- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3946 üzenetére
Én se szidom, pedig nem igazán megy jól a dolog. Van 5ösöm is, de sok 1esem is, 5éve járok egyetemre és még nem végzek. Nincs nyelvvizsgám, 5szigorlatnól 2van meg. Pár órát úgy buktam el, hogy már 2.héten láttam, hogy ez ennyi óra mellett túl nehéz, nem fér bele az órarednbe, de már nem tudtam ugye lejeletkezni, így mintha bejártam volna, mintha megnuktam volna ellőttem egy tárgyfelvételt
Van amihez sík hülye vagyok, át kell esni rajta, semmivel se leszek rosszabb diplomás ettől, mint bárki más, melóhelyen is biztosan megállom majd a helyem-legalábbis nagyon remélem.
Nem örülnék neki, ah ekvesebb egyetem lenne, mert lehet nem lehetnék akkor most itt. Aki lazázni akar, az mehet Dunaújvárosba.
Szinten lejjebb adni meg nem kéne, így is feleannyit se tudunk, mint a régiek. Párom egyetemi tanár, reggel fél 8-tól este 8ig az egyetemen van, ideje semmi és sokat panaszkodik a hallgatókra, hogy nem győz lefaragni az anyagból, már semmit nem lehet leadni abból pl matekból, mint régen, nincsenek alapjaik a hallgatóknak, nem tudnak semmit és a nagyon nagy többség nem is akar semmit.
De kicsit ellentmondásos is, hogy magasabb színvonalat akar vki, de ez se megy neki, akor azt hogy?
Az meg való igaz, hogy ez egyetem, nem kézenfogva szájbarágósdi áltsuli. Teljesen más tanulási szisztémát igényel, más hozzáállást.
Csinálom ahogy birom és örülök, hogy tanulhatok még akkor is, ha nem vagyok egy észkombájn, nekem így megy és kész. Van amiben jó vagyok, annak kell örülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest