Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
És gondolom chipset drivert raktál fel... innen töltögettél? Milyen USB cuccaid vannak? Max nézni tudnám, sokat nem hiszem, hogy tudnék segíteni.
Bnőm húgának is elő szoktak néha jönni rejtélyes hibák a laptopján, próbáltam ilyen drivert, olyan drivert, egyikkel jobb, másikkal rosszabb. Ott is usb-s gondok voltak, mobiltelefon ill webkamera... de bizonyos driverrel csak ritkán van kék halál. Én is csak abban bízok, hogy még nem találtad meg a megfelelő drivert (egyébként ezért nem szeretem a laptopokat, valahogy úgy érzem, a fejlesztők gányul írják rájuk a drivereket, asztali gépekeknél azért mindig van megoldás [nem mondom, hogy itt nincs]).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Plazma TV topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest