Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nekem szakkolis terveim nem voltak sose, kb az álmomban se jutnék be kategória
, viszont tétényben laktam elvileg egy évet, gyakorlatilag csak a helyet fizettem és néha voltam ott, mert máshol meg tudtam húzódni, de az bizonytalan volt nagyon... Folyamatosan kb 2hónapot laktam ott, de iszonyat rossz volt. 4ember egy kis szobában, a konyha lepukkant és sztem kész bacitelep az ilyen, zuhanyzó hányinger, wc szintén. Az elmaradott higiéniás körülményeket nem birom elviselni, de ez az én heppem
És 10ezer ft egy ágyért egy 4ágyas szobában elég gáz. Hely nincs semmire, cuccokat nem lehet vinni, mert beköltözéskor másoltatni kellett kulcsot. Ez tök felelőtlen dolog, így akárkinek lehetett kulcsa, az előző lakóknak be se kellett törni, egyszerűen kulccsal besétálhatott és kirámolhatta volna a szobát, laptopot, mikrót, hifit, mindent. Ezt azért nem így szokás, hanem van annyi kulcs, ahány férőhelyes a szoba+1db tűzvédelmi okok miatt a portára, másoltatni nem szabad, ha vki elveszti, akkor azonnal zárcsere... Nem birom, ha más buzerálja a cuccaimat. Bele akartam járulni a dolgokba, én voltam a szgépes, melynek eredménye az volt, hogy nem ülhettem a gépem mellé, mert a szomszéd szobából is jártak át netezni a szobatársaim haverjai... Alvás mint olyan az nem volt, mert egész éjjel ment az ordítás, nappal döglöttek én meg nem birtam tartani a fejem suliban.
Nah, nem is idegelem magam, nem nekem való az ilyen.
Tétényt is szeretik nagyon, mert ott a Campona, Teszkó és nagyon jó a közlekedés, közel van, 15-20perc busszal, ami a koli előtt áll meg és nem kell átszállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, viszont tétényben laktam elvileg egy évet, gyakorlatilag csak a helyet fizettem és néha voltam ott, mert máshol meg tudtam húzódni, de az bizonytalan volt nagyon... Folyamatosan kb 2hónapot laktam ott, de iszonyat rossz volt. 4ember egy kis szobában, a konyha lepukkant és sztem kész bacitelep az ilyen, zuhanyzó hányinger, wc szintén. Az elmaradott higiéniás körülményeket nem birom elviselni, de ez az én heppem
És 10ezer ft egy ágyért egy 4ágyas szobában elég gáz. Hely nincs semmire, cuccokat nem lehet vinni, mert beköltözéskor másoltatni kellett kulcsot. Ez tök felelőtlen dolog, így akárkinek lehetett kulcsa, az előző lakóknak be se kellett törni, egyszerűen kulccsal besétálhatott és kirámolhatta volna a szobát, laptopot, mikrót, hifit, mindent. Ezt azért nem így szokás, hanem van annyi kulcs, ahány férőhelyes a szoba+1db tűzvédelmi okok miatt a portára, másoltatni nem szabad, ha vki elveszti, akkor azonnal zárcsere... Nem birom, ha más buzerálja a cuccaimat. Bele akartam járulni a dolgokba, én voltam a szgépes, melynek eredménye az volt, hogy nem ülhettem a gépem mellé, mert a szomszéd szobából is jártak át netezni a szobatársaim haverjai... Alvás mint olyan az nem volt, mert egész éjjel ment az ordítás, nappal döglöttek én meg nem birtam tartani a fejem suliban.