- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4742 üzenetére
Hát durva volt, mert szemtől szembe kérdezett és azonnal lökni kellett volna. Ennyi idő alatt fel se fogtam mivan
Soha nem volt még ilyen vizsgám, hogy ne legyen felkészülési idő... Ez így durva és túl pontosan kell tudni. Adott 3témát, választani kellett volna, én mind3ról mondtam 1mondatot, azt mondta összevissza csapkodok, ennek így nincs értelme...
Ha ezt tudom, hogy ilyen nála a szóbeli, akkor mindenáron megtanultam volna írásbelire, de nem tudtam, hogy így zajlik, mondom, ilyen még sose volt, ezt nem gondoltam.
Sajnálom az időt rá, a szigorlat elől veszi el az időt, de ígyx sok idő nekem ilyen potnosan benyalni 80oldalt szóról szóra, nem elég a csak simisumi van róla fogalmam dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- HIBÁS! Canon i-SENSYS MF9280Cdn multifunkciós nyomtató
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest