Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Érdemes lenne sata kábelt cserélgetni, hátha vmi baja van. FM1-es alaplapom (Asrock) nekem is produkált akadást időnként; a windows naplóban valami olyasmit olvastam (nem emlékszem pontosan), hogy írási művelet meghiúsult. Az AMD raid driver telepítése után már nem voltak ezek és stabilabb is lett a rendszer.
Esetleg azt is meg lehetne próbálni, a Catalystban a teljesítmény fülön, hogy a processzor órajelet a minimum-ról magasabbra állítod (kb. középre v. fentebb) és akkor is szaggat-e.(Nekem nagyon úgy tűnt, hogy az A75 chipset nem volt épp a legtökéletesebb v. driver problémákkal küszködött. Valaki fentebb említette a wireless bill. laggolását (ezt én is tapasztaltam A75-ön).)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest