- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Korábban az optikai kimenetet használtam én is, nem volt vele gond soha. Én közvetlen a Realtek-től töltöttem le a drivert.
Előtte csináld meg azt, hogy az Eszközkezelőben, a rendszereszközökből megkeresed a fában a realtek-et, majd jobb-klikk és eltávolítás vagy eltávolítás gomb. Lesz egy check box, hogy eltávolítsa-e a drivert, ezt ki kell pipálni, igen!. A rendszer újraindítása után már csak az alap windows drivert fogja feltenni a W7 vagy felkiálltójeles marad.... Ezután jöhet a relatek driver install....
Miután kész az installáció, újraindítás és a hangeszközöknél (vezérlőpult) a tulajdonságoknál lesz olyan beállítás, ahol a kimenet formátumát lehet beállítani... Azt 96kHz, 24bit-re kell. Ezzel visszakapja (valamilyen okból) a dinamikáját a hang. A többi fülön kiemelések meg hasonló "hangjavító" funkciókat ki kell kapcsolni, az az erősítő dolga legyen...
Én ezt Onkyo és Pioneer erősítővel kipróbáltam, használtam... bevált és jól működött... Gyanítom neked sem kell W7 reinstallt csinálnod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest