- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4742 üzenetére
Hát durva volt, mert szemtől szembe kérdezett és azonnal lökni kellett volna. Ennyi idő alatt fel se fogtam mivan
Soha nem volt még ilyen vizsgám, hogy ne legyen felkészülési idő... Ez így durva és túl pontosan kell tudni. Adott 3témát, választani kellett volna, én mind3ról mondtam 1mondatot, azt mondta összevissza csapkodok, ennek így nincs értelme...
Ha ezt tudom, hogy ilyen nála a szóbeli, akkor mindenáron megtanultam volna írásbelire, de nem tudtam, hogy így zajlik, mondom, ilyen még sose volt, ezt nem gondoltam.
Sajnálom az időt rá, a szigorlat elől veszi el az időt, de ígyx sok idő nekem ilyen potnosan benyalni 80oldalt szóról szóra, nem elég a csak simisumi van róla fogalmam dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- League of Legends
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest