Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
canniball #20143 üzenetére
Nem egészen értem a problémát. Alvó módba szeretnéd tenni, és onnan kelteni (most írta valaki, hogy nem megy OE alatt a felkeltés), vagy kikapcsolni a gépet?
Ha kikapcsolni a gépet akkor egy gombra fel kell tenni a kikapcsolási parancsot, mert ha neked is a kis távirányító van (ha jól emlékszem) ahol ez gyárilag nem megoldott OE alatt (win alatt működik).
Én a bal nyíl alatti "mappa" gombra tettem rá:<o mod="ctrl">XBMC.ShutDown()</o>
Lehet alvó módot is rátenni egy gombbra, ez ugyanannál a mappa gombnál:
<o mod="ctrl">XBMC.Suspend</o>
(nem próbáltam!)
Az alvó módra: itt, ahol az alvás parancsa található említenek két módot is (S1, S3), ha nem működik az ébresztés lehet, hogy a BIOS-ban szét kellene nézni, és átállítani az ACPI beállításokban (bár nem tudom mi ez). Nekem sajna az MSI E-350-es lapjánál csak S3 beállítás van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest