- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Végre elszántam magam, és beszereztem a TT Media Lab kitet a TT Mozart házikómba. Nagyon nem bántam meg, attól féltem, hogy évekig kell majd konfigurálni, meg szarakodni vele, de semmi szükség ilyesmore, a hozzá adott szoftverrel szépen megy, támogatja az MCE-t, nagyon kényelmes, csak ajánlani tudom mindenkinek. Amúgy teljesen megegyezik az itt is tesztelt iMON VFD-vel, csak olcsóbb
Más... Jelenleg a HTPC-ben már csak az FSP tápom 12cm-es ventillátora képvisel zajforrást, minden más passzív. Viszont engem ez is zavar
Most le tudnám cserélni egy 300W FSP ZEN passzív tápra, de akkor semmi légkavaró nem lenne a rendszerben, és félek, hogy ez már túlmelegítene pár dolgot.. Szerintetek? Vagy esetleg vmi más megoldás tápügyben? Seasonic 350W is jó lenne, de azt sehol nem találok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest