- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Szerintetek lehet negatív hatása annak, ha a rendszerem (Openelec+Kodi) USB2-es pendrive-ra van telepítve ?
Egyszerűen kifogytam az ötletekből, hogy filmnézés közben miért van többször is rendszertelenül kb.0,5mp-es hanghibák(akadások).
Ha a Kodin keresztül online rádiót, mp3-at, flac-et, vagy akár DTS 5.1 hangsávú zenét hallgatok, akkor nem hallok egyetlen akadást sem a hangba. Ha csak simán a TV-n keresztül nézek egy filmet, akkor ugyancsak nuku hiba, de amint bekapcsolom az AVR-t akkor előbb-utóbb jelentkezik az akadás. Ma a laptopon MPC-HC-al játszottam le teszt jelleggel 2 filmet is (természetesen a hang lejátszása az AVR-en keresztül történt), amit az utóbbi időben a Kodin keresztül néztünk meg, de a laptopon lejátszva nem tapasztaltam ezeket a hanghibákat. Tehát valami a Kodi és az AVR között nem klappol, de akkor ha csak filmet nézzek.
Kodi+Openelec kb. 1 hónapja lett feltelepítve, mivel előtte az XBMC-nél is elkezdet jelentkezni ez a hanghiba+képhibával. A képhiba meg is oldódott, de a hanghiba továbbra is fent áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest