- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #970 üzenetére
Az első 5be belerakta a Gausst,azt meg se néztem
Aláírattam egy fehér lapot,szerintük az "piszkozat", hiába szignózta a tanár. Vizsga végén elkezdi,ugye senki nem ad le piszkozatot?! Mondom amit aláírtak az mehet, ugye? Elkezdi, az nem vizsgalap, hanem piszkozat. De mondom én arra írtam. Hát sorry, írjam át, amit tudok, mert azt nem lehet beadni
De elvileg meg kéne lennie, ha nem baj, hogy mivel utsó 5percben kezdtem el átmásolni a lapról, így nagyon ronda, agyonhúzgált, agyoncsillagozott, de rajta van a "vizsgalapon".
1. Igaz-hamisokat megcsináltam
2. Ált szekv aut def, szó, nyelv
3. cyk Hij, epzsilon ment H(A), i-edik ekvivalencia
4. KMP
5. Gauss (nem nyúltam hozzá)
8. Kleene
ezeket elvileg leírtam, szal meg kéne lennie!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest