Új hozzászólás Aktív témák

• mdseldon

csendes tag

Sziasztok!

Örülök hogy találtam egy "aktív" fórumot ebben a témában :)
    Szóval az lenne a kérdésem hogy az ESTI proginfo könnyebb vagy nehezebb-e mint a NAPPALIS proginfo?
    Ezt nyilván olyan tudja a legjobban aki járt mindkettőre (vagy eseteg esti-s ként sok nappalist ismer)
    azért kérdezem mert régi progmatról van 71 kreditem csak nem úgy álltam hozzá ahogy kellett volna:\ viszont szeretném befejezni, főleg ESTI-ben gondolkodom hogy dolgozhassak mellette, viszont ha ott tök ugyanaz az elvárás akkor lehet inkább nappalit választom, a jelentkezési határidő Feb 15-szóval addig kell eldöntenem... :)

A lap tetején van egy ilyen hsz:
    "Most estin tanulok és nagyon laza az anyag a nappalihoz képest, simán meg lehet tanulni meló mellett"
    azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudod? jártál nappalira is ugyanitt?

Jah és algoritmusokból nikovitsnál könnyű elvégezni és meg is tanul(hat)od, Hajas Csillánál pedig könnyű elaludni :DDD

A 4. tágyfelvételes kérdésre: Dékáni kérelem kell hozzá, ez amolyan Joker amit egyszer használhasz el az egyetemen :), meg szokták adni ha ezen múlik az "életed" nem kell aggódni miatta, menj be a TO-ra és ott érdeklődj szerintem.
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés