- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
cinemazealot #40302 üzenetére
utoljára gépet - asztali gépet - jó 12 éve raktam össze....(a poén az hogy még a mai napig működik, pedig a csapágak már elroahdtak sztem a vinyóban
), azóta csak notikat tableteket használtam amiknél nem volt meg ez a gányolás lehetőség.
Mivel alaplapot kb 12 éve láttam utoljára, elsősorban szeretném felmérni, hogy pl sávosan mik a lehetőségek - pl 60-70-ért erre alkalmas gépet kapsz, de ha mondjuk ráköltesz 100-120-at akkor már ennyivel többet tudsz elérni rajta. Sajna eddig ilyen összehasonlító videókat / leírásokat nem nagyon találtam, főleg ahol kategorizálva lenne
Az alapigény az elég egyszerű. Egy főleg média, film és zene lejátszására alkalmas gép minél nagyobb tárhellyel, amire mondjuk otthoni hálózaton keresztül lehet másolgatni / letöltögetni, és nem kell 3 doktori a skinezéséhez, tehát valami felhasználóbarát, könnyen konfigolható progi kellene rá, ami megy windows alól mondjuk. Hjlandó vagyok vele foglalkozni, de nem igazán a kódolgatós, linuxos babrálós mélységekig.
Extra igényem nincs a csatlakozókat tekintve, HDMI, erősítóhöz és tvhez a jelenleg elterjedt csatlakozókat tudja. Nem tervezem egyszerre 8 kivetítőre rakni és streamelni jobbra balra, általában 1 tv lenne rajta.A hálózati része inkább a többi notiról való elérés miatt kell, de azt is wifin keresztül.Egyelőre egy egyszobás lakásban lenne a tvre kötve (plusz hangfal), és arra lenne használva, hogy ne kelljen mindig a különböző eszközök között rohangálni a külső vinyóval, hanem mondjuk hálózaton mindig elérhető legyen és a tv beépített médialejátszójánál jelentkező kompatibilitási gondokkal se kelljen szívnom.
A másodlagos igénnyel nem igazán vagyok tisztában, hogy egyáltalán lehetséges-e, illetve mennyibe kerül. Ez pedig a játék lenne. Steamen van jópár eredeti játékom, ezeket nem lenne rossz mondjuk tvről tolni....
A médialejátszó részére kb 60-70-et szánok, ebbe mondjuk 2 TB tárhely jó lenne ha beleférne. Ha mondjuk ki lenne hozni valami játékra is alkalmas cuccot, azzal elmennék 150ig max....de ha ennyiből nem megoldható, akkor maradna a költséghatékony médialejátszós változat + később egy konzol mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen autót vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen routert?
- Autós topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest