- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
mdseldon #5021 üzenetére
jaaaj a jo kis legendak
nem tudom van-e meg ilyen alternativa, de nalunk a logika vizsgat egy masik tag is tartotta, szoval lehetett valasztani. O is meghuzott, ha nem tudtad, de legalabb csak akkor
maminal en sose vizsgaztam, de lehet nem is banom..
gazdagZS nem vizsgaztat mostanaban ?amugy logikaval szegeden is szenved csomo ismerosom, szoval a problema nem csak itt van.
-
amargo
addikt
válasz
mdseldon #5000 üzenetére
Estisként én is így gondolom, hogy simán megtanulható, a mostanában indult szakok már jóval gyengébbek - mint amibe én kezdtem, mégis ugyan az lesz beírva.. ezért néha elgondolkozok, hogy átmegyek, bár már csak pár tantárgy van, mind1.
Nekem egyedül a gyakorlattal volt a gond analízisből - meg a logika
- elég sokat kellett gyakorolni, hogy időben befejezzem.
Régebben az elvárás az volt, hogy ugyan az a tananyag ellenben heti 2 óra elmélet és 1 óra gyakorlat, számonkérés a nappalisokkal együtt volt, majd mivel analízisből lemaradtam és későbbiekhez kerültem, ott már lazább volt a számonkérés, a beugró ugyan az, de csak olyan 20-30 bizonyítás volt.
-
skoda12
aktív tag
válasz
mdseldon #5017 üzenetére
Szoftvertechnológiával akartam kiváltani a Programozási technológia 1-t. Az előadó és gyakvez is ugyanaz, tematika is, csak egyiknél a gyakorlat c++, a másiknál meg java, ezért nem ismerték el. Ami benne van az ekvivalenciatáblában az érvényes és még pár extra, ami nincs benne:
Ada <-> Java kiváltható
Nappalis anal 3 gyak <-> Estis anal 3 ea+gyak kiváltható
Num 2 gyak <-> Programcsomagok numerikus módszerekhez kiváltható -
nickwearby
tag
válasz
mdseldon #5000 üzenetére
"Dékáni kérelem kell hozzá, ez amolyan Joker amit egyszer használhasz el az egyetemen
, "
Hát ez elég érdekes, tekintve, hogy nem egyszer láttam olyat a TO-n kiírva,
hogy 4. és 5. tárgyfelvételi kérelmekkel itt menjenek be....Ha egyszeri, akkor hogy lehet annál többször felvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest