- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #11523 üzenetére
Köszönöm az igyekezetedet!
Érdekes módon, ha az ion-t 50 Hz-re állítom, akkor szépen megy minden, ha megengedem az XBMC-nek, hogy a filmhez állítsa a frissítést, akkor már időnként akad, ugrik, hiába próbálkozom más beállításokkal. Lehet, hogy a TV "valósághű mozi" beállítása nem az igazi. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy BD-t, vagy BD iso-t még nem tudtam kipróbálni, s úgy veszem észre, az mkv-k terén kissé nagy az összevisszaság.
Mkv-k lejátszása a két MP-n egy picit akadozik 50 Hz-en is. Tudom, használjam az XBMC-t, de tán láma vagyok, még nem jöttem rá, miként tudnám rávenni, hogy egymás után nyomja a filmeket, ne kelljen minden egyes részt mondjuk egy sorozatból kézzel elindítani. (No meg a hiúságomat is birizgálja, hogy miért nem műkszik a rendszer. Tudom, ezzel nem kéne másokat fárasztani, de hátha többek is tanulnának belőle.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest