Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
MasterMark #57903 üzenetére
Hát az marad most már, nem kínlódok ezzel tovább. Van a neten sokféle megoldás, de jórészt mindegyik, hackelt audi és vga driverről, meg regisztri módosításról szól. Ilyenekkel meg én nem akrok foglalkozni, annyit nem ér az egész, hogy ilyen-olyan módosított vackokat telepítsek a gépre miatta.
#57904Smiley: Lehet, hogy nem kéne szólnia, mégis a korábbi gépemen, gond nélkül szólt a sima stereo zenénél is, 2.1-ben a rendszer és semmit nem kellett állítani hozzá.
De meg lesz az itt is, csak még foglalkozni kell vele kicsit, ezt most hanyagoltam eddig, mert digitális formában és egy kábellel akartam megoldani az egészet, nem pedig 3mal és analóg módon. De hát ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest