- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdseldon
csendes tag
Sziasztok!
Örülök hogy találtam egy "aktív" fórumot ebben a témában
Szóval az lenne a kérdésem hogy az ESTI proginfo könnyebb vagy nehezebb-e mint a NAPPALIS proginfo?
Ezt nyilván olyan tudja a legjobban aki járt mindkettőre (vagy eseteg esti-s ként sok nappalist ismer)
azért kérdezem mert régi progmatról van 71 kreditem csak nem úgy álltam hozzá ahogy kellett volna:\ viszont szeretném befejezni, főleg ESTI-ben gondolkodom hogy dolgozhassak mellette, viszont ha ott tök ugyanaz az elvárás akkor lehet inkább nappalit választom, a jelentkezési határidő Feb 15-szóval addig kell eldöntenem...A lap tetején van egy ilyen hsz:
"Most estin tanulok és nagyon laza az anyag a nappalihoz képest, simán meg lehet tanulni meló mellett"
azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudod? jártál nappalira is ugyanitt?Jah és algoritmusokból nikovitsnál könnyű elvégezni és meg is tanul(hat)od, Hajas Csillánál pedig könnyű elaludni
A 4. tágyfelvételes kérdésre: Dékáni kérelem kell hozzá, ez amolyan Joker amit egyszer használhasz el az egyetemen
, meg szokták adni ha ezen múlik az "életed" nem kell aggódni miatta, menj be a TO-ra és ott érdeklődj szerintem.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged