Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz PuMbA #44677 üzenetére

Ki van lőve sok minden, de ez desktop volt, nem is videó. És közben rájöttem, hogy csak a "szokásos" win font-render f*ssága. (értsd: cleartype off, de így is elmos bizonyos betűméretet bizonyos felületeken. És az off is cleartype on után volt, mert máshogy kalibrál ha csak simán off-ra teszed vagy bekapcsolod a CT-t és utána ki. :U ) Szóval ez nem lesz gond szerintem ill. valószínűleg hw független.

A többihez viszont minden infót szívesen fogadok. Igyekeztem mindent kilőni, de Intelen nem tiszta mi micsoda pontosan, Ivy-n még kevesebb opció volt, onnan van csak tapasztalatom.

Most zajcsökkentések, bőrtónus javítás off, méretezés off, ycbcr off (ez remélem rgb 4:4:4-et jelent), kimenet 0-255-ön (bár erről nem vagyok meggyőződve, mert elég világos volt a próbafilm első ránézésre).
    De pl. találtam vmi sharpness csúszkát amit reflexből lehúztam volna, ne élesítsen nekem utána. De nullán tiszta homály a desktop is. És nem is vmi középállású csúszkáról van szó, korrekt 44-re van belőve gyárilag. :)

És van még egy film mode detection, vagy mi is. Kilőttem de itt arra tippelnék, hogy 24p kadenciahelyes lejátszáshoz esetleg kellhet.

Más: Friss Kodiban most van végre több scaler opcióm, ki mit használ? (spline36, lanczos3, vmi optimalizált változat is)

@djnice, #44680
    A másik topic alapján én is rámozdultam egy ilyen cuccra. Már úgy ahogy végignyálaztam a topicját is.
    Még annyit nem tudok, hogy ezeknek a deinterlace-el sincs már semmi gondjuk, ugye? Ill. még egy kérdés: DLNA szerverként transcode mennyire fekszik nekik?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés