- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milánka
csendes tag
Szia / sziasztok!
Én most ezzel a modellel szemezek:
https://bulk.fsp-europe.com/fsp250-60hhn-85Ismert gyártó, jó hatásfok (85+), a lehető legalacsonyabb teljesítmény normál ATX méretben, amit találtam.
Árban sem vészes (főleg egy mormális paneltáp + adapterhez mérve) és itthon is lehet kapni pár helyen.Tudom, hogy még ez is felül van lőve egy 50-70W-os HTPC fogyasztásához, de ez van.
Van egy (marha) régi TFX formátumú 250W-os FSP-m, amit fogyasztámérővel megsasoltunk, miközben minden funkcióját végignyomtuk a KODI-nak.
50W-os csúcs volt, de az is ritkán.
Gép: Athlon 5350 (25W), 4GB RAM, SSD, Xonar DXMiután sokszor van idle-ben és nem megy 7/24-ben, én elengedtem a túlméretezésen görcsölést.
Remélem, hasznos infóval szolgáltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest