Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Oszilaci
üzenetére
Ez így van, meg ahogy modják még, hogy ez már-már divat is
Érdekes módon én a windows rendszerekkel vagyok kibékülve jobban, és ezeket jobban tudom javítani is, helyreállítani, védeni stb.stb. személyreszabni is mint az egyebeket. Néha azért vannak szárnypróbálgatásaim más rendszerekkel is, de nekem meg azokat körülményes testreszabni behangolni maganak és egyszerüen könnyen kezelhetővé tenn ia család számára is. Nagyon ritka az, hogy rendszert ujratelepítsek. talán 2-3 évente esik ez meg. Ez nyilván mivel már van bőséggel idő mögöttem program használatból eredően is, így csak növekedhet a letisztultság miatt, mert nem fogok mindenféle programokat telepítgetni kedvtelésből, kiváncsiságból, 40 felett nem olyan égető már ezeknek a szüksége 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- LG NanoCell 43NANO81T6A Gyári fóliás
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdekes módon én a windows rendszerekkel vagyok kibékülve jobban, és ezeket jobban tudom javítani is, helyreállítani, védeni stb.stb. személyreszabni is mint az egyebeket. Néha azért vannak szárnypróbálgatásaim más rendszerekkel is, de nekem meg azokat körülményes testreszabni behangolni maganak és egyszerüen könnyen kezelhetővé tenn ia család számára is. Nagyon ritka az, hogy rendszert ujratelepítsek. talán 2-3 évente esik ez meg. Ez nyilván mivel már van bőséggel idő mögöttem program használatból eredően is, így csak növekedhet a letisztultság miatt, mert nem fogok mindenféle programokat telepítgetni kedvtelésből, kiváncsiságból, 40 felett nem olyan égető már ezeknek a szüksége