- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
mondjuk 1 bordóval jobban félnék... de ha másikkal használod, akkor már nem... az is 1 érv a 2 különböző lakat mellett h általában 2 külön szerszám kell hozzájuk, viszont ált. csak 1 van a tolvajnál...
közelebb van a tengelyhez, ezért kisebb a sebessége ezt hogy érted??
1ébként értelek én és sztem nekem is tetszene a tárcsa fék, de már maradok ennél, fékre már nem akarok költeni, meg bicóra sem már igazán, csak ha valami elhasználódott...
szerk.: talán Nagykörúton egyszer vki elflexelte a saját lakatát, mert beletört a kulcs vagy vmi ilyesmi... a közeli Pannon üzletből jött az áram hosszabbítóval, aztán az utcán flexelt, senki nem szólt rá... de ez így megy, forgalmas helyen sincs nagyobb biztonságban a bringa, Deák téren is volt teszt, csomó ember és senki nem szólt rá a csávóra, aki a saját bringáját lopta el, erővágóval vágta el a spirált, max. 2 ember nézte, de nem szóltak... így megy ez... ha én ilyet látnék, ráüvöltenék h "takarodj onnét" v ilyesmi, aztán elfutna vagy valami lenne, legrosszabb esetben kiderülne h tényleg övé és beletört a kulcs v ilyesmi...
ja és ha vhol otthagyjátok a bringát és vki rálakatol, akkor az valószínűbb h lopás akarl enni, mintsem véletlen rálakatolás... bevett szokás h rálakatolnak, így ha visszajösz, akkor nem tudsz mit kezdeni, egy idő után elmész a dolgodra és ezután, több idővel gazdálkodva szedik szét a záradat... gondolom komolyabb záraknál érvényes ez, volt már ilyen, több is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest