Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz bnorci71 #56579 üzenetére

Ott vannak még a tapipados wireless bill.-zetek. Nekem meg ezek nem jönnek be, még így is nagyok és nehezek és a típust is jól kell megválasztani, ha normális tapipadot akarsz. Nekem ilyen van, hát a tapipadja lehetne sokkal jobb is, nekem TV-zéshez nem vált be. Tán a Logitec K400-as jobb lehet. Igaz én csak egy Android-os lejátszó Box-al használom egyelőre, de ez nekem teljesen bevált a légegér. Ott nincs nagy szükség a légegér funkció gyakori használatához, az iránygombokkal perfektül eloperálok. De legtöbb Windows-os lejátszó programban (és ez a Windows egyik előnye) arra programozod be a légegér fölös gombjait, amire csak akarod (pl. instant felirat, vagy hangsáv váltás). Szóval azok alatt sem feltétlen kell a légegér opció. Amúgy nekem ez a típus van, töltős és hát így egy megváltás a cserélgetős elemesekhez képest. Nálam 2 hónapot simán kibír egy töltéssel. Windows-on gondlom nagyobb szerepe lenne a légegérnek, de azt pár kattintásnyit szerintem ki lehet bírni vele. Ami meg nektek van az éppen az egyik legolcsóbb fajta légegér (márha kínai webshop-ból veszed, és ott is eleve van vagy 10 féle variánsa, amik korán sem biztos, hogy egyforma minőségűek), ezen felül van egy jó pár drágább fajta (ilyen az enyém is), amine már lehet azért jobb a légegér. Egy kis szemezgetés a teljesség igénye nélkül (spec. a légegér funkcióról nem tudok nyilatkozni, csak az MX9 esetén, ami szerintem alkalmi használatra teljesen OK. (Egy légegértől azért ne is várjatok olyan precizitást és irányíthatóságot, mint egy rendes egértől, mert nyilván technikailag teljesen máshogy működik). Aztán pl. ez, amit már linkeltem, direkt Windows-hoz van "kifejlesztve" és a Minix gyártó elég minőségi cuccokat gyárt amúgy.

A másik opció a "távirányító" programok használata, telóról, vagy tabletről, pl. az AnyDesk.

Sorry, ha nagyon alap dolgokat mondtam volna, ez nem szájbarágás akart lenni csak vélemény és tapasztalat.

Új hozzászólás Aktív témák