- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
szerencsére nem volt nehéz az EAF
ennek ellenére sikerült úgy felb*szniuk az agyamat, hogy majdnem elküldtem őket egy melegebb éghajlatra
A probléma:
az én input fájlom:
3 2 -> kutya,kategória szám
10 4 5 -> 1es,2es,3as kutya 1es kategóriában elért pontszáma
10 5 2 -> 1es,2es,3as kutya 2es kategóriában elért pontszáma
9 3 4 -> 1es,2es,3as kutya 3es kategóriában elért pontszáma
erre ugye azt dobja a progi, hogy egy kutya nyerte az össze kategóriát (az 1es).
odahívom az első felügyelő diákot, az mormog valamit, majd elmegy
odahívom a másikat (hosszú haj, pírszing a szájában): azt mondja, hogy szar az input fájl, mert úgy kellett volna, hogy egy sorban 1 kutya eredményét írod le (mondom magamban 'nyád, 5 perc van hátra)
utolsó próbálkozásként egy harmadik srácot hívtam oda, hogy nézze már meg, mert nem akarják elfogadni: azt mondja, hogy szerinte így is lehet értelmezni, meg minden adatra jó eredményt ad, így elfogadja és már ment is Kőhegyihez, hogy jó a progi
tanulság: nagyon nem mindegy, hogy ki teszteli le a programodat
de legalább megvan az 5-ös + aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple asztali gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest