan a frissítés óta?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
morfondőr
őstag
válasz petymeg #109160 üzenetére
Shield-et vettél hozzá? Ha igen, akkor a support tuti segíteni fog, ha nem, akkor is meg lehet próbálni írni nekik, hogy a seller nem válaszolt és tudnak-e segíteni. Hallottam már olyanról, hogy shield nélkül is vissza utalták az árat.
Nekem is volt pár hete, egy kb. 500 ft-os játéknál használt kulcsot kaptam (shield nélkül, mert az drágább lett volna, mint a játék). Írtam az eladónak, aki pár óra után válaszolt, hogy vissza küldi a pénzt. Pár nap után meg is jött a teljes összeg (a játék ára + a fee is). Nagyobb értékű játéknál érdemes a shield-ért fizetni, mert ha ilyen van, akkor többé-kevésbé védve vagy. Meg ha csak kicsivel olcsóbb, mint egy hivatalos boltban, akkor inkább az utóbbit kell választani.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
G2A-n vettem egy steames cd kulcsot, ami nem volt jó. Jeleztem a G2A-n és a paypalon is, hogy fizessék vissza, eddig semmi. Szerintetek van esély rá hogy visszakapom az árat, vagy megszívtam? Vasárnap történt.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Hokunda
senior tag
Nem tudom, hogy tömeges-e de steam ma dobott -25%os kupont a Nitroplus Blasterz: Heroines Infinite Duelre, ha valakit érdekel átküldöm a cuccot, elég friss megjelenésű a játék.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Bundlicsillag Dollar Dash bundli
1 játék €1.09
4 játék €3.39
8 játék €5.69Noha majd mindegyik volt már bundliba, azért nem olyan rossz címek ezért :
Lichdom, A Story About My Uncle, Deponia, Broken Sword 5Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
warcat
veterán
Redditen megy a találgatás,hogy köze van-e hozzá a Civ VI elárazásnak,a hír szerint csak simán a főnökség nem elégedett az elért eredményekkel és mivel nem is várható előrelépés a közeljövőben, év végén zárnak
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
cyberkind
félisten
Megnéztem én is a Sparba milyen játékok voltak, már csak 3 volt de jól át lett túrva a Gamestar-os rész.
Mtero Redux, Saints Row 4 meg a Serious Sam 3. -
i2k
őstag
válasz Csapoati #109150 üzenetére
Annyiért is drága az az újság...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #109149 üzenetére
5 font az 1850 Ft, tehát 150 az újság. Annyit megér.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #109144 üzenetére
Helyi Sparban kettő darab rendes bolti dobozos Alien Isolation Nostromo Edition, egy Game Mania gazdaságos Dark Souls Prepare To Die Edition, meg egy import 80 zlotyis Wolfenstein: The Old Blood kiadás kallódott.
Wolfensteinre majdnem ráizgultam, de egyrészt az alapjátékhoz egy éve nem nyúltam, másrészt The Old Blood már tavaly volt 5 fontért, talán lesz megint. Persze a Bethesda árait ismerve lehet nem lesz többet olyan, teljesen dilis dolog, hogy a régi címei 5 éve(!) olcsóbbak voltak, mint a mostani leárazásokban.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
A helyi Relayben csak pár db Gamestar volt, de egy old bloodosat behuztam, az újsággal együtt megér 2000 Ft-ot (mondjuk Pillarsért mentem, de 3 helyen se találtam). Már csak egy alapjátékot kell behúzni olcsón vhonnan. (tudom, hogy standalone az Old Blood, de na).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
cyberkind
félisten
5 év börtön járhat az aimbotért Dél-Koreában. Az mondjuk mindenképp jó, hogy a tetves csalókat szigorúbban akarják büntetni, kár, hogy csak ott és csak így mert rohadék és undorító dolog ez a csalás.
-
sagem
addikt
Ja, bár azt hozzáteszem, hogy a Witcheres csak legenda vagy legalábbis lottó ötös kell, hogy találj (gondolom a többi nagy névvel is ez a helyzet..). Ma négy nagyobb újságosnál is megnéztem, mindegyik azt mondta olyat nem is kapott..Amik meg voltak nekik, hagyjuk, Im Breed maradt egyiknél, másiknál volt legalább egy normális játék, a Wolfenstein: The Old Blood, de az meg már megvan.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
djculture
félisten
gamestar újságban dobozos játékok:
The Witcher III: Wild Hunt, a Middle-Earth: Shadow of Mordor, vagy a Pillards of Eternity és egyebek:- Baldur's Gate Enhanced Edition
- Icewind Dale Enhanced Edition
- Dishonored Game of the Year Edition
- Serious Sam 3
- Warhammer 40K: Dawn of War II
- Wolfenstein: The New Order
- Wolfenstein: The Old Blood
- Alien Isolation Nostromo Edition
- Civilization V
- Dark Souls II
- Sleeping Dogs
- Fallout: New Vegas
- Hitman Absolution
- Borderlands[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érint:
"Tales of Berseria Demo Launches January 10"
Live-Die-Respawn
-
NyMRooD
őstag
Úgy látszik Ubi egy picit megkavarta a calendart és ma a 300 játék helyett a holnapra tervezett watch_dogs2 wallpapert adta, bár lehet ez a vigaszdíj
-
CactuS
Arcképgyáros
Ezt gondoltam. Manapság az ingyenes +1 sorokat leszámítva nem nagyon van olyan játék, aminél pluszos a dolog. A B verzió, hog van 150 account és multireg, kipörgetve az ingyenes játékokkal.
-
Agyzuzo
addikt
Gondoltam vagánykodok itt a másik topikgazdának, de sajnos mióta átléptem az 1500 EUR-t nekem már csak ennyit ír ki: KATT
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Źşë'
addikt
pewpew átlépte azt a bizonyos bűvös számot, és még mindig aktív hangember
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
eami
veterán
válasz cskamacska #109136 üzenetére
te kis illúzióromboló amúgy ott a pont
-
cskamacska
addikt
válasz CactuS #109134 üzenetére
Azért mielőtt szívbajt kapnánk az összegtől, meg kell jegyezni, hogy eaminek mégiscsak 4919 játék után jött össze. Ezt bundliból akkor sem lehet összekaparni, ha minden létezőt megveszel, a bottal se kategóriásakat különösen, ehhez masszívan kellett neki gyűjtenie "drágán" is évekre visszamenőleg. A visszacsordogáló kártyapénz inkább jelképes köszönet, mint lottó főnyeremény.
-
eami
veterán
válasz CactuS #109134 üzenetére
évek alatt... még amikor beta volt a steam market akkor kezdtem. akkoriban még simán €0.7 - €1 körül mentek a sima kártyák darabjai. Utoljára hónapokkal ezelőtt néztem, akkor €900 felett volt az eladás, de a vétel is olyan €200 körül. Jó ideje viszont az enhancedsteam nem képes összesíteni hogy hol tartok, ezért az €1000 csak tipp volt.
szóval simán hihető hogy tomsolo eddig ennyiért adott el kártyákat és biztos lesz az még több is.
persze refund masterként ennyi tuti nem fog kipottyanni
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
-
djculture
félisten
Ekkora halat fogtam effektus
-
tomsolo
addikt
válasz Balesz1899 #109126 üzenetére
Az a kifarmolt kártya, ez meg az eladott
-
tomsolo
addikt
Hahaha, ezt a reviewt:
"This game made my wife fat."
-
őstag
-
-
tomsolo
addikt
1 500 kártya után a helyzet: 102,89 euró
Vissza van még 1500 + egy kicsi mert közbe vettem játékokat is
-
i2k
őstag
Blood Steve-nél végem lett mára, kösz
Jó pár éve már, hogy használjuk SG-n...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
warcat
veterán
De a linkelt topikban le van írva a lényeg: a legfontosabb,hogy megjelenéskor védve legyen a játék,legalább egy-két hónapig lehetőleg,hogy Blood Steve-nek ne 3 kattintásba kerüljön "beszerezni",ráadásul akadályozza a modolást.
EA: It's in the crate!
-
Frod
addikt
én is hasonlóan vagyok vele, bár sokadjára meguntam a pályákat, plusz úgy látom durva mértékben zuhant a játékosszám. (két hete talán nightmare szervert akartam keresni esti órákban és kidobott 3-4 db-ot, összesen! - ennek fele természetesen jelszavas volt)
alapvetően pedig a loot-rendszer volt az ami teljesen elvette a kedvemet a további próbálkozásoktól. azt már megszoktam, hogy kisebb szinten, és tome/grimoire nélkül semmi értelmes nem jön, de amikor egyszer volt szerencsém egy nagyon jó partihoz, asszem cataclyst szinten farmoltunk, annyi bónuszt szedtünk össze, hogy a végén jószerivel nem is volt alapkocka a dobásnál, erre ilyen zöld tárgyakat dobált végig. na ott mondtam, hogy elmennek ezek a p***ba.
de a húsdaráló hatalmas élmény a játékban, egyáltalán nem bánom, hogy megvettem és ennyi időt beleraktam.Do you see the white shadow?
-
nagyúr
válasz oriic #109103 üzenetére
Amugy szvsz azért szedik ki, hogy ne legyen vele macera... ezeket a játékokat feltörték amikor volt a Doom trial leak, gondolom nem akarnak vele többet szórakozni.
Attól még a most megjelenőkben maradni fog, meg azokban amiket nem törtek fel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz cyberkind #109109 üzenetére
Mázlid van, ha olyan helyen laksz, ahol soha nem szakadozik a neted. (Feltéve ha olyan játékról beszélünk, ami alapvetően SP és amúgy nem kéne hozzá net).
-
betyarr
veterán
olyat itt lehet,hogy kinek mi a best of öt játéka?
-
nagyúr
-
Hokunda
senior tag
Idle Master másnál működik? A klienshez nem sikerül csatlakoznia és a jelszó 1000%san jó.
-
válasz djculture #109107 üzenetére
Nem is vettem, volt. Akkor aktivalom a jatekom amikor jatszanek is vele. Tobb sebbol is verzik ez az egesz sztori, kezdve azzal, hogy miert bantottak a mar kint levo kulcsokat, folytatva azzal, hogy mi az istenert DUPLICATE, es nem invalid. Arrol ne is beszeljunk hogy leszedték steamrol, mert nem profitabilis....ki hallott meg ilyet a fent levo kismillio jatekbol? csomobol par darabot adtak el, gondolom "nem ker enni" a kezdeti koltségek utan.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz oriic #109099 üzenetére
Az a baj ezekkel a védelmekkel, hogy általában azokat sz*patja hosszútávon, akik legálisan megvették a játékot. Ott volt a StarForce is, amit végül ugyanúgy megkerültek, azok akik megvették meg szívtak vele, ha kicsit gyengébb volt a CD meghajtójuk. Az online DRM rendszerek is csak a megvásárolt játékosokat problémája, ha éppen nincs autentikációs szerver....
Szerintem ami jó azt úgyis megveszik az emberek, ami meg sz*r, azt akkor sem, ha denuvo van rajta.
-
Źşë'
addikt
én a vermintide-ot imádom a monotonitása ellenére is (mondjuk a l4d-el is így vagyok), szünetre teszem és pár hónap múlva előveszem akkor megint végig tolom a mapokat és ugyanúgy élvezem mint első nekifutásra!
engem baromira megragadt a játék hangulata, még így is hogy l4d-re hajaz egy egyedi játéknak fogom fel és minden elismerésem a készítőké, hangmérnököké ill szinkronszínészeké"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #109101 üzenetére
Ha minden okés lenne vele, nem vennék ki szerintem a játékokból.
Live-Die-Respawn
-
djculture
félisten
válasz oriic #109099 üzenetére
Mivel rájöttek hogy ehhez egy kulcsszervert fenntartani örökké nem fognak tudni, ha megáll a szerver meg egyik ilyen játék se fog indulni. De ezt már ecseteltem... Maximum arra jó hogy kiadják vele egy darabig üzemeltetik a kulcsszervert hozzá utána kipatchelik hogy ne egyen állandó erőforrást a kiadónak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest