- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz
radi8tor #28007 üzenetére
Akkor rosszul értelmeztem az APU fogalmát. Nekem ami a tokon belül van az CPU... amikor azt látom, hogy egy HD film lejátszása 70-80%-os terhelést okoz a CPU-nak az szerintem nincs rendben, ha APU ha CPU ha akármi. Tudom az én anyámat, miért vettem J1800-at
Azért gondolkozok így egyébként, mert ha GPU játszaná le helyileg a filmet akkor maradna CPU kapacitás a távoli lejátszáshoz. A plex transcoding jelenleg ugye megeszi a CPU-t, feliratos HD filmekkel, akkor is, ha a távoli lejátszás butítva van. De ez igaz bármilyen DLNA szerverre(serviio,xbmc, akármi). A kulcs a felirat, amit rá kell égetnie a képkockákra és ez erőforrás igényes feladat. Ezt persze nem tudtam amíg bele nem ástam magam ebbe a témába.
Mindegy a kérdés többi része adott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest