Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz bbazsy #4251 üzenetére

nem zavar, elején zavart, de megszoktam... de a lábam nem zavarja, csak meg kellett szokni... aztán a csomagtartó még nehezebb hátul, azóta stabilabb az első fékes megállás :D de azt a csomagtartót cserélni fogom, 25 kg-t elbír, de úgysem viszek soha annyit rajta, szóval egy könnyebre fogom cserélni, nagyon hátráltat sajnos...
    máshova nem tudom rakni az u-t, mert a tartó konzolokat sehova nem tudom felszerelni máshova...

felni robbanás fékezéstől? én max elhajlásról hallottam, de az a felni olyan is volt...

szerk.: én még nem hallottam/olvastam olyat h bordo-t szétszedtek... csak annyit h megpróbálták elvágni, nem sikerült, csak a nyoma volt rajta... flexelni nem tom lehet-e... az viszont biztos, hogy pár perc alatt a bordo-t nem szedik szét... kis boltba beugrasz, arra biztos jó... erővágó nem szedi szét, talán a méteres... de többet nem tudok róla sajnos...

meg azzal is érvelt a szervizes, hogy a tárcsafék bentebbről próbál fékezni, ezért nehezebb dolga van, a v-fék meg a lehető legkülsőbb ívről, neki könnyű... az bitzos, hogy egy minőségi v-fék esőben is jó, mondom én shimano deore-ra váltottam, és sokkal jobb lett, elégedett vagyok, ennél azért vannak jobbak is... az viszont igaz h a tárcsa az igénytelenebb... mondjuk ezek között is van különbség, már alapjában ott is h van hidraulikus meg "sima"...

hátsó féket ritkán használok ja, de elmondom neked, hogy mikor van városban haszna... télen a jeges úton... főleg a bringaúton, amit nem takarítanak :D olyankor általában áttérünk a hátsó fékre, mert ha az a kerék megcsúszik, azt lehet kontrollálni, de ha az első kerék megcsúszik ilyen helyen, az borítékolt esés... meg hát a rendőr bácsi megbüntethet, ha elkap 1 fékkel... igazából ritka az ilyen, de tavaly volt 1-2 hétig, amikor rászálltak a bicósokra, talán a 7. kerben... megállítottak, vázszámot felírták, és büntettek, ha nem volt valamelyik lámpád, ill. csengőd... nem csengő is ezér van h szabályos legyen... jó mondjuk bele lehet kötni mennyire szabályos az a sok fényvisszaverő... viszont ez szokás nálunk, a túlélésünket növeljük... meg a csengő jó akkor is, ha 2 másik biciklis vagy útban és nem tudod előzni őket, mert egymás mellett tekernek vagy a bringaúton mászkálnak emberek... persze ha nincs járda, hol menjenek? olyankor az úttesten előzöm meg őket, ha lehet, viszont ha járda is van és ennek ellenére mennek a bringaúton ill bringagyalogút bringás oldalán, akkor csengetek, tanulják meg h melyik az ő oldaluk...

Új hozzászólás Aktív témák