Új hozzászólás Aktív témák

• gurabli

őstag

válasz dzsini78 #36636 üzenetére

Nos ha túl vagytok a hangos röhögésen

Miért röhögnénk, ha teszi szépen a dolgát, arra, amire kell és a te igényeidnek, elvárásaidnak megfelel, akkor pontosan nincs szükséged erősebb vasra. Ellenkezőleg, szerintem nagyon is helyesen cselekszel, hogy nem költesz teljesen feleslegesen újabb és újabb vasra, amikor igazából a meglévő megfelel. Soha ne azt nézd, hogy mi az és mikor, hanem azt, hogy a célnak, céloknak mennyiben felel meg!

És akkor a dilemma: Gondoltam ha már beleástam magam a témába körülnézek egy ennél kicsit modernebb konfig irányába ami még megfizethető

Ezt szerintem azért érdemes meglépned, mert egész korrekt áron ki tudsz hozni egy, a következő szempontok szerinti modernebb konfigot:

- összehasonlíthatatlanul alacsonyabb fogyasztás
    - gyakorlatilag zajtalan, hangtalan működés
    - kompakt, kis helyet foglaló cucc, amit szépen el lehet rejteni a TV mögé, alá, stb.
    - újabb, komolyabb és fejlettebb funkciók támogatása, már amennyiben szükséged van rá

Írd le pontosan mire akarnád használni az új vasat, pl. csak htpc lenne, semmi másra nem kell, kell-e True-HD és DTS Plus hang, van-e külső adattárolód, amin a média fájlokat tárolod, ha nincs, hogyan szeretnéd ezt megoldani.

Szerencsére ma nagyon sok kiváló cucc van elérhető áron.

Esetleg egyéb javaslat akár hw akár sw terén?
    Határozottan van:)

egy mondjuk komolyabb 3d képes tv
    Ezt azért gondold át, nézd meg, érdemes-e a 3d miatt újabb tv-t venni. Nem véletlen, hogy döglődik a dolog. Inkább nagyobb képátló és egy jó zenecucc, ez persze csak a saját véleményem, ha tetszik, hajrá!

(#36638) Patice
    Openelec alatt rá sem ismerne a masinára, csak akkor is elég sokat fogyasztana, stb. Meg kell néznem, hogy a legacy OE build kell az adott nvidia kártyához vagy még támogatja a legújabb OE. Ezt felpakolni kb. 10 perc, ha most látsz ilyet először, akkor fél óra a stresszfaktor miatt:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés