-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bukik a Denuvo? Doom-ból is kivették.
Live-Die-Respawn
-
Agyzuzo
addikt
válasz cyberkind #109097 üzenetére
Nem, mert a végén nyoma marad a youtube log-ban. Így is gáz hogy legalább 4 videójába belenéztem mielőtt elkönyveltem hogy még egyszer nem, mert csak gyilkos indulataim támadnának.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cyberkind
félisten
Nem akartok segíteni Pjúdinak, hogy minél előbb törölje a csatornáját, én tegnap iratkoztam fel, és szerencsére már kevesebb mint 100k kell a csodához.
-
Frod
addikt
én linkeltem ki, de nekem sem jött semmi. mondhatnám, hogy a "f*sznak hirdetik meg, ha úgyis csak a videósok kapnak belőle".
egyet értek az általad elmondott dolgokkal, sajnos az egész tök olyannak néz ki amit egyszer végignyomsz és csókolom - mondom ezt úgy, hogy a tök ugyanilyen Vermintide-ban van már 60 órám.
még kiegészíteném pár dologgal azért:
- 8. szintnél oldod fel az utolsó képességét a kasztoknak, de a béta alapján ezt egy küldetés alapján tudják hozni. (mi a francnak akkor az egész fejlődösdi???)
- plusz a legfőbb gondom: a csöves genestealer-ek. nem bírom őket, lehetett volna más ellenfél. vagy teljesen, vagy pluszban még.
- elvileg már nem ismételgetik annyira magukat, mint ami kijött hivatalos 17 perces gameplay, na ott nagyon idegesítő volt, de a béta felvételek alapján, már csak minimálisat dumálnak.Do you see the white shadow?
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #109068 üzenetére
Magyarok sem jobbak, de itt tán a facse jobban dívik:
Gyorsan fejezzük is be, mert belinkelek egy beszt of Kasza Tibit, aztán lesz itt nemulass..
ben, ZsZso: Van ennek topikja, a [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Itt jól ki lehet élni a Hardvateraprón keletkezett frusztrációt.Skullwipe: Ubisoft rendszere továbbra is rettenet defektes, mostanában ilyen üzenetekkel bizél
Log in - You have been logged out of Uplay due to inactivity, Please re-enter your Uplay password in order to sign in again.
Uhh, Steamnek mikor is adtam meg a jelszavamat utoljára? Mikor újratelepítettem a rendszert tavaly nyáron?
De az se semmi mikor random böngészek a Uplay kliensen belül, bejön a netes frontendről ismert bejelentkezési ablak, és nem megy el újratöltés után sem.Ennek okán a Steam és a GoG Galaxy(mely legkésőbb jött ki, béta is még, de egy takaros és könnyen használható klienst dobtak össze a polákok, míg a nagy kiadók évekkel később is orrukkal vakarják a seggüket ) kliensén kívül nem is tudom a többit komolyan venni, az egyéb játékaim már félig veszteséglistán vannak.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
Źşë'
addikt
válasz tomsolo #109089 üzenetére
gmg-n már régóta ennyi, és sztem egész jó ár lenne érte, de én speciel valahogy meggondoltam magam a gameplay videók után, az egész megvalósítása valahogy kirí a saját elképzelésemből - valaki még egy/pár hónapja belinkelte ide a nyílt bétát, na akkor gyorsan jelentkeztem is rá, de nem jött kulcs..
trailerek után megtetszett, de a botok amennyire buták meg ismétlik egymás után a mondatokat ill. az animációk se annyira faszák- meg a küldetések sem igényelnek sok tehetséget, nem is beszélve a harcrendszerről, sztem nagyon béna - egy free weekend alkalmával kipróbálom majd"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #109088 üzenetére
Point'n'click-ről jut eszembe, hogy jöhetne már egy digitális Stupid Invaders nagy felbontással. Ha jól emlékszem, az eredeti 640*480-at tud csak, az kicsit karcsú ma már.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tomsolo
addikt
Szépen mennek le a meg nem jelent/eltolt Deathwing árak:
Gamersgate
Space Hulk Deatwing - 20,99 GBP
Greenmangaming:
Space Hulk Deatwing[ - 20,57 GBP
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
Ez nagyon jópofának tűnik, ment is a wishre.
-
Skullwipe
senior tag
A ubi nagyon összekavarta a dolgokat, nálam eltűnt több játék is amit beszereztem tőlük, theme hospital, wing commander amikre biztos emlékszem, csak azokat látom amiket a 30 alatt bekattintottam. Nem a rejtettben sincs csak egy divison beta, de a többit biztos elvették.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sixpak
nagyúr
Mafia 3-nak nincs topikja?
Na mindegy, ha valaki tolja innen attól kérdem, hogy jöttek-e tapaszok a játékhoz és a teljesítményproblémák fennállnak-e még?
Nyilván nem az érdekel, hogy gtx 1080 sli+ félmilliós cpu-val hogyan fut, hanem közepesebb gépeken.
Egy itteni kollégánál láttam 5000 alatt, elgondolkodtam a dolgon.
De ha szarul fut ( és szarul néz ki), akkor jegelem...
Köszi.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dilikutya
félisten
válasz CactuS #109075 üzenetére
Egyébként nem elképzelhetetlen a dolog, CPU-ban nincs akkora fejlődés, egy Radeon 7970-en meg az új Deus Ex is szépen megy, és az is 4 éves kártya már. Igaz, az csúcskártya, a GTX1070 meg nem ugyanaz a kategória. 5 év és 1440p kizárva, meg a minden is, de 1080p-ben 4 év múlva még életképes lesz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Gerr'y
senior tag
válasz micafighter #109079 üzenetére
Van hozza demo? Szuper, este kiprobalom.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz DrTechnoid #109072 üzenetére
Ha így gondolod, akkor rossz helyen tetted meg a szükséges lépéseket. Meg kell találni a szabályzat azon részeit, aminek nem tesz eleget és jelenteni egy moderátornak. Az, hogy ide bepötyögted csak hangulat(/flém)keltésre jó.
Ne haragudj ben, nem akarlak bántani, de nap mint nap lehet idióta hirdetéseket találni a hardveraprón és az átlag ide járó topiklakónak pont nincs szüksége arra, hogy kiválogassák neki a kiemelkedően tapló bejegyzéseket. Erre a célra lehetne készíteni egy topikot (ha még nincs) és oda járni dühöngeni [ha a szabályzat megengedi]. Biztos lenne rá kereslet.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Mr.Csizmás #109074 üzenetére
Engem csak egy garancia érdekelne tőle: hogy garantáltan minden játékot futtatni fog - ne legyünk maximalisták - 1080p-ben maxon a következő 4 évben. Mondjuk azt nem írta hány FPSsel, lehet 5-10 FPSre gondolt.
Mondjuk ez a gép istenes azokhoz képest, amit a jófogáson hirdetni szoktak (az ártól most tekintsünk el). Ott azért tényleg vannak extrém muzeális értékű dolgok, amikről nem hiszed el, hogy valódi hirdetés, inkább troll/polgárpukkasztó poénok. (Bár a tápot nem ismerem, hogy mennyire fogja kinyírni a cuccokat)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mr.Csizmás
titán
válasz DrTechnoid #109072 üzenetére
átjött a jófogásról na szakértő közönség úgyis skippeli, vagy körberöhögi
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #109061 üzenetére
Azért mert már a jó isten is ezt adja a vga kártyáihoz meg alaplapjaihoz hogy szabaduljon a szeméttől a kiadó. Sőt egyik jó barátom tv-hez is kapott egyet a fekete pénteken valamelyik webáruháztól. Elértéktelenedett ez a játék ami nem csoda. Nagyon szopás annak lesz szerintem aki sp-s verziót vett, nem hiszem hogy túlzottan költene rá a kiadó..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az ilyen hirdetőket nem kéne kib@szni az oldalról a hirdetésükkel együtt? Ez a verda még a legdurvább jóindulattal sem felel meg ennek az állításnak : " Az elkövetkezendő négy-öt évben minden játékot képes lesz maximálisan futtatni 1080p és 1440p-ben is. " Tudom-tudom hogy a negativ reklám is reklám, de ilyeneknek nem kéne rontani itt a levegőt PH!-n.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
-
arty
veterán
válasz Dilikutya #109069 üzenetére
egen, nem ők a hülyék, akik napi óra melóval (bohóckodással) megkeresik amit én 8+ órában....
sőt, mondhatjuk, hogy zsenik(pedig tényleg nézhetetlen szemét, amit tomsolo belinkelt )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #109068 üzenetére
Lehet, hogy kretének, de a csatorna százmilliós nézettségéből azért szerintem egész tűrhető reklámbevételeik lehetnek. Én most is leszarom, ki mit gondol rólam, hát még ha ilyen potyakeresetem is lenne.
-
tomsolo
addikt
Ezek gondolom csont nélkül veszik a PISA felmérőt
-
Dilikutya
félisten
-
warcat
veterán
válasz Dilikutya #109064 üzenetére
Túl van már tolva ez a fujjogás, 3000 forintért tisztes iparosmunka remek zenékkel és 60-as évek hangulatával,ennyiért csak akkor nem ajánlható ha abszolút nem kedveled a stílust de akkor meg miről beszélünk...
A fegyverek hangja,hatása, a gunplay remek, kellően véres/brutális de azért nem paradicsomléreklám.
Ami agyonvágja az az,hogy nagyon repetitív egy idő után - ellen kell állni a kísértésnek,hogy mindent kimaxolj és szépen egy bosszúállós interaktív filmként tolni.A kinek hogy futhoz meg nem akarok hozzászólni,nyilván mindenki maga felel érte,nem titok már ennyi idő után.
Az árát meg az erősen pánikoló kiadó okozta szerintem,nem fogyott alapból sem amennyire tervezték preorderben,aztán a port miatti iszonyú negatív értékelési hullám tovább nyomta lefelé
.
Gyorsan kiszórták hardverek mellé és ugye 50-60k körüli alaplapokhoz már járt pl a kupon, ami messze nem egy gtx 1070-80 szintje (értsd: jóval több jut belőle az apróhirdetésekbe)[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Dilikutya
félisten
válasz csaba951 #109062 üzenetére
Nem hinném, hogy technikai problémák miatt ilyen olcsó. Voltak ennél rosszabb portok, azoknak sem ment le az ára 2 hónap alatt. VGA kupon sem indokolja a dolgot, én biztos nem adnék érte egy vasat se.
-
csaba951
veterán
válasz betyarr #109057 üzenetére
Elmebeteg dolog!
Nem elég, hogy elmész a kínai piacra, de még a pénztárcád felett való ellenőrzést is átengeded az árusnak.G2A
Rendkívül kreatívak a különböző jutalékok felszámításában. Pl. ha G2A Wallet-en keresztül fizetsz (nem kell semmi pénzt feltölteni), és itt választod ki a PayPal-t (G2A shiled-et kikapcsolni!), akkor kisebb jutalékot vonnak, mintha rögtön a PayPal fizetést választottad volna.Mafia III - nekem így 11,24 USD lett. Ez tényleg lol egy 2 hónapos játékért! Előrendelő/premierkor vásárlóknak részvétem!
-
betyarr
veterán
g2a walletben mennyire szerencsés megadni (shield nélkül) bankkártya adatokat?
-
tomsolo
addikt
Groupees coinok hogy állnak?
Brigadort adnak a mostani zene bundléhoz 10 dollárnál
-
tomsolo
addikt
jajaja
és nincs ea, preorder, dlc fiszem faszom, rendes demo volt hozzá azt megjelent, amikorra igérték kb nulla buggal, optimalizáltan, ahogy kell.
Egyébként érdemes a hangot japánra állítani, nagyon jó a szinkron
-
ayo
veterán
Shadow Tactics az év legnagyobb meglepetése számomra, 0.6 óra után be is zsákoltam. szerintem lassan 20 éve nem játszottam ennyire jó taktikai játékkal. Grafika baromi szép, játékmenet már a demó első pár percében élvezetes és mellesleg itt a példa, hogy vannak még emberek akik képesek kiadni egy játékot bugmentesen. Igazi hiánypótló cucc, a minőségről pedig a Daedalic Entertainment gondoskodott, szóval szerintem a demót mindenki szedje, óriási, megéri a pénzét.
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
tomsolo
addikt
Egyébként Shadow Tactics-et már 6 rugó körül be lehet szerezni steamre - kinguin(kuponnl 20.85 ojró).
Tippre a nuveemes kulcsot árulják, ott ugyanis 64 reál a braziloknak.
-
tomsolo
addikt
MAFIA 3 10 euró alatt van a g2a paypal sale oldalán.
ROFL.
-
alratar
addikt
válasz cskamacska #109047 üzenetére
Ha már Ubi
http://www.gamestar.hu/hir/ubi-30-assassins-creed-3-uplay-torles-221379.html10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
cskamacska
addikt
válasz maross #108998 üzenetére
Ahhoz érjen valamit, az nem árt, ha a játék nem kimondottan bundli szemét.
2009-es Wolfenstein-ért azért adnak ki 50-80 ezer forintokat, mert viszonylag tisztességes FPS, amellett hogy csak ajándék formában maradt fenn még amennyi. Digital Homicides játékokat 5 év múlva sem fogják keresni, legfeljebb ha Jim Fucking Sterling Son lenyomja népszerűségben a PewdiePie-t, és ennek örömére 2 órás halotti beszédet tart felettük.már
Ubisoft oldalai továbbra is alulról kenegetik a használhatatlan falrakás hátárát. Mind a Club főoldal, mind a calendar random kidobálgat, minden második lapon kéri a belépési adatokat. Nem csak most, ez már ősi román szokás náluk.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Vertigo18
addikt
Igen, mind a kettő ugyanoda visz...
"502 - Bad gateway"!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
nagyúr
Ugyanoda visz a Calendar is most.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dilikutya
félisten
válasz eszement24 #109041 üzenetére
Nem kell a Calendar, mert ez UBI30-as játék (is). Amúgy a Calendar oldaluk szörnyen lassú vacak.
-
szami777
addikt
Nem kell hozzá a Calendar.
Uplaybe belépsz és ott hozzáadod.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Źşë'
addikt
most már oké nálam (AC III)
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
eszement24
aktív tag
Csak én nem bírom kibontani a mai Ubi calendart órák óta?
-
Dilikutya
félisten
Ingyenes karácsonyi DLC jön az aktuális Hitman első évadához jövő héten.
-
tomsolo
addikt
Sornövelésre:
Metamorphabet 0.01 USDUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
Nagyon jó cucc ez Shadow Tactics.
Abszolút nem bánom, hogy megvettem, Commandos feeling eléggé rendbe van.
Megjelentek a kulcsai a szürke oldalakon is, cirka 28 ojrótól indul
-
tomsolo
addikt
Nagyon jó cucc ez Shadow Tactics.
Abszolút nem bánom, hogy megvettem, Commandos feeling eléggé rendbe van.
-
i2k
őstag
válasz Balion #109033 üzenetére
Ha félsz a szülőktől, miért nem kéred haver címére?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Balion
senior tag
válasz micafighter #109032 üzenetére
Köszönöm szépen, az úgy még bele fér
-
Balion
senior tag
Aki rendelt már konzolvilágtól, meg tudja mondani, hogy milyen csomagolásban küldik? Látható, hogy mi van a csomagban? Rá van írva a dobozra?
-
tomsolo
addikt
válasz DrTechnoid #109027 üzenetére
Te akkor egy pénzes strucc vagy.
-
djculture
félisten
válasz DrTechnoid #109027 üzenetére
Ilyet nem irtam
-
őstag
Én nem bírtam ki, megvettem 11eur-ért.Akkor most én egy utolsó ócska ember vagyok?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
válasz djculture #109024 üzenetére
Az hogy en mennyit koltok steamen vajmi kevesbe kotodik ahhoz, hogy te mekkora hulyesegeket irsz ide. És ha konkretan erdekel, nem lepi at a havi 5000 forintot az idei evben, szoval még a terelesed is hulyeseg.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz djculture #109019 üzenetére
Komolyan, ennyire hiteltelen hozzaszolast eletemben nem lattam. Mi kozod van ehhez a harom tablahoz, amihez az az alap, hogy orakig kell nyustolni valami véleményhez? Három másodpercig raneztel a képekre és lattad hogy úú dúúúúúm, ezt felontotted egy talicska aproszarral mert tul pozitiv lett volna a komment, es kész tényként tálaltad. Még ha legalabb 14 lennél..
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #109014 üzenetére
Pláne hogy csak a doom asztal ér benne valamit de az tényleg jó a többi az eléggé felejthető.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
őstag
-
tomsolo
addikt
Rég volt alienware:
-
arty
veterán
válasz oriic #108993 üzenetére
az se zavar, hogy pénzért az anyját is eladja és pozitiv rivjut nyom kvázi bármiről?
alja kis patkány az ilyen. ennek semmi se elég... de biztos csak még többet akart elkaritativkodni
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Heavyrain
őstag
-
bullseye
addikt
-
Csapoati
nagyúr
Izé, ez minden egyes jótékonysági dolognál felmerül és komolyan nem értem. Akik lehúzzák az ilyesmit (mert hogy mé nem ennyit meg annyit ad az adott celeb/cég), azok többsége mennyit szokott adakozni? Ja hogy ja... Szerencsétlen Blizzard is kimondottan aktív ilyen téren, most is van egy jótékonysági akciójuk, de mindig megy a fika, hogy "adjanak többet hé", mert hát jól megy nekik... Ne már.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #109000 üzenetére
"Ezen nem kéne lovagolni."
Lovagol a halál. Csak nem néne szentet faragni belőle.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csaba951
veterán
válasz tomsolo #109000 üzenetére
Pinball FX2 - Bethesda Pinball (december 6)
Fallout, Skyrim, Doom inspirálta asztallal. Ritkán nyúlnak mellé, valószínűleg ez a csomag is jó lesz![ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!